Kolik času trávíte u PC (eMimino, FB, instagram, messenger..)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
6.3.17 12:30

Mam treba zaply ntb jen jako pozadi k vecem, co dělam.. Napr ted se mi dovaruje ryze, takze kouknu rychle na pc. Nebo pri zehleni, nebo kdyz jde neco v tv a je reklama. Takze jsou to jen 5ti minutovky :D Ze bych si sedla k internetu v kuse, to se mi stava jen vecer jak mi usne dite a muz :D Tak mam treba hodinu, max 2 cas. A to hledam vetsinou, co uvarit nebo koukam na online shopy s oblecenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.3.17 12:33

Na pocitaci vubec, uz pomalu nevim, jak se to pouziva, co nechodim do prace :D Zato na telefonu furt, az si obcas rikam, ze bych ho mela zahodit. Rozepisovat nema moc smysl, tak nejak cely den prubezne…jsme daleko od rodiny, tak si pisu hlavne s mamkou, pak se domlouvam s kamaradkami, co maji deti, kdy a co podnikneme…do toho obcas napise muz z prace, nektera kamaradka z domova a tak…zkouknu FB a pak zkejsnu tady…ale to spis kdyz maly spi, jinak to na dlouho nejde (a ani nechci).
Ale mam dny, kdy na to nesahnu temer vubec, akorat rychle treba vecer prejedu vzkazy na vsech messengrech, whatsAppech a jinych potvorach…a nekdy na tom visim fakt az moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
16.9.17 12:44

Zde projdu témata co mne zajímají.. 8),dále navštívím asi 5,6 dalších webových strának a dvě ostatní fora.PC Rovněž používám v PC jeden program na tvorbu a úpravu soupisek dle reality pro PC hokejovou hru, což zabere dost času..,ale tak jako je to koníček.. :D Intagram, messenger jsem odboural, stačí FC. :) K tomu ještě občas pohyb venku.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.9.17 13:07
@Bjustřík píše:
Zde projdu témata co mne zajímají.. 8),dále navštívím asi 5,6 dalších webových strának a dvě ostatní fora.PC Rovněž používám v PC jeden program na tvorbu a úpravu soupisek dle reality pro PC hokejovou hru, což zabere dost času..,ale tak jako je to koníček.. :D Intagram, messenger jsem odboural, stačí FC. :) K tomu ještě občas pohyb venku.. 8)

A kde to bez msg? Ja ho jeden cas odinstalovala, ale domlouvame se tak na cvicak se psama atd :roll: takze ho mam nazpet :think:
Jinak instagram atd nepouzivam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
16.9.17 13:18

@misi11 Já tedy nevím, ale tak to mám v i v mobilu, mám tam aplikaci FC a měl jsem i messenger, který jsem měl dříve, následně odinstaloval a pokud chci napsat tak na FC normálně přes SZ.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
16.9.17 14:54

Já teda jen na mobilu, přes den jen když prcek spí. A večer když mám chvilku. A většinou utrácím. :mrgreen: Instagram, face nemám. :nevim: Tohle jde mimo mě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.9.17 15:19

U pc jsem nesedela ani nepamatuju :mrgreen: vse z mobilu a to jen kdyz deti spi nebo si hraji a ja mam zrovna vse hotovy. ( coz je malokdy) :lol: zkouknu tady temata, mrknu na fb, tam me zajma teda jen jedna skupina a tim to pro me konci :P jo manzel, to je jina, ten prijde z prace, pusti pc a do noci programuje nebo dela jiny hovadiny, kdyz se mu nechce tak alespon cte noviny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová