Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem!
Lamvi:
pro Terezku. Chudák holka, snad už je lépe…? Není to zánět ledvin? Posílám modlitbu. Leží ve FN? Příští úterý dopoledne tam budeme na Dětské klinice.
Adámek už je z rýmy venku? Moc na vás myslím.
Knofli: co děláš za brigádu?
Gerberko: taky věřím, že už nastal čas změn k lepšímu a Bédíka už nebudou nemoci tak trápit. Ani se mi nechce věřit, že ten čas už tak utekl a Bédovi i Daníkovi už bude 4,5 roku.
Kalimerko: Anička je tedy akční dítě… ach jo, když si vzpomenu na všechny naše úrazy… lehce mě mrazí. Ty boule na čele jako by patřily neodlučitelně k dětství…
Ale je to holčička smíšek, podle té předchozí fotky ![]()
Harpyje: hele, na všechna těhotenství se vzpomíná s láskou. I na ty šavle do klozetu. Však ono to za chvíli pomine a pak si to budeš užívat. Ještě jednou gratuluji, přeji hodně pokoje a pěkně se kulatící bříško.
Rafuško: prožila jsi krásný vstup do Adventu!
Všem ![]()
Ahoj všem,
Demi ano leží ve FN na kojencích, velké děti se rekonstruují. No zatím stále neví co to je, krmí ji nějakýma tabletkama jak říká, ale zatím nevíme, kolem jedné mám volat na výsledky moče a stolice, od 3 zase nespala, jak ji bolelo břicho. Tak uvidíme. Pokrok je že už nezvrací, ale stále je na infuzích.
Barča
Moc díky za modlitby.
Nestíhám dočítat.
Teď jsem si dala do mých fotek pár mandal- jen zlomek. Pokud někdo budete chtít na Vánoce, pošlu. Pod kterou fotkou bude první člověk psát, tomu jí pošlu.
Ahoj:
Lamvi: stále na vás myslím…
. Kéž už by byla Terezka lepší. Na kojencích ve FN to dobře znám. Jestli mi vyjde v úterý chvilička, zašla bych se na Terezku podívat. Nevím, kolik budeme mít času, protože dr. chce Daníka vidět, ale bude-li možnost, ráda Terezku uvidím. Snad už jí bude lépe, a nejlíp, kdyby v době naší kontroly už dávno byla doma…
Jitko: co je mandala
?
Demi píše:
Ahoj:Lamvi: stále na vás myslím…
Jitko: co je mandala. Kéž už by byla Terezka lepší. Na kojencích ve FN to dobře znám. Jestli mi vyjde v úterý chvilička, zašla bych se na Terezku podívat. Nevím, kolik budeme mít času, protože dr. chce Daníka vidět, ale bude-li možnost, ráda Terezku uvidím. Snad už jí bude lépe, a nejlíp, kdyby v době naší kontroly už dávno byla doma…
?
kalimerko píše:Že já vždycky příjdu s křížkem po funuse. Díky Kalimerko.
zdeni http://cs.wikipedia.org/wiki/Mandala
jitka 11 píše:Demi píše:
Jitko: co je mandala. Kéž už by byla Terezka lepší. Na kojencích ve FN to dobře znám. Jestli mi vyjde v úterý chvilička, zašla bych se na Terezku podívat. Nevím, kolik budeme mít času, protože dr. chce Daníka vidět, ale bude-li možnost, ráda Terezku uvidím. Snad už jí bude lépe, a nejlíp, kdyby v době naší kontroly už dávno byla doma…
?
me se mandaly moc libi cerpam z nich energii
![]()
kalimerko píše:jitka 11 píše:me se mandaly moc libi cerpam z nich energiiDemi píše:
?
To já taky, a kromě toho do nich mohu dát i to, co mě tíží. To je pak relax.
tolirat jsem mela chut nejAKou zkusit udelat ale porad se na to necitim a mam strach ![]()
To je pro mě novinka… z nějaké mandaly se dá čerpat energie? Není to nějaká součást hinduistické praxe? Jak jste na něco takového propána přišly?
Tak jsem na to koukla. Nemá to podle mě nic společného s křesťanstvím. Neskutečně zavádějící a matoucí. Dávám ruce pryč.
Demi píše:
Tak jsem na to koukla. Nemá to podle mě nic společného s křesťanstvím. Neskutečně zavádějící a matoucí. Dávám ruce pryč.
Křesťanské mandaly také mám
![]()
Ahoj holky, máme volnější víkend, Helenka už je ze spály venku, ještě tedy dobírá atb, ale v rámci rekonvalescence je na víkend u babičky a pečou perníčky.
Dopoledne jsem byla u kadeřnice na stříhání, to je vždycky prima pocit ![]()
Barčo, moc přeju, ať je Terezce lépe a hlavně ať se brzy zjistí a odstraní příčina těch bolestí.
Mandala: dřív jsem takto ani moc neuvažovala, ale musím říci, že teď už bych byla opatrná, opravdu to je součást východních náboženství a velmi bych zvažovala, zda to může něco přinést do života křesťana?
christabel píše:
Ahoj holky, máme volnější víkend, Helenka už je ze spály venku, ještě tedy dobírá atb, ale v rámci rekonvalescence je na víkend u babičky a pečou perníčky.
Dopoledne jsem byla u kadeřnice na stříhání, to je vždycky prima pocit![]()
Barčo, moc přeju, ať je Terezce lépe a hlavně ať se brzy zjistí a odstraní příčina těch bolestí.
Mandala: dřív jsem takto ani moc neuvažovala, ale musím říci, že teď už bych byla opatrná, opravdu to je součást východních náboženství a velmi bych zvažovala, zda to může něco přinést do života křesťana?
Já to beru spíše jako uklidnění, vymalování se. Neberu to tedy ze stránky, je to jen z buddhismu…, tak to nebudu kreslit.
I sama jsem si dříve něco podobného malovala, ale to jsem ještě o tom neměla žádné potuchy.