Komu, kam zaplatit daň z pronájmu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33632
7.2.18 09:57
@histep píše:
Ano :*, já jí totiž poradila, že v jejím případě bude lepší si na to někoho najít. Protože někomu, kdo neví ani základ, radit formulář na netu, není úplně správně, ten člověk by jinak třeba mohl výrazně ušetřit.BTW, když jsi natolik zkušená, jak tady vypisuješ a že odhalíš chyby daňových firem, proč už ty daňařské zkoušky nemáš taky? Pak by ti nemuselo vadit, že jsou daňaři drazí ;)

Tvuj útočný styl komunikace mi připomíná onu daňovou firmu, majitelka byla taky tak arogantní když jsem ji upozornila na chybu a že kvůli ní bychom zaplatili o hodně peněz více. Do toho státního chřtánu jak jsi psala.
Ja naopak nepíšu nic o své zkušenosti a odhalovani chyb daň. firem. Psala jsem, že jsem sedm let brala jejich výstupy (výkazy, přiznání…) tak, jak mi je předkládali, a to právě proto, že k odborníkům mám respekt. Až když mi daně co jsme měli platit přišly moc vysoké, prošla jsem si to a zjistila tyto dvě chyby. Možná tam byly i další chyby, co já vím, nejsem daňař. O pausalech na auta vím a vyslovne a písemně jsem o ně požádala, když jsem předávala poslední šanon a flešku s doklady za uplynulý rok a s nimi vždy dávám i papír s poznamkami. Navíc to nebylo první rok co se uplatňovaly. No a když to bylo blbě, tak jsem si vzpomněla na doplacené mzdové odvody a že by i ony měly být v nákladech. Nebyly.
Z tvoji reakce mám dojem, že by daňový poplatník měl vzít závěry od daňařů jak jim je předkládají, nezeptat se když má pochybnost a prostě zaplatit? To snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33632
7.2.18 10:01

A proč nemám daňařske zkoušky? Když ti nechutná pečivo, jogurt, pujdeš se učit na pekaře, na mlíkaře? Já ne, budu dál dělat svoji práci a budu nakupovat jinde, lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
7.2.18 10:15

@adresa V klidu, děvče, já neútočím, já se jen fakt bavím :mrgreen:

@adresa píše:
A proč nemám daňařske zkoušky? Když ti nechutná pečivo, jogurt, pujdeš se učit na pekaře, na mlíkaře? Já ne, budu dál dělat svoji práci a budu nakupovat jinde, lepší

Když nechceš něco, co ti nechutná, tak budeš nakupovat jinde, lepší a tím pádem asi i dražší, viď? Ale bude ti to chutnat, a zřejmě si nebudeš huntovat žaludek. Vidíš v tom tu paralelu s tématem naší diskuse? :mrgreen:

Ale nic, jako daňař mám teď docela dost práce, abych mohla vydělávat ty naše těžký prachy. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.2.18 10:19
@histep píše:

Když nechceš něco, co ti nechutná, tak budeš nakupovat jinde, lepší a tím pádem asi i dražší, viď? Ale bude ti to chutnat, a zřejmě si nebudeš huntovat žaludek. Vidíš v tom tu paralelu s tématem naší diskuse? :mrgreen:

Ale nic, jako daňař mám teď docela dost práce, abych mohla vydělávat ty naše těžký prachy. :P

To bude nejlepší. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
33632
7.2.18 15:42
@histep píše:

Ale nic, jako daňař mám teď docela dost práce, abych mohla vydělávat ty naše těžký prachy. :P

Oblíbený výrok internetových štěken a rypounů - kdepak, ja se taaak bavím.. nudné.
Lepší? Ne, peču skvělý housky, ale všichni prostě nemůžeme a ani nechceme být pekaři a když ses ptala, proč nejsem daňař, tak to je přesně ten důvod - a napsala jsem ti to už předtím - že mám a dělám svoji práci.
Na firemní daně a účetnictví si platím vás, děvče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33632
7.2.18 15:43
@Kobliha51 píše:
To bude nejlepší. :potlesk:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek