Krádež batohu s penězi na dětském hřišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mrs. S
20.10.15 00:29

@masinka69 stalo, ale ne na dětském hřišti. My bydlíme na Valašsku, a je tu dost barevných spoluobčanů, a muž šel do práce na noční, musí bohužel vždy okolo jejich obydlí, jinudy se do fabriky nedostane, a chtěli po něm mobil, peníze a cenosti. Naštěstí měl u sebe jen mobil, prát se s nima nemelo cenu, byla to skupinka, a měli nože, vyhrožovali že ho podrezou, a pověsí když jim nedá mobil. A naši policajti a tím nic neudělali, prý jsou všichni stejní takže i kdyby je identifikoval tak je to jedno :zed:

• Citovat
  • Upravit
16986
20.10.15 01:06

@masinka69 je mi to moc lito :hug: Snad se jim to vrati. Jednou jsem byla s detmi na hristi ve vetsim meste. Byla jsem tam sama, v rukou miminko a syna jsem sledovala na prolezackach. Taska a nejake odlozene svrsky byly na lavicce vedle me. Videla jsem dokonce 2 „pruzkumniky“, co sledovali zda bdim. Bdela jsem. Ale pokud by syn mel uraz, take bych nebdela a veci by byly fuc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.10.15 06:23

Nic takového se mi nestalo, ani jsem o tom neslyšela…ale náhoda je blbec, jde někdo okolo, vidí situaci, chmátne rukou přes plot… a zlodějky jsou bohužel i mezi matkami :( já teda na hřiště chodím většinou bez peněženky a mobil si dávám do kapsy, když nesedím na lavičce, takže mně by mohli ukradnout tak leda bábovky a svačinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
20.10.15 06:34

Stalo se, že dcerce vzali odloženou bundu na průlezce. Byla tam tehdy s bráchou. A mám dojem, že se na hřišti ztratila ještě jedna věc (asi oblečení). V obou případech byly děti na hřišti samy (jedno školkové a jedno školní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.10.15 06:51

Na hřišti ne, tam akorát pravidelně přicházíme o lopatky, ale je fakt, že batoh tahám neustále na sobě, nikde ho nenechávám.

Ale v domě ze zamčené kočárkárny se nám ztratila dvě kola (jedno odrážedlo, druhé kolo)..kočárkárna zamčená, nikde nic neporušené (akorát zámky z těch kol, jak byly připoutané) a ukradli jen kola staršího syna, vedle leželo ještě tenkrát uplně nové odrážedlo mladšího, to nevzali…takže prostě někdo z baráku si to vyhlídl a ukradl :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.10.15 08:08
@masinka69 píše:
Chtěla jsem se zeptat zda někoho nepotkalo něco podobného. dnes mi na oploceném hřišti ukradli batoh a z něj peněženku, bohužel s větší hotovostí a doklady. musela to být chvilka vůbec ničeho jsem si nevšimla. jen, mě zajímají jestli je to častý jev. příště holt budu opatrnější. Děkuju za názory

a ty si tam ty věci odkládáš? Tohle by mi fakt nenapadlo. Né nestalo, mám svoje věci stále u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
20.10.15 08:47

Bydlíme na vesnici, jedno hřiště je tu obří a málo frekventované, tam nechávám kabelku na kočárku. Na druhém bývá víc lidí plus starší děti, tam si beru kabelku s sebou. Policajti zde píšou do zpravodaje, co se kde stalo a na hřišti zatím nic. Ale už někomu ukradli z auta kabelku před školkou během pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.10.15 09:06
@martina.se píše:
a ty si tam ty věci odkládáš? Tohle by mi fakt nenapadlo. Né nestalo, mám svoje věci stále u sebe.

neodkládám normálně, vždy si to nosím s sebou, nevím co mě to tentokrát napadlo… ale hřiště bylo oplocené, zavřené, nikde nikdo, kočár byl v půlce hřiště, takže ty zloději otevřeli branku, vběhli na hřiště, vzali batoh z kočárku a zase vyběhli ven a já si ničeho nevšimla :,( ošetřovala jsem syna, který spadl. opravdu blbá souhra náhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.10.15 09:09

Děkuju za komentáře, vypadá to, že jsem ojedinělý případ. :P. Normálně jsem opravdu ostražitá, ale nějak mě to nenapadlo, byli jsme na hřišti celkem 1O minut a mimo kočár /asi 20 metrů/ jen tak 3 minutky… ale i to stačí. Jen mě mrzí, že jsou takový lidé, jim to moc nepomůže - během chvilky to propijí nebo profetují a my budeme mít menší vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.15 11:45
@masinka69 píše:
neodkládám normálně, vždy si to nosím s sebou, nevím co mě to tentokrát napadlo… ale hřiště bylo oplocené, zavřené, nikde nikdo, kočár byl v půlce hřiště, takže ty zloději otevřeli branku, vběhli na hřiště, vzali batoh z kočárku a zase vyběhli ven a já si ničeho nevšimla :,( ošetřovala jsem syna, který spadl. opravdu blbá souhra náhod.

chápu, šmejdi jsou evidentně všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
21.10.15 11:51

@masinka69 Asi smůla, neslyšela jsem, že by se u nás na hřišti něco takového stalo. Ale já jsem paranoidní a věci dost hlídám. Hlásilas to policajtům? Jestli ne, tak bys měla, kvůli dokladům! Aby si třeba na tvoji občanku nebo tak něco nevzal půjčku :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.10.15 12:52
@kattie píše:
@masinka69 Asi smůla, neslyšela jsem, že by se u nás na hřišti něco takového stalo. Ale já jsem paranoidní a věci dost hlídám. Hlásilas to policajtům? Jestli ne, tak bys měla, kvůli dokladům! Aby si třeba na tvoji občanku nebo tak něco nevzal půjčku :?.

ano hlásila, právě kuli dokladům a kartě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
21.10.15 13:19

@masinka69 Jj, tak to je dobře, že to je nahlášený, aby se předešlo do budoucna problémům :roll: Mělas teda docela velký pech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová