Krátké ranní cvičení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.10.16 18:51

Ranní cvičení ?

Zdravím :),

mám dotaz - chtěla bych si každé ráno přivstat a 30min si zacvičit. Ale přemýšlím - mám si něco před cvičením dát? Nebo odcvičit a pak se nasnídat? Nemám problém si trochu přivstat a rozhýbat se, ale zase vstávat třeba o 2h dřív abych prvně něco snědla, pak musím počkat než to slehne (cca půl hodiny), pak si zacvičit a pak zase něco sníst? :D Fakt nevím :D
Nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
22.10.16 19:08
@StaráZnámá píše:
Zdravím :),mám dotaz - chtěla bych si každé ráno přivstat a 30min si zacvičit. Ale přemýšlím - mám si něco před cvičením dát? Nebo odcvičit a pak se nasnídat? Nemám problém si trochu přivstat a rozhýbat se, ale zase vstávat třeba o 2h dřív abych prvně něco snědla, pak musím počkat než to slehne (cca půl hodiny), pak si zacvičit a pak zase něco sníst? :D Fakt nevím :D
Nějaké tipy?

Cvicila bych a pak jedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.10.16 21:54

@StaráZnámá tak to záleží na tom jak chcete cvičit a co chcete jíst ;-)

Ale obecně při kratším, silovém či protahovacím cvičení je jednodušší to dělat nalačno. Maximálně si dejte banán, nebo nějakou energy tyčinku, pokud by vám bylo slabo z hypoglykémie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.16 22:35

@Ou nooo buď Jillian nebo pop pilates - podle nálady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.16 22:36

@Ou @Lenca27 zkusím to tedy nalačno :) kdyby to byl velký problém, dám si teda banán :) díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
12.3.17 20:15

Ahoj, máte nějaký tip na ranní desetiminutovku na rozhýbání? Nastupuji v dubnu opět do práce a chtěla bych se pokusit najet na rutinní „rozcvičku“ po ránu. Trocha endorfinů a rozprouděné tělo by byl prima start.
Zazněl tu pozdrav slunci, ten znám z powerjógy. Kolikrát ho zopakovat, aby měl smysl?

Díky a mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
12.3.17 20:20
@Dracunculus píše:
Ahoj, máte nějaký tip na ranní desetiminutovku na rozhýbání? Nastupuji v dubnu opět do práce a chtěla bych se pokusit najet na rutinní „rozcvičku“ po ránu. Trocha endorfinů a rozprouděné tělo by byl prima start.
Zazněl tu pozdrav slunci, ten znám z powerjógy. Kolikrát ho zopakovat, aby měl smysl?Díky a mějte se krásně :mavam:

Já si dávám každé ráno Pozdrav slunci 5-6× a je to super protažení a hned je ráno příjemnější :D Vřele doporučuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.3.17 21:06

Zkus na internetu videa od Blogilates - najdeš na Youtube. Můžeš si vybrat. Super jsou i protahovací/jóga videa, ty tě po ránu nastartují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
12.3.17 21:51

Taky doporucuji pozdrav slunci nebo 10min slapani na mini stepperu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.3.17 21:59

Taky pozdrav slunci a měsíci, rozproudí to krev, protáhneš svaly, myslím, že na ráno ideál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.3.17 22:37

Myslím, že de začíná 3 opakováních a postupně každý týden přidáváš 1-2 opakování. Pokud cvičíš dynamicky, tak se končí zhruba na 15-20 opakováních. Pokud se naopak snažíš cvičit v souladu s dechem co nejpomaleji, tak se končí na 10-15. Záleží na každým.
Já na youtubu sleduji Fit jóga Markéta -je česky :lol: A angicky Yoga with Adriene, KinoYoga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
29.3.17 18:15

@adri.klic Blogilates s Cassey cvičím pravidelně, asi by šlo použít nějaký její strečinkový video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
30.3.17 10:42

Holky a to cvicite hned po probuzeni nebo treba po snidani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.3.17 21:21

@Lenca27 pred snidani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie