Kolik másla na cukroví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
25.11.20 01:05
@Dinomama píše:
@Hanka1
Uff pokusím se najít, ale nic neslibuju. Vzhledem k nedávnému malování mám teď ve všem dost bordel. Ale třeba se dostanu k vánočnímu úklidu :think:

To zas tak nespecha, deti se vrati v pondeli do skoly a manzel snad zase zaleze do pracovny, tak jen abych ho mela v zaloze ten recept, az to v puli ledna zase zavrou, tak abych mela neco pripravene na nervy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.11.20 01:08
@lleennttiillkkaa píše:
Já ti nevím děvče, ale neměla by si lepší nechat si to u někoho upéct?

To si rikam, jestli ma hluboko do kapsy skrz pocitani spotreby masla, tak na FB mi furt skacou z okoli inzeraty na domaci pecene cukrovi cca kolem ctyr, peti stovek za kilo…a s ditetem bych upekla jen par pernicku a nechala ho zdobit je. Na IG vsichni chvali recept na pernicky moderatorky Lucie Krizkove, ktere se nemusi nechavat rozlezet…

• Citovat
  • Upravit
44199
25.11.20 06:31
@Hanka1 píše:
To si rikam, jestli ma hluboko do kapsy skrz pocitani spotreby masla, tak na FB mi furt skacou z okoli inzeraty na domaci pecene cukrovi cca kolem ctyr, peti stovek za kilo…a s ditetem bych upekla jen par pernicku a nechala ho zdobit je. Na IG vsichni chvali recept na pernicky moderatorky Lucie Krizkove, ktere se nemusi nechavat rozlezet…

Teď už je na objednávání celkem pozdě, řešilo se to cca o 4 až 6 týdnů dřív ;) Vždy se najde ale někdo, kdo peče a nevybírá si zálohy a potom si to někdo nevyzvedne. Prodává za mírně nižší cenu. To je ale fofr, je to hned pryč. U nás často někdo inzeruje cukroví po Štědrém dní, že napekl moc a prodává za nižší cenu, 75 až 50 procent, to je taky hned pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.20 08:10

Chtela jsem, ze na perniky vletime pristi vikend.
Ale mladeti v pondeli prisel ukol do CSP, ze ma neco upect. Foto dokumentaci a recept maji poslat ted do nedele.
Tak si v sobotu decka udelaji perniky, at ma ukol splneny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24204
25.11.20 09:21
@Tinunka píše:
@elen-ka to je přesně odpověď kterou jsem hledala :potlesk:
Děkuji už vím všechno :lol:
:*

Kdyby ti něco z toho zbylo a nechtěly jste to už dojidat, dej to do mrazáku. Pak, když vás bude honit mlsná, tak to vytahnes a s chuti si par kousku das.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24204
25.11.20 09:24
@Russet píše:
Hele, někdy to nejjednodušší je napsat na Epipi ;)

Asi jo. Já to delam tak jak to dělala moje mamka. :D Přemýšlím, dohledem, napíšu, spoctu, koupím, upecu a někdy i snim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
25.11.20 15:45

Jeden čas jsem dělala v pekařství a tam se nechalo koupit cukroví a to dokonce i máslové, takže tam určitě sežene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
25.11.20 16:34

Když jsme tak u másla, zrovna včera jsem se dívala na díl pořadu ADost a překvapilo mě, že v některých máslech našli (i když stopové) množství DDT.
Tady je odkaz, kdyby to někoho zajímalo
 https://www.televizeseznam.cz/…ali-64111932

• Citovat
  • Upravit
22948
26.11.20 05:54

@pet p dneska sidej snad vsechno :cert:
Me kdyz zbyde cukrovi, tak dam do mrazaku a vytahuji na Velikonoce :mrgreen:
A pripadne to donesu bezdomovcum.

Jinak kolik koupit masla, to je jednoduchy, spocitam si to z receptů :mavam:

• načítám...
  • Citovat