Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
co to je za novinku? včera se chtěli kluci koukat na františka nebo Fanču a nic…to už jako není kouzelná školka pro děti co chodí do školky? ![]()
Odpoledne opakujou ranní Kouzelnou školku od čtyř hodin na jedničce. Nově bude od pondělí do pátku včetně.
Taky jsem se vztekala, ale náhodou jsem pustila tu jejich planetu Yó a je to v podstatě standartní jedničkový program (Smajlík), akorát o půl hodiny dřív.
Na jedničce mají změny v programovém vysílání. Od 15 hodin dávají pořad Planeta Yó a součástí má být i Kouzelná školka. Mají ji psanou jako poslední, tak by mohla začínat v 16 hodin, v 16.30 už je AZ kvíz. Ale nevím, nezkoušela jsem to…
Taky jsem z toho byla včera naštvaná, prostudovala jsem program a pod planetou YO jsem to fakt netušila. Ve čtvrt na 5 jsem dětem chtěla pustit místo toho na půlhodinky pohádku z DVD a jak jsem zapnula telku, školka
. Takže to tak bude, od 4 do půl 5. Nechápu, proč to ale v programu nepíšou zvlášť. Asi chtějí aby děti sledovaly celý program, což je ale hodina a půl a to bych jim stejně tak dlouho nedovolila.
Pro malé je myslím 30 minut ideální.
Taky jsme byly s dcerou otrávené, že není Kouzelná školka. Ale náhodou jsem zapla telku kolem čtvrté a byla tam. Takže všechno v pořádku. Jen se Fanoušek objeví o půl hoďky dřív.
Ahoj, je to přeně tak, jak píšou holky, Školka je od 16 - 16.30
Já to teda vystopovala hned v pondělí, jen pořád nechápu tu potřebu překopávat programy ![]()
Jé, tak to jsem ráda, že nezmizela úplně. Já myslela, že mají ještě pauzu po svátcích. To bych se načekala..