Kolik času hraní s dvouměsíčním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
14.2.15 21:12

@Gorlami muj syn ti vlezl na profil, kdyz jsem nechala mobil na gauci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.2.15 21:38

@Berousik Neprerikavala :oops:, ale treba nas andulak se naucil mluvit i bez toho :mrgreen:.
@dani24687 To znam, nase mala i pise zpravy na messengerovi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.2.15 21:44

@Gorlami tak to jsi ale udelala velkou chybu! Ja ctu nasi fence dejiny umeni, ukazuju obrazky a ona uz packou bezpecne ukaze na autora jednotlivych del. Malo jsi se haveti venovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.2.15 22:03

@Berousik Tak to mas moc sikovnou fenku, nase mala zatim pozna pouze pejska, vetsinou :oops:, ale pracujeme na zlepseni a mozna si jednou precte i Vergilia v originale :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
14.2.15 23:06

Právě jsem dočetla tuto diskuzi. Oči mám navrch hlavy a přemýšlím, co k tomu dotat. Snad jen „blázni by neměli mít děti“!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.2.15 06:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
10.11.15 19:28
@Svistice píše:
Můžeš mi říct, jak si „hraješ“ hodinu a půl s takovýmhle miminem? :think:

no před každým jídlem, to je teda síla, ale já tak dvakrát denně s ním tu hodinku v kuse strávím… vezmu si ho na klín, do postele, a prostě ho nechám, aby se na mě díval, povídám mu básničky, třeba tři písničky, přitom jednou rukou odepíšu na mail, čtu mu nahlas články co čtu v časopise… ale teda nemluvím u toho neustále, to zas ne. nebo ležím a hraju si s jeho prstíčkama, jen tak ho hladím, ukazuju mu chrastítko…

on teda nedělá vesměs nic :mrgreen: ale věřím, že to nějak zpracovává…a tu hoďku dvě denně to vydržím..nemám další děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí