Krádež batohu s penězi na dětském hřišti

201
19.10.15 22:46

Krádež na dětském hřišti

Chtěla jsem se zeptat zda někoho nepotkalo něco podobného. dnes mi na oploceném hřišti ukradli batoh a z něj peněženku, bohužel s větší hotovostí a doklady. musela to být chvilka vůbec ničeho jsem si nevšimla. jen, mě zajímají jestli je to častý jev. příště holt budu opatrnější. Děkuju za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
19.10.15 22:50

Asi to časté nebude. Měla jsi smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
19.10.15 22:50

@masinka69 bohužel se krade všude. Třeba i ve školce. Tam se ztratily značkový boty a mikina. Nechápu jak někdo může okrást dítě :cert: a zvlášť když to musela být nějaká maminka. Je to smutné… O kolik jste přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
19.10.15 22:54

Bydlím na frekventovaném pražském sídlišti, mám dvě (dnes již školní a školkové) děti - nikdy v životě se mi to nestalo…

Tj. nemyslím si, že je to častý jev… ale samozřejmě je potřeba přihlížet k lokalitě, v níž žiješ, ke konkrétním podmínkám toho konkrétního hřiště, k aktuálnímu osazenstvu, atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.10.15 22:56
@fifinkaa píše:
@masinka69 bohužel se krade všude. Třeba i ve školce. Tam se ztratily značkový boty a mikina. Nechápu jak někdo může okrást dítě :cert: a zvlášť když to musela být nějaká maminka. Je to smutné… O kolik jste přišla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.10.15 22:58

Bohužel o dost i se stravenkama skoro o pět tisíc. blba souhra náhod. syn spadl z houpačky tak sůksem mu s miminem pomáhala a nebyla ostražitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
19.10.15 23:01

Snad to není častý jev. Chodívala jsem se starším na hodně frekventované dětské hřiště uprostřed sídliště, batoh často nechávala ležet na jednom místě a lítala za ním po celém hřišti i mimo něj a nikdy mi nic nezmizelo (nepočítám občas nějakou bábovku, kdy došlo spíš k záměně nebo zahrabání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.10.15 23:01

My jsme zatím přišli jen o kyblík a to kočárek moc nehlídám a přes léto jsem s dcerou obešla spoustu hromadných akcí. S kamarádkou jsme si nedávno říkali, že být zloději, jdeme po odstavených kočárcích. Ale je to blbá smůla, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
19.10.15 23:06
@masinka69 píše:
Chtěla jsem se zeptat zda někoho nepotkalo něco podobného. dnes mi na oploceném hřišti ukradli batoh a z něj peněženku, bohužel s větší hotovostí a doklady. musela to být chvilka vůbec ničeho jsem si nevšimla. jen, mě zajímají jestli je to častý jev. příště holt budu opatrnější. Děkuju za názory

ty jo…proč tolik nosíte sebou :( 5000kč… :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
19.10.15 23:09

@masinka69 to je hnus teda :cert:…a máte na někoho podezření, bylo tam hodně lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.10.15 23:11

Nestalo (na hristi). A davam si bacha, mam penezenku, ve ktere mam penize, karty, doklady, mobil, klic od domu. Beru si ji do kapsy ci do ruky, kdyz jdu od batohu. O osazenstvu hriste si nedelam iluze.

Ale ja se poucila uz na skole, meli jsme pred poslucharnou takovou mistnost, jako satna a cekarna, tehdy mi nekdo cajznul notebookovy batoh, v nem kabel, bryle, mobil, doklady, protoze jsem to tam nechala a sla s notasem do knihovny… Od te doby si veci hlidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.10.15 23:18
@Verciste píše:
ty jo…proč tolik nosíte sebou :( 5000kč… :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

dostala jsem na nové brýle od rodičů k vánocům, normálně mám v peněžence tak 200 a vždy si ji dávám do bundy. prostě blba náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.10.15 23:22
@katkak9 píše:
@masinka69 to je hnus teda :cert:…a máte na někoho podezření, bylo tam hodně lidí?

prý to, byl nějaký mladý pár pravděpodobně Romové, na hřišti nikdo nebyl, oni museli vběhnout na hřiště zavřenou brankou vzít to a utéct, batoh mi přinesli cizí lidé že ho našli za rohem. já nic neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
20.10.15 00:19

Bohuzel musim rict ze s penezama a vsim se muzete bohuzel rozloucit ale kdyz nad tim premyslim to je hrozne jak nekdo muze byt tak bezcitny okrast zenu se ditetem a miminkem a jeste k tomu na hristi nechapu
A jak tu nekdo napsal kdyz nekdo ukradne neco nekomu ve skolce nebo neco nejakemu diteti to je prece hrozne to je jakobych v praci videl penezenku a tak bych si ji vzal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
20.10.15 00:28

Nevím o tom, že by se u nás na hřišti kradlo, ale stejně si věci hlídám. Jsem nervózní, i když nechám u lavičky opřené dceřino odrážedlo. Mobil a peněženku (mám-li ji vůbec s sebou) zásadně nosím u sebe, když běhám po hřišti za dcerou - v kapse, malé kabelce nebo taštičce u pasu. Jednou jsem přišla o mobil v čajovně. Od té doby vím, že se bohužel krade i tam, kde to člověk nečeká, protože má pocit, že jsou tam všichni nějak „na jedné vlně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová