Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Beruska248 píše:
Mám taky problém v zimě ruce mi celé praskají, letos jsem objevila zimní krém od Baley v Dm a je úžasný, stojí 30 kč a je jak vazelína ale rychle se vpíjíchce to mazat opravdu pořád, ješte používám na noc bavlněné rukavice, dám mega vrstvu krému, natáhnu rukavice a ráno mám ruce dokonale zhydratované a prasklinky jsou pryč
Souhlasím a doporučuji.
Zakladatelce poradím, aby chválené krémy vyzkoušela a používala na vyzkoušení, včetně navrhovaných bavlněných rukavic a ty ještě do igelitu.
Přeji zdravé ruce.
@Kriss Tina no mně to předepsala kožní a obvoďačka mi to předepisuje na základě jejího doporučení (bez doporučení by nepředepsala) a vždycky se kroutí, když to chci napsat ![]()
pediatričky to teda asi můžou napsat samy, to nemám vyzkoušené, malá je ještě malá a nepotřebuje to
@stinga píše:
@Kriss Tina no mně to předepsala kožní a obvoďačka mi to předepisuje na základě jejího doporučení (bez doporučení by nepředepsala) a vždycky se kroutí, když to chci napsat
pediatričky to teda asi můžou napsat samy, to nemám vyzkoušené, malá je ještě malá a nepotřebuje to
Já nechápu, proč je Lipobase na předpis, vždyť to není kortikoid, vlastně je to jen promazávadlo, tak proč se bez receptu nevydává?
![]()