Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Skvělá diskuze
![]()
Už v těhotenství jsem řešila jak se nechat ostříhat jelikož mám delší vlasy a řikala jsem si že těsně před porodem se nechám ostříhat na krátko aby mi vlasy nepřekáželi ale hlavně aby s nima nebylo tolik práce…no ale skutek utek
nenašla jsem odhodlání…líbí se mí pčes do tvaru podkovy ale nedokážu si v tom sebe představit no a už mám měsíc po porodu a furt se nic neděje
![]()
Taky pěkný účes ale bylo by s nim asi dost práce
![]()
Kratky uces nemam, ale mrkla jsem pro inspiraci do diskuse.
Moc se mi libi uces (v blond o dost lepsi) jaky ma @ka-tka i jako zenska
.A @Mar__tanka1983 to taky slusi, podle fotky pohodarka, ale chci toho psa! ![]()
Ženy děkuji ![]()
no a teď to mám skoro stejné vepředu a vzádu vystříhané do té podkovy- taky to vypadá super.
No a tu blond mám jen melírem vytahanou
@ka-tka píše: Ženy děkuji![]()
no a teď to mám skoro stejné vepředu a vzádu vystříhané do té podkovy- taky to vypadá super.
No a tu blond mám jen melírem vytahanou
Musím se přidat, v té blond vypadáš fakt moc pěkně, sluší ti ![]()
@cinderellinka píše:
Holky, super diskuse![]()
![]()
Zrovna dneska jsem myslela na to, že se nechám ostříhat na krátko, protože mi po porodu strašně padají vlasy a nedělám nic jiného, než že je vysávám, nebo sundávám z dcery. Jen vybrat něco pěkného… Mně se hrozně líbí jak to má ostříhané Vlaďka Erbová, ale myslím, že ona má pevné vlasy. Já mám jemné, tak mám strach, že bych v tom vypadala jako strašidlo.
Taky se mi tenhle účes moc líbí, ale s vlasama jsem na tom podobně, mám je jemný… ![]()
Já mám taky jemné vlasy a před 7 lety jsem se nechala ostříhat z délky do půl zad na zežka… spokojenost maximální, jen to bylo víc pracný než dlouhý vlasy, pak jsem přešla na styl „u hlavy“ a přidala jsem melír, hlavní pro mě byla snadnost každodenní úpravy… všechny fotky mám zálohovaný tak jsem našla jen jednu, co jsem našla tady na emiminu, další je z léta „přerostlý střih“ a zkusím dohledat i různý mezi verze, ale to mi chvilku zabere, než projdu jednotlivý cd ![]()
teď mám zlatohnědou barvu a vlasy o něco delší než na druhý fotce, asimetricky
za 2-3 týdny jdu na ostříhání, tak se taky rozhoduju co zvolím, jestli nepůjdu znova na ježka, nebo prostě co vytvořit ![]()
Tak jsem našla… od nejstarší po relativně aktuální (koukám, že mám na posledních stejný náušnice a to je to focený 2 roky od sebe
)
@lennny ahoj, neboj, nezapomněla jsem na tebe, ale kadeřnice byla nemocná a tak sme to přehodili na dnešek, takže posílám fotky:
@Mar__tanka1983 píše:
@lennny ahoj, neboj, nezapomněla jsem na tebe, ale kadeřnice byla nemocná a tak sme to přehodili na dnešek, takže posílám fotky:
Moc děkuju za fotečky, sluší ti to. Já už jsem taky ostříhaná ![]()