Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mroe píše:
Tak takove obleceni se hazi do kontejneru na textil, ne? Nakonec je to nejspis stejne z nej… Ja znam rodinu, co chodi nakupovat do takového obchodu, mají sedm deti… Nic dražšího by si nemohli dovolit.
Tak proč mají 7 dětí, když jim musí kupovat takové hadry.
Nepochybuji, že prohlašují, že děti mají vše potřebné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pionyrka píše:Špagety a omáčku z mletého masa.. polévka vločkova.. pomáhám dceři s balením věcí.. zítra jí vezeme na 4 týdny do lázní..
Kornelije co jsi dnes varila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Tak proč mají 7 dětí, když jim musí kupovat takové hadry.Nepochybuji, že prohlašují, že děti mají vše potřebné.
Nevim, zas tak dobre je neznam. Mne je tech deti spis lito. Ale oni si vzali castecne nedobrovolne dve deti z rodiny, nebo nejake castecne pribuzne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
vločková polévka…br
Proč?.. už jsi ochutnala? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
no právě že ano
Tak ono ne každému všechno chutná… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Špagety a omáčku z mletého masa.. polévka vločkova.. pomáhám dceři s balením věcí.. zítra jí vezeme na 4 týdny do lázní..
A zbytek dne? Na snídani, svačiny a na večeři?? ![]()
Prosím inspiraci, já se do 150 Kč nevlezu ani ve třech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvulinkaH píše:
A zbytek dne? Na snídani, svačiny a na večeři??Prosím inspiraci, já se do 150 Kč nevlezu ani ve třech.
Vše budu postupně rozepisovat od 3.1. ..
Ale pro představu dnes na snídani rohlík s máslem a šunkou od kostí, rajče, okurek.. svačina bábovka a jablko.. oběd polévka vločkova, omáčka z mletého masa a špagety.. svačina corny tyčinka.. musli s jogurtem a ovocem, rohlík s loveckým salámem, nakrájená zelenina, zbytek těstovin od oběda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Tak takove obleceni se hazi do kontejneru na textil, ne? Nakonec je to nejspis stejne z nej… Ja znam rodinu, co chodi nakupovat do takového obchodu, mají sedm deti… Nic dražšího by si nemohli dovolit.
Tie kontajnery som este nevyuzila. Slovo kontajner ma asi odradilo. A co viem od znamej, tak tam ludia hadzu uplne handry. Taka rodina by sa mi zisla. Aj teraz tu mam 6 krabic od plienok plnych siat pre male dievca 0-4 roky. Niektore uplne nenosene co sme podostavali a bolo bud hned male alebo nemala kedy vynosit. Po chlapcovi mam komu davat, ale dievcenske mi ostavaju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije A manžel obědvá až doma? Tzn. že až do odpoledne mu stačí rohlík s máslem a kousek bábovky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
@kornelije A manžel obědvá až doma? Tzn. že až do odpoledne mu stačí rohlík s máslem a kousek bábovky?
Do práce si bere tři rohlíky, jablko a tři plátky bábovky..a ano do oběda mu to stačí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
A co je na tom? Spousta chlapů ani nesvačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Aha, tak kdy obědvá? Ve tři? Ve čtyři?
A v šest či sedm hned večeře? ![]()
Aha, teď mi to došlo. Ty mu ten oběd hezky rozdělíš. Nejprve hlavní chod a na večeři polívka. ![]()
Jestli by nebylo zdravější, kdybys mu dávala do práce oběd v krabičce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit