Krátké vlasy a účes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1010
15.8.15 17:29

Nelibi se mi kratke vlasy. skoro zadne neslusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.8.15 17:34

Považuju vlasy za korunu každé ženy a málokterá má pěkný obličej a tvar hlavy, aby jí krátký účes slušel. Nelíbí se mi ani, jak se maminky po porodu nechávají stříhat nakrátko. Většinou to je z důvodu se nějak „vylepšit“ a krátký účes je nejvýraznější změna, ale málokdy to v kombinaci s poporodními kily je změna k lepšímu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
15.8.15 17:36
@Malaga píše:
Považuju vlasy za korunu každé ženy a málokterá má pěkný obličej a tvar hlavy, aby jí krátký účes slušel. Nelíbí se mi ani, jak se maminky po porodu nechávají stříhat nakrátko. Většinou to je z důvodu se nějak „vylepšit“ a krátký účes je nejvýraznější změna, ale málokdy to v kombinaci s poporodními kily je změna k lepšímu…
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
15.8.15 17:37

Mikado je pro mne strop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.8.15 17:39

@lolla.jones mám vlasy do pasu, tak momentálně i mikádo je pro mě moc krátké, ale uznávám, že někomu vyloženě sluší a na stáří ho taky plánuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
15.8.15 17:42

Ja mam vlasy ted do pulky zad a taky bych nestrihala. i chlapi vic koukaji na dlouhovlasy kocky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
3.5.16 14:11

Ahoj, obnovuji diskusi. Zítra jdu ke kadeřnici. Chci razantní změnu. Teď mé vlasy vypadají takto. Mám vlasy zdravé, ale hodně jemné, až extrémně. fotka s přečmáraným xichtem :)

Chci se zeptat na názor na ženy s krátkými vlasy. Líbí se vám to? Nebo má mít ženská prostě dlouhé vlasy? A pokud se vám to líbí, tak mi pomozte vybrat účes. viz. ostatní obrázky.

Budu vděčná za každou reakci a čím víc vás bude, tím lépe.

• Citovat
  • Upravit
72725
3.5.16 14:15

@sunshinegirl miluju krátké vlasy, ovšem zoufale mi nesluší.. jdi do toho, tvar hlavy máš dobrý.. já bych si to nechala vyšmikat a nabarvit - viz tmavá fotka s červenou - ovšem já bych vypadala jak blbec :oops: a tedy nejsem kadeřnice, netuším, jestli by to udělalo dobře, když máš jemné vlasy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
3.5.16 14:17

Libi, ale ne kazdemu to slusi. Tyhle ucesy jsou narocne na upravu a udrzbu a to velmi. A jemne vlasy, navic pokud jich nemas fakt hodne, na ne moc vhodne nejsou.
Osobne bych sla do nejakeho kratsiho mikada, hodne sestrihaneho a uvidis, jak ti to sedne.Pak pripadne sla do uplne kratkeho ucesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
3.5.16 14:18

@sunshinegirl šla jsem pod nůžky minulý týden, zkrácení jemných a vlnitých vlasů o 40 cm. Mám účes podobný tomu hned vedle Tvého obličeje. Na straně levé trochu delší a patka se mi vlní. Aby mi nešly vlasy do očí, mám patku mírně sestříhanou i ze strany od čela. Slečna na fotce ne a proto by se takový účes musel každé ráno tužit.

Jsem spokojená, účes je bezúdržbový. Okolí reaguje překvapivě pozitivně. Jediné, co je, že už se za mnou tak neotáčí muži. Řekla bych, že pro muže jsou dlouhovlásky atraktivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.5.16 14:18

Ja na kratky ucet nikdy nemela „koule“ :), ale libi se mi jen na zenskych, ktere maji fakt dokonale hezky oblicej… prijde mi, ze tim kratkym ucesem oblicej tak nejak „vyleze“ a je potreba i silnejsi makeup… ale jen muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.5.16 14:21

@sunshinegirl Mám vlasy úplně stejně, jako máš hned první fotku. Do nejmenšího puntíku stejný střih i barva. Šla jsem z dlouhých nakrátko přesně před dvěma lety, strašně dlouho jsem se odhodlávala, ale nemůžu si to vynachválit. Lidem kolem se to strašně líbilo (i chlapům :lol: ), prý mi to sluší víc jak v dlouhých, vynikla jsem. Jednoduchá úprava, rychle to schne, v létě se mi tak nepotí hlava, stříhat chodím co 3 měsíce, takže nic hrozného. Každopádně krátké určitě nesluší každému, člověk na to musí mít zkrátka vhodný obličej.

Příspěvek upraven 23.06.16 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
3.5.16 14:22

@sunshinegirl kratke vlasy jsou super, smrncovni, spouste chlapum se libi, protoze dlouhe ma prece jen vetsina zen. Ja mela kratke vlasy asi do 20i a vlasy mam asi jako ty, jak mnozstvim, tak jemnosti. Tyhle ucesy co tady mas budou pro tebe hodne narocne na udrzbu. Podobne strihy jsem mela a rano se s tim proste nedalo domluvit. Vsude mi to stalo, jak mam jemne vlasy. Proto jestli chces kratke, tak jedine uplne kraticke, co nejvic to jde. Neco jak nosi(la) Ladka Erbova.
Jinak co treba jak pise @Eemii kratke mikado? pod usi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 14:23

Někomu krátký účes sluší moc, zvýrazní mu krásné oči, lícní kosti, prostě celá tvář prokoukne a někomu to nesluší. Záleží, jaký jste typ. Jste-li spíše sportovní typ a máte-li drobnou tvář, tak jděte do toho.

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
3.5.16 14:25

@efka127 @Fima Hm, já trpím na akné. Občas se mi prostě udělá beďar na bradě, nebo na čele. Ale mám výrazné oči a takový dobrý tvar obličeje. Nevím nevím zda do toho jít. Jenže se mi vlasy děsně mastí a nebaví mne ty dlouhé pořád umývat. To bych musela snad každý druhý den, jinak vypadají splihle. Jinak mám vlasy extra jemné, ale mám jich prý hodně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková