Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tamtama píše:
Já teda nestačím zírat, kolik máte oblečení.. mně stačí jedny kalhoty, jedny kraťasy, jedna sukně, dvoje šaty, dva svetry, pár mikin a pět triček..kalhoty teda hlavně proto, že když už seženu mojí délku, tak jsou většinou hrozně široké a odstávají mi od neexistujícího zadku
tak to musím okamžitě schovat, aby to neviděl muž
![]()
@Nimie píše:
Tady už je takového OT, že je to dost jedno asisvetry, co jsem sháněla tady a vydržely mi nejdéle jsem sehnala v Gantu a Tommy Hilfiger. A to je nosím docela často, protože jich mám jen pár. Na léto mám z Camaieu a z Orsaye, spíš takové ty lehčí k šatům. Většinou se je snažím sehnat ve výprodeji a počítám s tím, že je holt brzo budu měnit. Na druhou stranu mi furt vydrží o dost déle než třeba právě svetry z H&M apod., tam se mi stalo, že už po prvním praní byl hrozný
Orsay mě teď v létě tak nas..al, že už tam snad budu chodit jen okukovat střihy. Mám od nich dlouhou bundu a vlněný kabát, všechno staré kousky přes 8 let, možná víc, obojí vypadá stále super a teď to co tam je, to je hnus. Tričko z léta se mi sežmolkovatělo po prvním vyprání ![]()
@Adrasteia píše:
@Nimie Díky. Kolik měsíců/roků si mám představit pod pojmem „nejdéle“?
Nejstaršímu svetru jsou tak 4 roky, starší nemám, to jsem nosila ty z Itálie co jsem si přivezla, ty už mám tak 6 - 7 let.
@ivašot. píše:
My máme právě i ty koupelnové žebříky připojené na kotel, takže bývají stejně horké jako ostatní radiátory. I trochu mokřejší ručník je pak lehce prkenný.
Aha, to je hloupé. To máte na baráku?
@Moise píše:
Orsay mě teď v létě tak nas..al, že už tam snad budu chodit jen okukovat střihy. Mám od nich dlouhou bundu a vlněný kabát, všechno staré kousky přes 8 let, možná víc, obojí vypadá stále super a teď to co tam je, to je hnus. Tričko z léta se mi sežmolkovatělo po prvním vyprání
Jn, našla jsem si tam krásný letní svetřík k šatům, a dopadlo to přesně jak popisuješ. Ale holt se nedá nic dělat, strávila jsem u něj asi půl hodiny, hrozně mě to naštvalo. Ale naštěstí ho nepotřebuju moc často prát a odžmolkovač mám doma, takže zatím v pohodě. Furt ale dopadl lépe než co jsem si přinesla z H&M, ten se zcvrknul po prvním vyprání ve 40 stupních (podle štítku povoleno) ![]()
@Adrasteia Já určitě nejsem. Za poslední rok jsem si toho koupila dost málo. Asi jedny kalhoty, 2-3 cardigany, nějaké triko, šortky na léto, víc asi nic. Momentálně si musím koupit kalhoty, ale počkám po Vánocích. Těhotenské nemůžu najít a zatim bych v nich plavala. Jinak svetry mám z Camaieu, takové huňaté a zatím jsou v pohodě. Cardigany z h&m, ny a lidlu. Vše sušené v sušičce a ani se to nehnulo. Ty huňaté mě koušou, musím zkusit namočit do kondicionéru.
@Nimie píše:
Aha, to je hloupé. To máte na baráku?
Jo máme barák a jinak ty žebříky jdou pustit samostatně na elektriku, když kotel neběží.
@ivašot. píše:
Jo máme barák a jinak ty žebříky jdou pustit samostatně na elektriku, když kotel neběží.
Jo to jo, ale to je potom o něco dražší. I když doma suším i na elektřině občas, pár krát za rok to asi ničemu nevadí.
Já mám nespočet.. Šílený, budu to muset po novém roce vyřadit. ![]()
@radkka my bydlíme ve 2+1, ale peru minimálně dvě pračky denně, takže sušit na topení prostě musím, jinak mi prádlo zasmrádne.. ![]()
@Tamtama píše:
@radkka my bydlíme ve 2+1, ale peru minimálně dvě pračky denně, takže sušit na topení prostě musím, jinak mi prádlo zasmrádne..
Když to jinak nejde, tak to chápu, také jsem to tak musela dělat, mít doma tenkrát ještě sušák, tak už se v bytě neotočim ![]()
@chipsa píše:
Ono to tu ještě jede?
Jo, akorát teď už jsme u sušení prádla ![]()