Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3761
19.11.11 17:07

Ahoj Jesličky,

tak já nakukuju a nikdo se tu nehlásí…

VŠECHNO NEJLEPŠÍ ANIČCE OD RAFUSKY K ZÍTŘEJŠÍM 2. NAROZENINKÁM!! :srdce: Hodně zdravíčka, štěstí a božího požehnání a stálou ochranu andílka strážného.

Krásný a klidný předvánoční adventní čas všem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
20.11.11 23:03

Také se hlásím a moc všechny zdravím při dnešní slavnostní neděli!

Rafuško: na dálku posílám Aničce pohlazení a přání mnoha Božího požehnání. Myslím na vás každou chvíli.

Knofli: na časopis jsem koukla - vydává to nějaké křesťanské spolčo… vypadá to dobře, ještě zvážím. Trochu mě odrazuje ta „sborovost“, ale třeba mám jenom předsudky.
A co u vás? Jste zdraví?

Gerberko: už se to u vás uklidnilo s těma nemocema?

Také všem přeju krásný předadventní čas! Pomalu se začínám těšit na hojnou rosu z nebe, prostě - vítej čas vánoční!

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
21.11.11 10:42

Demi, s nemocema je to lepší, dneska jsme začali 3. týden ve školce, ale hned ráno jsem se tak naštvala, že to nemá obdoby - ve školce kosa jak blázen, mají pokažený kotel, netopí tam, ani přes víkend se tam netopilo, na 8 h měl přijít opravář. Volala jsem tam asi v 10 hodin, opravář tam sice je, ale spravený to není, ve třídě mají 15 stupňů. My máme takovou neuvěřielnou smůlu s tou školkou, že to není ani možný. Jakmile toho malýho trochu vykřešeme z nemocí, doma celý noci nespím, pořád ho poslouchám, jestli nekašle a sahám na něho a ve školce netopí…Uvidíme, jak to bude dál, to se musí za dnešek nějak vyřešit nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
21.11.11 14:50

Ahoj holky!
Moc děkuju za přání Aňulce k narozeninám. Moc jsme si to užili. Jen nám chyběl strejda - kmotr, v so si zlomil nohu. Tak na něho čeká dort v mražáku. :-)

Minulý týden jsme byly na bazéně jen já a Aňulka (jinak s námi chodí sestřenice nebo babička). Bylo to moc fajn. Nějak moc rychle ta hodina utekla. Od listopadu je v provozu dětský bazén. Je tam asi 50 cm vody, teplejší než ve velkém bazéně, je v té místnosti i víc zatopeno, jsou tam okolo malá křesílka…Prase v žitě se má oproti nám špatně. :-)

Už druhou neděli jsme byli přímo v kostele a ne v místnosti pro rodiče s dětmi. Manžel zuřil, když se matky při mši bavily o stříhání muškátů a oběma nám vadili 2 chlapečci, kteří tak neskutečně hlučně jezdili s auty kolem dokola. To už mi přišlo opravdu moc. V neděli jsem si mši neskutečně užila. Měla jsem 2 chvíle, kdy jsem si přišla až dokonale šťastná s Aňulkou v náručí (chtěla se chovat).

Minulý týden jsme měli sraz se základky po 20-ti letech. bylo to moc příjemné. škoda, že jsem musela dřív domů.

Gerberko, jsem ráda, že Bedřišek chodí do školky. Nefunkčí kotel by dorazil i mě. Moc doufám, že se to za dnešek vyřeší a na Bedřiškovi se to nijak nepodepíše.

Holky, opatrujte se. krásný advent…
R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
21.11.11 17:13

Ahoj holky,

Rafusko, Demi - tak školka už je vyřešená. Učitelka obvolávala rodiče o půl druhé, abychom si pro ně přišli co nejdřív, že tam už mrznou, že se kotel nepodařilo spravit. Tak tam manžel šel dřív. Školka je zítra a pozítří zavřená kvůli tomu, že netopí - manžel si bere dovolenou a čtvrtek a pátek já dovolenou. Navíc ve čtvrtek jedu na pohřeb strýcovi asi 100 km od Brna, jedu s mým taťkou, tak to musíme nějak zvládnout, bude to klasický venkovský pohřeb, ale bohužel až na 15 hodinu to je, takže to bude až do večera a potom v noci dom. No, nějak to zvládneme.
Ten kotel mě opravdu dorazil, to se může stát snad jenom nám. Máme fakt strašnou smůlu se školkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
21.11.11 22:08

Ahoj,

Gerbi: no fakt, to je děs neskutečný s kotlem… a taková zima, snad to Bédík zvládne :-? . Chápu tvoje rozčílení naprosto.

Rafuš: to koupáníčko závidím, kdybych šla s klukama já, do příštího dne mi lehnou s angínou :roll: . Ale zatím se držíme ve zdraví i v tom zamořeném pomalu bezkyslíkovém ovzduší.

U nás na mši některé děti taky ještě před časem rachotily s autíčky, ale už delší dobu ne. Asi rodičům došlo, že kostel není herna :potlesk: Jinak takový ten běžný dětský jekot mi nevadí.

Lamvinku: jak u vás? Adámek je dobrý?

Všechny moc zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
23.11.11 03:55

ahojky holky … moc se omlouvam , ze jsem se dlouho neozvala , al mela jsem homadu starosti a trapeni z ktereho se poad tak nejak nemuzu vymotat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
23.11.11 20:51

Ahoj,

Kalimerko: to mě mrzí. Jestli můžu nějak pomoct…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
24.11.11 16:37

demi ani ne je to muj boj … uverila jsem jedne mamince nechala ji s ditkem a pritelem na byte a okradli me o 13000 :-( nemela jsem za co ani male koupit darek k narozeninam porad se z toho nemuzu vzpamatovat po vsech strankach … prisla jsem o vse co jsem mela a hrozi ze prijdu i o byt :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.11.11 16:55

Kalimerko, to je hrozný jaký jsou lidi občas potvory :(
Kdyby bylo možný ti nějak pomoct tak určitě napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
24.11.11 17:36
Dančí píše:
Kalimerko, to je hrozný jaký jsou lidi občas potvory :(
Kdyby bylo možný ti nějak pomoct tak určitě napiš.

to je tak , kdyz se clovek snazi druhym pomoct… nejvic me mrzi ze to udelala´maminka mamince :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
24.11.11 17:50

Kalimerko: ach ouvej, to jsi holka měla odvahu… Můžu nějak pomoci? Vůbec si nelam hlavu a pošli SZ, co bys potřebovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
25.11.11 12:48

Ahoj hoky, moc děkuji Demi, že sem mohu chodit.
Napíšu něco o sobě.
Dnes to je rok a 4 měsíce, co jsem se nechala se synem pokřtít. Manžel a dcera jsou nevěřící- nepokřtění.
Dceři Zuzaně bude 28.11. 17 let, synovi Ondřeji Josefovi byli 8.11. 2 roky.

Od 13.- 19.11. jsem byla na exerciciích ve Starých Splavech- s Otcem Anthonym (Anthony Saji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
25.11.11 17:46

Gerberko - se školkou neuvěřitelné, to se snad ani nesmí, aby bylo školní zařízení otevřené, když je ve třídě myslím pod 16 stupnu, alespon za nás se v takovém případě škola zavřela, dokud se to nevytopilo. děs běs. doufám, že to malej neodstune.

kalimerko :hug: to je šílené, a o byt bys měla přijít proč? jen že nemáš na zaplacení najmu??? nejaká dohoda není možná?

rafuško- jeli třeba ozvi se SZ

děvčata, ted sem moc nechodím , vůbec neotvírám počítač - jsem těhotná :srdce: a je mi hodně blbě, dost zvacím, čím dál víc, jsme ráda, tže se nějak postarám o děti a to mi občas pomáhají prarodiče a pochopitelně hodně muj muž.
Tak na nás vzpomente, prosím o modlitbu za zdraví miminka, však víte, že je zvlášt v našem případě třeba.

Jitko- vítej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
25.11.11 19:01

harpyje k tehulkovani moc gratulujem a myslime s aninkou na tebe a nejen na tebe :-)posilame hodne sily a pohody :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová