Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A z čeho soudis že máš tu luteální fázi krátkou? Však můžeš mít prostě jen posunutou ovulaci a tím pádem prodloužený celý cyklus vzhledem k těm hormonálním výkyvům které si teď zažívala vzhledem k těm nepodařeným těhotenstvím…
@Vladusxx Ptám se vyloženě na tento cyklus. Zt v 6tt nebylo skrz lutealni fazi a biochemko asi taky ne spiš se to blbě uhnizdilo. Jinak běžně mam cyklus jak jsem psala 30-33 dni spiš mě zajima jestli by ms opravdu došla v tu dobu jak chodiva jak to řešit..
Já měla LF 8-9 dní a zadařilo se. Trvalo to 8 měsíců. Prvorozené dítě se povedlo napoprvé, ale tam tedy netuším, jakou jsem měla LF, jeden den jsme si řekli, že to zkusíme a za 10 dní jsem měla pozitivní test.
Ahoj holky, jdu pro radu. Tento rok na začátku jsem měla zt v 6tt teď v dubnu biochemko..po biochemku jsem měla kontrolu u dr..byla jsem cca 17-18dc řekla mi, že vidi maly folikul a že buď ovulace proběhla nebo teprve bude, ale že až za 5-6 dni..no v tu dobu jsem opravdu měla bolesti což by znamenalo, že ovulace až 24-25dc a běžne cykly mam 31-33..otěhotněl někdo takhle úspěšně i s krátkou fází? nebo řešil to pak někdo utrogestanem?
Minule jsem měla vykyv cyklu a měla jsem ho dlouhy 36 dni a v tom cyklu jsem i otěhotněla a tam jsem měla ovu cca 17dc, ale bylo to to biochemicke..