Kolik za hlídání dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.2.15 23:30

Ja mela jako chuvicka 2000kc (obcas 3 000,–) za 10 hodin..a hlidala sem dve z trojcat. Maminka si nechala jrdno a ja mela dve. A bylo to super :) i v 15ti sem se krasne postarala a suprove vydelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
26.2.15 23:41

@vrtulka78 Platila jsem 100 za hodinu, jednalo se o dvě odpoledne týdně. Ale paní byla mimopražská. V „hlídárně“ to vycházelo při této frekvenci zhruba stejně, ale paní byla lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolinka95
28.2.20 20:33

A kolik je podle vás optimální? Dívala jsem se právě na ten portál hlídačky a nevím kolik je tak optimální. Osobně se spíš koukám jaké má dotyčná zkušenosti. Platí se nějaká provize nebo něco takového když si vyberu nějakou hlídačku?

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
3.3.20 16:29

@Karolinka95 Přesně jak píšeš, s hlídačkami mám bohatou a jenom pozitivní zkušenost a když si vybírala hlídačky, tak jsem se nejprve dívala na ověření, zkušenosti a znalosti :) máme hlídačky dvě a oběma dávám 170 korun na hodinu. V případě hlídání přes noc se pak domlouváme na jiné částce. Jinak na provizích to stavěné není a platí se členství. Nejvýhodnější mi přijde to měsíční, protože tam máš neomezený přístup a pojištění.

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
5.3.20 11:08

@DrahusN Na kolik to členství vyjde a můžu si ho potom měsíci zrušit nebo se tam k něčemu zavazuji?

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
5.3.20 11:19

@Karolinka95 Nene, nezavazuje tě to k ničemu, když budeš chtít členství zrušit, tak je to tam všechno dobře a zřetelně napsané, takže se stačí prokliknout na zrušení členství a hotovo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová