Kolik párů bot vlastníte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56312
1.12.16 14:34
@radkka píše:
Bunda ani kabát nemusí stát tisíce.

ale může :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
1.12.16 14:36
@Tamtama píše:
Já teda nestačím zírat, kolik máte oblečení.. mně stačí jedny kalhoty, jedny kraťasy, jedna sukně, dvoje šaty, dva svetry, pár mikin a pět triček.. :think: kalhoty teda hlavně proto, že když už seženu mojí délku, tak jsou většinou hrozně široké a odstávají mi od neexistujícího zadku :mrgreen:

tak to musím okamžitě schovat, aby to neviděl muž 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
1.12.16 14:39
@Nimie píše:
Tady už je takového OT, že je to dost jedno asi :mrgreen: svetry, co jsem sháněla tady a vydržely mi nejdéle jsem sehnala v Gantu a Tommy Hilfiger. A to je nosím docela často, protože jich mám jen pár. Na léto mám z Camaieu a z Orsaye, spíš takové ty lehčí k šatům. Většinou se je snažím sehnat ve výprodeji a počítám s tím, že je holt brzo budu měnit. Na druhou stranu mi furt vydrží o dost déle než třeba právě svetry z H&M apod., tam se mi stalo, že už po prvním praní byl hrozný :zed:

Orsay mě teď v létě tak nas..al, že už tam snad budu chodit jen okukovat střihy. Mám od nich dlouhou bundu a vlněný kabát, všechno staré kousky přes 8 let, možná víc, obojí vypadá stále super a teď to co tam je, to je hnus. Tričko z léta se mi sežmolkovatělo po prvním vyprání 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
1.12.16 14:43
@Adrasteia píše:
@Nimie Díky. Kolik měsíců/roků si mám představit pod pojmem „nejdéle“?

Nejstaršímu svetru jsou tak 4 roky, starší nemám, to jsem nosila ty z Itálie co jsem si přivezla, ty už mám tak 6 - 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
1.12.16 14:44
@ivašot. píše:
My máme právě i ty koupelnové žebříky připojené na kotel, takže bývají stejně horké jako ostatní radiátory. I trochu mokřejší ručník je pak lehce prkenný.

Aha, to je hloupé. To máte na baráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
1.12.16 14:48
@Moise píše:
Orsay mě teď v létě tak nas..al, že už tam snad budu chodit jen okukovat střihy. Mám od nich dlouhou bundu a vlněný kabát, všechno staré kousky přes 8 let, možná víc, obojí vypadá stále super a teď to co tam je, to je hnus. Tričko z léta se mi sežmolkovatělo po prvním vyprání 8o

Jn, našla jsem si tam krásný letní svetřík k šatům, a dopadlo to přesně jak popisuješ. Ale holt se nedá nic dělat, strávila jsem u něj asi půl hodiny, hrozně mě to naštvalo. Ale naštěstí ho nepotřebuju moc často prát a odžmolkovač mám doma, takže zatím v pohodě. Furt ale dopadl lépe než co jsem si přinesla z H&M, ten se zcvrknul po prvním vyprání ve 40 stupních (podle štítku povoleno) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
1.12.16 14:53

@Adrasteia Já určitě nejsem. Za poslední rok jsem si toho koupila dost málo. Asi jedny kalhoty, 2-3 cardigany, nějaké triko, šortky na léto, víc asi nic. Momentálně si musím koupit kalhoty, ale počkám po Vánocích. Těhotenské nemůžu najít a zatim bych v nich plavala. Jinak svetry mám z Camaieu, takové huňaté a zatím jsou v pohodě. Cardigany z h&m, ny a lidlu. Vše sušené v sušičce a ani se to nehnulo. Ty huňaté mě koušou, musím zkusit namočit do kondicionéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
1.12.16 14:55
@Nimie píše:
Aha, to je hloupé. To máte na baráku?

Jo máme barák a jinak ty žebříky jdou pustit samostatně na elektriku, když kotel neběží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
1.12.16 15:12
@ivašot. píše:
Jo máme barák a jinak ty žebříky jdou pustit samostatně na elektriku, když kotel neběží.

Jo to jo, ale to je potom o něco dražší. I když doma suším i na elektřině občas, pár krát za rok to asi ničemu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.12.16 15:31

Já mám nespočet.. Šílený, budu to muset po novém roce vyřadit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.12.16 16:11

@radkka my bydlíme ve 2+1, ale peru minimálně dvě pračky denně, takže sušit na topení prostě musím, jinak mi prádlo zasmrádne.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.12.16 04:20
@Moise píše:
ale může :mrgreen:

A? Nevíš, na co jsem odpovídala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.12.16 04:21
@Tamtama píše:
@radkka my bydlíme ve 2+1, ale peru minimálně dvě pračky denně, takže sušit na topení prostě musím, jinak mi prádlo zasmrádne.. :zed:

Když to jinak nejde, tak to chápu, také jsem to tak musela dělat, mít doma tenkrát ještě sušák, tak už se v bytě neotočim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
2.12.16 15:29

Ono to tu ještě jede? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
2.12.16 15:30
@chipsa píše: