Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mela jako chuvicka 2000kc (obcas 3 000,–) za 10 hodin..a hlidala sem dve z trojcat. Maminka si nechala jrdno a ja mela dve. A bylo to super
i v 15ti sem se krasne postarala a suprove vydelala.
@vrtulka78 Platila jsem 100 za hodinu, jednalo se o dvě odpoledne týdně. Ale paní byla mimopražská. V „hlídárně“ to vycházelo při této frekvenci zhruba stejně, ale paní byla lepší.
A kolik je podle vás optimální? Dívala jsem se právě na ten portál hlídačky a nevím kolik je tak optimální. Osobně se spíš koukám jaké má dotyčná zkušenosti. Platí se nějaká provize nebo něco takového když si vyberu nějakou hlídačku?
@Karolinka95 Přesně jak píšeš, s hlídačkami mám bohatou a jenom pozitivní zkušenost a když si vybírala hlídačky, tak jsem se nejprve dívala na ověření, zkušenosti a znalosti
máme hlídačky dvě a oběma dávám 170 korun na hodinu. V případě hlídání přes noc se pak domlouváme na jiné částce. Jinak na provizích to stavěné není a platí se členství. Nejvýhodnější mi přijde to měsíční, protože tam máš neomezený přístup a pojištění.
@DrahusN Na kolik to členství vyjde a můžu si ho potom měsíci zrušit nebo se tam k něčemu zavazuji?
@Karolinka95 Nene, nezavazuje tě to k ničemu, když budeš chtít členství zrušit, tak je to tam všechno dobře a zřetelně napsané, takže se stačí prokliknout na zrušení členství a hotovo.