Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@LaPaloma makam na tom. Beru AD, snazim se nejak pracovat na sobe a uklidnit se a tak, ale je to fakt tezky no.
@Baba píše:
No tak to mě teda nasr.al, a to ho neznám![]()
![]()
![]()
To mě tak mrzí. A štveSrovnávat si v hlavě s dětma, jestli s nima stráví život? A co by s nima bez Tebe dělal? Narval je do babyboxu?
Tak nechal by mi je na krku a bral by si je obcas na vikend, kdyz by mel naladu, podle jeho predstav.
@sakota píše:Dneska mam takovej splin, ze me covid vlastne ani nestve.
Holky, on se fakt sbalil a odstehoval Zatim ne jako rozchod, ale proste prostor a cas premyslet, zkusit si byt bez sebe a tak. Uz tyden oba jen brecime a objimame se a je nam hrozne a ted fakt odjel. Nevim, kdo z nas brecel vic. Ach jo. pardon, ze to ventiluju tady… ale je mi fakt mizerne, tak snad pochopite a nebudete me hejtit za OT.
Je mi to líto:( Ale aspoň nějaký posun. Na druhou stranu, možná by i bylo lepší to definitivně rozseknout. Takovéhle plácání ve vzduchoprázdnu je jízda do pekla. Nic neskončilo, nic nemůže začít, takové bolestivé plácání na místě. Vím, snadno se mi to píše, nejsem teď v tvé kůži. Ale přeju ti, aby se to konečně nějak rozhodlo a ty jsi se mohla konečně někam nasměrovat a aby to byl ten správný směr. ![]()
Jinak k Pollertovi - viděla jsem už před několika měsíci - asi před vánoci - rozhovor s Pollertem na ĆT24 a mlel tam zcesty zrovna tak.
Ono je na něm vidět, že té doktořině moc nepropadl, že mu asi moc let a mozkové kůry ubralo to veslování. Po ztrátě popularity ze sportu by rád jinou, tak ji holt má. Akorát krapet horší, na medaile to nebude.
@sakota ani nevíš jak Ti rozumím
Akorát ten můj když mi oznámil, že odchází, tak už byl rozhodnutý. A ani neměl koule přiznat, že je to kvůli kolegyni
, jenom kecy o jiném životním stylu a tak. O 10 let starší baba, šílená sportovkyně, no jo já 70 km na kole v terénu za den fakt nikdy neujedu.
@sakota píše:
@LaPaloma makam na tom. Beru AD, snazim se nejak pracovat na sobe a uklidnit se a tak, ale je to fakt tezky no.Tak nechal by mi je na krku a bral by si je obcas na vikend, kdyz by mel naladu, podle jeho predstav.
Klasika. ![]()
No tak nějak nevím co napsat. Drž se ![]()
@sagina píše:
tak ten zákaz cestování mezi chatou a domácností tam stále jejak v tom vyhlášení k prvnímu březnu, tak k tomu od včerejška.
@Baba píše:
No jo, máš recht, tak sem hledala blbě.
Tak už jsem to dohledala. Ale dalo to práci.
Z chalupy odjet můžete, vrátit se už ne, reaguje Hamáček na nejasnosti
https://www.idnes.cz/…_domaci_misl
Hami to vysvětlil, že udělili pouze vyjímku těm, kteří dosud byli na chalupě a chtěli se vrátit domů."Cílem ministerstva vnitra bylo na začátku platnosti zákazu „ulehčit veřejnosti orientaci v omezeních a zákazech stanovených krizovým opatřením vlády, uvedený web shrnuje nejčastěji předpokládané životní situace dotčené příslušnými omezeními a zákazy,“ reagoval Jan Hamáček na článek Deníku N.
Ehm, takže to chtěli lidem ulehčit a udělali v tom akorát zase zmatek.
Tak nic, myslela jsem, že potěším Sakotu a zase prd.
@MartinaIrena píše:
Tak už jsem to dohledala. Ale dalo to práci.
Z chalupy odjet můžete, vrátit se už ne, reaguje Hamáček na nejasnosti
https://www.idnes.cz/…_domaci_misl
Hami to vysvětlil, že udělili pouze vyjímku těm, kteří dosud byli na chalupě a chtěli se vrátit domů."Cílem ministerstva vnitra bylo na začátku platnosti zákazu „ulehčit veřejnosti orientaci v omezeních a zákazech stanovených krizovým opatřením vlády, uvedený web shrnuje nejčastěji předpokládané životní situace dotčené příslušnými omezeními a zákazy,“ reagoval Jan Hamáček na článek Deníku N.
Ehm, takže to chtěli lidem ulehčit a udělali v tom akorát zase zmatek.Tak nic, myslela jsem, že potěším Sakotu a zase prd.
Hlavně to je taková hovadina. Škoda, že nemám chatu v jiným okrese, to by bylo
Mě mrzí, že sem nebyla s Bambulínem, když ho chytli na hranicích
Tak příště
@sakota píše:
@LaPaloma makam na tom. Beru AD, snazim se nejak pracovat na sobe a uklidnit se a tak, ale je to fakt tezky no.Tak nechal by mi je na krku a bral by si je obcas na vikend, kdyz by mel naladu, podle jeho predstav.
Ano, silně mi připomínáš scénář, který mi vyprávěla ta kamarádka. U nich to skončilo, ale s odstupem je to pro ni lepší. Po odchodu manžela měla známost, která nedopadla, ale nakonec našla chlapa, který je prý lepší asi 100× než její bývalý manžel.
Pro info: její bývalý byl zahrabaný v penězích, a proto měl pocit, že je musí náležitě užívat. To byly pořád cesty do zámoří na měsíc, na které s ním ona jet nemohla, jelikož měli malé dítě. Pak s ním na jednu jela, líbilo se jí to a zdálo se, že se srovnali. Ale byl to omyl, on už stejně musel pokukovat po kolegyni, která ráda vinárny, trajdání do noci a nezávislý život.
Děti ho svazovaly, je s nimi práce. Bere si je prý přesně podle plánu, ani minutu navíc. Platí jí pěkné alíky, nechal jí dostatečný majetek. Tak říkáme, že se rozvedla královsky.
Nevím, možná tě čeká stejný osud, tak když má zájem o děti OBČAS, tak ho aspoň stáhni z peněz.
@sakota píše:Dneska mam takovej splin, ze me covid vlastne ani nestve.
Holky, on se fakt sbalil a odstehoval Zatim ne jako rozchod, ale proste prostor a cas premyslet, zkusit si byt bez sebe a tak. Uz tyden oba jen brecime a objimame se a je nam hrozne a ted fakt odjel. Nevim, kdo z nas brecel vic. Ach jo. pardon, ze to ventiluju tady… ale je mi fakt mizerne, tak snad pochopite a nebudete me hejtit za OT.
@LaPaloma píše:
@sakota Jo, a ten její chlap jí ještě říkal to samé - že ho děti svazují a že potřebuje volnost. On byl trochu do světa, chtěl cestovat, lézt po vinárnách, ale přesto by s ní zůstal, kdyby se ona nedostala do těch psychoproblémů.
Vidím zde docela shodu.
Ja bych taky cestovala a lezla po vinarnach a delam s nim spolecny konicky, kdyz se zadari hlidani a vsechno. No. Uvidime. Ted je to na nem.
@sakota píše:
Jeden takovej mi věšel devět měsíců na nos podobné kecy. Čekala jsem s ním dítě a najednou panáček nevěděl, jak to zvládne, jestli to chce…nebylo to snadné. Týden před porodem jsem sebrala sílu a kopla ho do pr.ele. A dodnes jsem za to ráda. I ta slečna, za kterou v tu dobu začal běhat a neměla o mě ani tucha. Tak jsem se jí představila:D Je dneska taky šťastná bez něj a jsme pořád v kontaktu.
@sakota píše:
No hlavne, ze si poplakal ![]()
@LaPaloma píše:
Ano, silně mi připomínáš scénář, který mi vyprávěla ta kamarádka. U nich to skončilo, ale s odstupem je to pro ni lepší. Po odchodu manžela měla známost, která nedopadla, ale nakonec našla chlapa, který je prý lepší asi 100× než její bývalý manžel.
Pro info: její bývalý byl zahrabaný v penězích, a proto měl pocit, že je musí náležitě užívat. To byly pořád cesty do zámoří na měsíc, na které s ním ona jet nemohla, jelikož měli malé dítě. Pak s ním na jednu jela, líbilo se jí to a zdálo se, že se srovnali. Ale byl to omyl, on už stejně musel pokukovat po kolegyni, která ráda vinárny, trajdání do noci a nezávislý život.
Děti ho svazovaly, je s nimi práce. Bere si je prý přesně podle plánu, ani minutu navíc. Platí jí pěkné alíky, nechal jí dostatečný majetek. Tak říkáme, že se rozvedla královsky.
Nevím, možná tě čeká stejný osud, tak když má zájem o děti OBČAS,tak ho aspoň stáhni z peněz.
Ale ja nechci. Ja ho mam rada a chci byt s nim, beru svoje svatebni sliby vazne. Uvidime. Treba prijde k rozumu. ![]()
@sakota píše:
No tak to je hnus
To jsem nevedela, ze to mate takhle.
Fakt me to mrzi… ![]()
@sakota píše:
Ja bych taky cestovala a lezla po vinarnach a delam s nim spolecny konicky, kdyz se zadari hlidani a vsechno. No. Uvidime. Ted je to na nem.
Je to i na tobě - musíš si ujasnit, jestli ho opravdu chceš. A jestli on svým chováním nevyvolává tvoje psychoproblémy. Pokud si to zanalyzuješ tak, že ti k tomu on aktivně pomáhá, tak je lepší varianta tučné alimenty před jeho přítomností. A dokud nebude opět létat, tak klidně střídavá péče
. To by mu mohlo tu jeho nádheru odehnat.