Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všechno jsem si přečetla holky a tento týden vyrážím do práce na personální zjistit, jestli se mnou jako počítají
Děkuju za všechny příspěvky, jsem zase o něco chytřejší ![]()
@blecha72 píše:
@veronika6913 teď už je to v pořádku.
Uff
jako kybys mi to nevyjasnila, tak bych si myslela, ze to mam vyrizeny a pak bych z toho byla asi pekne prekvapena. Takze vazne jeste jednou moc dekuju!!
@veronika6913
Pojistné musí odvádět zaměstnavatel, ale má právo to chtít zaplatit od zaměstnance, takže ty nikde na pojišťovně nic platit nebudeš, ale nejpravděpodobnější je, že z první výplaty ti to zaměstnavatel strhne.
@zrcadlo jj strhne o tom uz me informoval
samozrejme ze za me nebude něco platit, kdyz jeste nebudu makat ze jo
Jen by me zajimalo kolik to dela mesicne to pojisteni…to snad ani radsi nechci vedet :-/
Dobrý den, potřebuji radu jsem na rodičovském příspěvku, který mi za měsíc končí a peníze na prodloužení už nemám, ale mému dítěti je 2 roky a 9 měsíců chci se zeptat jestli když mám smlouvu na dobu neurčitou se zaměstnavatelem můžu se s ním domluvit, abych zůstala doma do věku 3 let dítěte? a bude za mě platit ty tři měsíce sociální a zdravotní že. Myslím, že jsem vyplnovala, že přijdu do práce za tři roky, ale jistota je jistota děkuji
@afffffff píše:
Dobrý den, potřebuji radu jsem na rodičovském příspěvku, který mi za měsíc končí a peníze na prodloužení už nemám, ale mému dítěti je 2 roky a 9 měsíců chci se zeptat jestli když mám smlouvu na dobu neurčitou se zaměstnavatelem můžu se s ním domluvit, abych zůstala doma do věku 3 let dítěte? a bude za mě platit ty tři měsíce sociální a zdravotní že. Myslím, že jsem vyplnovala, že přijdu do práce za tři roky, ale jistota je jistota děkuji
tak zavolej na personální at se ti mrknou, na jak dlouho si žádala o rodičovskou dovolenou. na délce rodičovského příspěvku to nijak nezávisí
Ahoj holky, mam dotaz, trosku predbezny, ale abych vedela co a jak ![]()
V lednu 2016 pristi rok mi prijde posledni rodicovsky prispevek, tudiz k 31.12.2015 mi konci rodicak. Ale…dceri budou 3 roky 19.2.2016,co od toho 1.1.2016–19.2.2016 nez bych 20.2.sla zpet do prace? myslim se zdravotnim za ten mesic a pul? je mi jasny, ze leden budu doma zadarmo a skoro cely unor, ale nevim jak je to se zdravotnim? ![]()