Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lleennttiillkkaa píše:
Já ti nevím děvče, ale neměla by si lepší nechat si to u někoho upéct?
To si rikam, jestli ma hluboko do kapsy skrz pocitani spotreby masla, tak na FB mi furt skacou z okoli inzeraty na domaci pecene cukrovi cca kolem ctyr, peti stovek za kilo…a s ditetem bych upekla jen par pernicku a nechala ho zdobit je. Na IG vsichni chvali recept na pernicky moderatorky Lucie Krizkove, ktere se nemusi nechavat rozlezet…
@Hanka1 píše:
To si rikam, jestli ma hluboko do kapsy skrz pocitani spotreby masla, tak na FB mi furt skacou z okoli inzeraty na domaci pecene cukrovi cca kolem ctyr, peti stovek za kilo…a s ditetem bych upekla jen par pernicku a nechala ho zdobit je. Na IG vsichni chvali recept na pernicky moderatorky Lucie Krizkove, ktere se nemusi nechavat rozlezet…
Teď už je na objednávání celkem pozdě, řešilo se to cca o 4 až 6 týdnů dřív
Vždy se najde ale někdo, kdo peče a nevybírá si zálohy a potom si to někdo nevyzvedne. Prodává za mírně nižší cenu. To je ale fofr, je to hned pryč. U nás často někdo inzeruje cukroví po Štědrém dní, že napekl moc a prodává za nižší cenu, 75 až 50 procent, to je taky hned pryč.
Chtela jsem, ze na perniky vletime pristi vikend.
Ale mladeti v pondeli prisel ukol do CSP, ze ma neco upect. Foto dokumentaci a recept maji poslat ted do nedele.
Tak si v sobotu decka udelaji perniky, at ma ukol splneny.
@Tinunka píše:
@elen-ka to je přesně odpověď kterou jsem hledala
Děkuji už vím všechno
Kdyby ti něco z toho zbylo a nechtěly jste to už dojidat, dej to do mrazáku. Pak, když vás bude honit mlsná, tak to vytahnes a s chuti si par kousku das.
@Russet píše:
Hele, někdy to nejjednodušší je napsat na Epipi
Asi jo. Já to delam tak jak to dělala moje mamka.
Přemýšlím, dohledem, napíšu, spoctu, koupím, upecu a někdy i snim ![]()
Jeden čas jsem dělala v pekařství a tam se nechalo koupit cukroví a to dokonce i máslové, takže tam určitě sežene.
Když jsme tak u másla, zrovna včera jsem se dívala na díl pořadu ADost a překvapilo mě, že v některých máslech našli (i když stopové) množství DDT.
Tady je odkaz, kdyby to někoho zajímalo
https://www.televizeseznam.cz/…ali-64111932
@pet p dneska sidej snad vsechno ![]()
Me kdyz zbyde cukrovi, tak dam do mrazaku a vytahuji na Velikonoce ![]()
A pripadne to donesu bezdomovcum.
Jinak kolik koupit masla, to je jednoduchy, spocitam si to z receptů ![]()
To zas tak nespecha, deti se vrati v pondeli do skoly a manzel snad zase zaleze do pracovny, tak jen abych ho mela v zaloze ten recept, az to v puli ledna zase zavrou, tak abych mela neco pripravene na nervy…