Kouzelná školka jenom ráno?

18651
5.1.11 08:26

kouzelná školka jenom ráno?

co to je za novinku? včera se chtěli kluci koukat na františka nebo Fanču a nic…to už jako není kouzelná školka pro děti co chodí do školky? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
5.1.11 08:29

Odpoledne opakujou ranní Kouzelnou školku od čtyř hodin na jedničce. Nově bude od pondělí do pátku včetně.
Taky jsem se vztekala, ale náhodou jsem pustila tu jejich planetu Yó a je to v podstatě standartní jedničkový program (Smajlík), akorát o půl hodiny dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pel
4861
5.1.11 08:30

Na jedničce mají změny v programovém vysílání. Od 15 hodin dávají pořad Planeta Yó a součástí má být i Kouzelná školka. Mají ji psanou jako poslední, tak by mohla začínat v 16 hodin, v 16.30 už je AZ kvíz. Ale nevím, nezkoušela jsem to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
5.1.11 08:41

Taky jsem z toho byla včera naštvaná, prostudovala jsem program a pod planetou YO jsem to fakt netušila. Ve čtvrt na 5 jsem dětem chtěla pustit místo toho na půlhodinky pohádku z DVD a jak jsem zapnula telku, školka :lol: . Takže to tak bude, od 4 do půl 5. Nechápu, proč to ale v programu nepíšou zvlášť. Asi chtějí aby děti sledovaly celý program, což je ale hodina a půl a to bych jim stejně tak dlouho nedovolila. :nevim: Pro malé je myslím 30 minut ideální.

• Citovat
  • Upravit
1154
5.1.11 08:44

Taky jsme byly s dcerou otrávené, že není Kouzelná školka. Ale náhodou jsem zapla telku kolem čtvrté a byla tam. Takže všechno v pořádku. Jen se Fanoušek objeví o půl hoďky dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.1.11 08:53

Ahoj, je to přeně tak, jak píšou holky, Školka je od 16 - 16.30 :wink: Já to teda vystopovala hned v pondělí, jen pořád nechápu tu potřebu překopávat programy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.1.11 09:11

Jé, tak to jsem ráda, že nezmizela úplně. Já myslela, že mají ještě pauzu po svátcích. To bych se načekala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí