Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla sem se zeptat jestli vám chodí kontrola pozde večer. Jsem na nemocenské 4 den a zatím nikdo, vycházky normálně taky mám ale jde mi o to ze kolem půl jedenáctý usinam sem fakt vyrizena a Nevím zda by mě vzbudili
kdy vám nejdéle přišli večer?
Musí dodržovat noční klid. A osobně si myslí že budou chodit spíš 7-21 max. Jsou to taky lidi.
Já byla doma 14 dní a nepřišel nikdo. Ale upřímně, kdyby přišla kontrola v 6 ráno, tak neotevřu, protože spíme a nikoho by zvonek neprobral.
A zvonit večer, když mám uložené děti, to by si za rámeček nedali.
![]()
No hlavne prvních 14 dni chodi kontrola jen od zamestnavatele, ze socialky az po 14 dnech…
@Tamtama mně přišli tento týden, na pn jsem měsíc a půl. Přišli kolem 12:30.
@Marie432875 píše:
No hlavne prvních 14 dni chodi kontrola jen od zamestnavatele, ze socialky az po 14 dnech…
I v prvních 14 dnech může přijít kontrola z OSSZ.
@Marie432875 píše:
To není tak úplně pravda. Kontrola z OSSZ může přijít i v prvních 14 dnech nemoci (na podnět zaměstnavatele nebo i ošetřujícího lékaře), když přijde na OSSZ podnět k prošetření, tak to musí do sedmi dnů prošetřit, takže i v těch prvních 14 dnech. Po uplynutí těch dvou týdnů už OSSZ kontroluje i bez podnětu zaměstnavatele nebo lékaře.