Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ted jsem opět našla u syna v pokojíčku plíseň na skříni. Už tady nechci bejt.
A měla bych i vidinu u toho domu udělat normálně střechu sedlovou přes celej dům, aby to vypadalo normálně a né takhle strašidelně. Ale to ne okamžitě samozřejmě, prostě až střecha doslouží.
@Izzz já architekta neměla - na naše poměry je to „snobárna“
Ale až byl barák hotový, tak jsem si nadávala, že jsem dispozici neudělala jinak…
, takže klidně bych mu pár peněz dala, aby Ti poradil, co kam by dal. Přímo nějaké plány asi nejsou potřeba, pokud nechceš bourat, stavět, bourat a stavět ![]()
On to i architekt může pěkně zvetit
.
My neplánujeme, ale když narazíš na dobrého člověka, přijde mi to fajn.
Za to plánujem odvlhčovač, a to hned, na jaře chceme začít dělat izolace, tak zatím bychom to řešili tak.
@Izzz Prosím tě, já bych ti ještě chtěla napsat, protože teď mám špatněj pocit, že tě od toho všeho nejvíc odrazuju já:
Sama vidíš, že tu psaly holky, který rekonstrukci zvládly i za málo peněz. Takže to třeba i někdy jde. Jen jem chtěla ukázat na to, že to tak lehce jít nemusí. Prostě aby ses na to koukla i z jiný strny. Né že když ti někdo na emimi řekne, že on to za půl milionu dikázal, že rozhodně není automatický, že to dokážeš taky.
Ale třeba se přece jenom do toho pustíš, dáš to dohromdy a pak mi to tu napíšeš a vytřeš mi zrak. ![]()
Jenom prostě zainvestujte a zaplaťte si někoho, kdo to projde, sepíše plán rekonstrukce a ten si nechte někde nacenit. Ať aspoň orientačně víte do čeho jdete.
Tak holky, nám dneska odkepli hypotéky, tak příští týden pojedeme házet unterschrifty a hurá do toho ![]()
Radko, takže o vánocích se stěhujete?
My jsme dnes zjistili, že na katastr čekat nemusíme, takže záleží, jak se dohodneme s (vlastně už bývalými) majiteli.
Smlouvu už máme a zaplaceno taky.
Až se s nimi dohodneme, tak budeme shánět někoho na revizi kotle a komínu a hurá na to. ![]()
@JLP ten náš architekt byl známí, takže nám rozdával rady pro dobrý pocit, já bych ho za ty rady dneska kopla do zadku, není nad vlastní selský rozum ![]()
Tím neříkám že není fajn se poradit s více lidmi.
@noemmi Uvidíme, jak se příští týden domluvíme. No byli bychom rádi, kdyby bylo do konce roku přestěhováno, ale fakt se na to neupínáme vzhledem k dnešnímu datu ![]()
@Izzz píše:
Poslední záchvěvy nadějí.
Měl jste někdo architekta nebo někoho, kdo vám poradil, kam kterou místnost nejvhodněji? Oni maj nadhled.
Nakresli aspon přibližně půdorys a orientaci k světovýcm stranám - je nás tu hodně hlav, třeba něco vymyslíme.
Izzz, takže vážně uvažujete o tom, kde jste byli včera ve :, ten co není roubený?
Ono ti asi těžko teď něco někdo poradí, když nevíte, které zdi se dají a nedají bourat.
Myslím, že nejdůležitější je, jak to máte s mužem. Pokud jsou konflikty už teď, není to zrovna dobré znamení.
Pokud máš pocit, že tvůj muž má nereálná očekávání, ať ti je zkusí vysvětlit. Třeba k tomu dojde sám, že tak to nejde.
@RadkaCh gratuluju!!!
Holky, my jsme se asi rozhodli, že koupíme pozemek. V pondělí jdeme na město se poptat, maj ještě jeden volnej. A že by nám tam někdo postavil dřevostavbu. No
Takže jsem vás tady blbla. Tomi přijde, že spíš my dva zvládneme. Hypotéka na pozemek a pak někdy postavit no. V dohledný době.
@Izzz Tý jo, to jsem ti přesně chtěla napsat, pozemek a dřevostavbu. Držim palce, ať to dopadne.
@Izzz pokud to vyjde finančně dobre, bude to dobré řešení, jen bacha na firmy, kolikrát jsou to pekni hajzlici
@Izzz Mě to napadlo včera, že by pro vás bylo něco takového nejlepší
Ale jak píše @catherine100 firmy to chce hlídat a hlídat ![]()
Myslím že je to dobré rozhodnutí ![]()