Kolik je dost pro studenta VŠ

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
29.10.19 17:48
@Bubla Bůčková píše:
No já se obávám, že se jedná o byt na Chodově viz můj popis výše.. ty dvě koupelny :lol:

Tak předpokládám, že rodiče s takovými finančními možnostmi ji nenechají bydlet „jen tak někde“.

• Upravit
2930
29.10.19 17:49

@Wani je to 5 až 9 let zpátky v Brně na Muni. Zvláštní bylo, že na staré lékařské fakultě na Komenského to bylo mnohem levnější než na kampuse. Často jsem jedla jen Polívky a že začátku se dalo za 15 korun plus rohlík :lol: :lol: pokud to podrazilo na stovku tak to hledím 8o 8o

• načítám...
26747
29.10.19 17:49
@Anonymní píše:
Tak předpokládám, že rodiče s takovými finančními možnostmi ji nenechají bydlet „jen tak někde“.

To je fakt. Tak i tu speciální kolej mohli právě zařídit, takhle jsem to myslela.

• načítám...
13967
29.10.19 18:21
@Bubla Bůčková píše:
Jinak kolej byly dva od sebe přes chodbu oddělené pokoje s kuchyni a koupelnou a wc.

To byla kolej u tebe, v pardubkach jsme měli jednu koupelnu (4sprchy), jednu kuchyň( 2 vařiče, 2 ledničky. Záchody 4× na celé patro. Fakt parada :roll:

• načítám...
14005
29.10.19 18:28
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne, chtěla bych poprosit o zhodnocení situace - případně vlastní zkušenost: dcera studuje první rok VŠ (Praha), ubytovaná je ve vlastním pokoji ve spolubydlení, platíme jí nájem, plus posíláme 3000,— na vlastní potřeby, 5000,— na jídlo a cca jednou měsíčně 1000,— na nákup těžších základních potravin a drogerie (prací prášek apod) přes dovážkovou službu. Když třeba dá vědět že jde do kina nebo na nějakou akci, tak pošleme třeba 200,— navíc. (Oblečení, boty, pomůcky do školy samozřejmě financujeme.) Připadá vám to dost na slušné vyžití? Nechceme, aby v prváku lítala po brigádách. Ona sama tvrdí, že to dost je, že v pohodě vyjde, ale jak jí znám, tak se bojím, že by si neřekla. Děkuju všem za reakce ????.
Prosím anonym - citlivé téma z důvodu financí a info o rodině, děkuji.

Myslim si, ze 9 tisic neni ani moc, ani malo :nevim:

• načítám...
20820
29.10.19 19:11

Dobrý večer.

Diskusi na žádost zakladatelky zamykám a bude brzy smazána.

Hezký den.

Petra

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová