Krém na ruce SOS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22508
31.12.16 12:01
@Beruska248 píše:
Mám taky problém v zimě ruce mi celé praskají, letos jsem objevila zimní krém od Baley v Dm a je úžasný, stojí 30 kč a je jak vazelína ale rychle se vpíjí :palec: chce to mazat opravdu pořád, ješte používám na noc bavlněné rukavice, dám mega vrstvu krému, natáhnu rukavice a ráno mám ruce dokonale zhydratované a prasklinky jsou pryč :)

Souhlasím a doporučuji.
Zakladatelce poradím, aby chválené krémy vyzkoušela a používala na vyzkoušení, včetně navrhovaných bavlněných rukavic a ty ještě do igelitu.
Přeji zdravé ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
31.12.16 13:13

@Kriss Tina no mně to předepsala kožní a obvoďačka mi to předepisuje na základě jejího doporučení (bez doporučení by nepředepsala) a vždycky se kroutí, když to chci napsat :)
pediatričky to teda asi můžou napsat samy, to nemám vyzkoušené, malá je ještě malá a nepotřebuje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.16 14:17
@stinga píše:
@Kriss Tina no mně to předepsala kožní a obvoďačka mi to předepisuje na základě jejího doporučení (bez doporučení by nepředepsala) a vždycky se kroutí, když to chci napsat :)
pediatričky to teda asi můžou napsat samy, to nemám vyzkoušené, malá je ještě malá a nepotřebuje to

Já nechápu, proč je Lipobase na předpis, vždyť to není kortikoid, vlastně je to jen promazávadlo, tak proč se bez receptu nevydává? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
31.12.16 14:24

@majki.r taky to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 10:41

Všem děkuji za tipy :)

• načítám...