Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
7.5.12 20:34

Ahoj holky,

Demi to jsme moc rádi, že to Danečkovi dobře dopadlo, at to vydrží.

Harpy držíme palečky, at se holčička otočí a dutiny at přejdou. U nás jsme taky na hromadě, dneska jsme s Adámkem a Zuzankou taky skončili na krčním, něco nás skolilo, máme všichni atb, ale probíhá to zatím celkem klidně.

Víc nedávám , jdu do pelíšku.
barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.5.12 08:56

harpyje, Vojta už je měsíc doma „na marodce“, po oboustranném zánětu středního ucha. Levé ucho nechtělo být dobré. Ale po včerejší kontrole tam konečně A je :) (to je nějaká stupnice, jak člověk dobře slyší, A je nejlepší). A víš jak, k tomu ještě nějaké běžné provozní trable… ;)

Ostatní vás všechny zdravím a přeji krásný sváteční den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
8.5.12 15:51

lamvinku - snad už vás ty nemoce pustěj. :hug:

Gerberko - až se budeš na to cítit, určitě nám napiš, jak s maminkou.

já jsem dost mimo, včera jsem měla dva brufeny a to ještě jsem se hodně držela, nenapadlo by mne, že dutiny mužou tak bolet. Beru sinupret - kamarádka magistra někde našla, že to těhotné dost berou, a že to nevadí, a taky zyrtec- že když splaskne otok sliznice, muže to mín bolet.
zítra jdu do těhotenské poradny, a když se zadaří tak ještě i obvodní lékařce - je mi vcelku fuk co mi poradí, hlavně aby už to přestalo, tose fakt nedá :lol:
jakékoli cvičení na otočení miminka nepřicházejí ted v uvahu, jsem ráda že žiju :)
 papa

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
8.5.12 22:53

Harpy: no nazdar… taky jsem netušila, že zánět dutin je tak bolestivý, ale po tom, co píšeš to musí být nářez :| . Přeju, ať ty léky zaberou - já bych byla u Ibuprofenu opatrná, ale Sinupret bral i Honzík, když byl loni nemocný. Mně dělávala dobře Vincentka, pití nebo kloktání. Snad už máš nejhorší za sebou…?

Knofli: pracuješ nebo jsi s Vojtou doma?

Lamvi: prosím tebe, už je malý dobrý? A holky?

Gerberko: stále na tebe myslím a modlím se.

Zapomněla jsem vám ještě napsat, že i Petříček je v pořádku. Asi před 14 dny jsme měli „laboratoř“ a moč je negativní! Uf. Teď nám stačí kontroly 1× za půl roku.

Opatrujte se všechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.5.12 08:01

Ahoj holky!
Včera dělam manžel v práci 12-tku. Tak jsem si aspoň pozvala bráchu. Sice to bylo moc příjemné, ale teď mám brouka v hlavně. Už 14 dnů žije sám v bytě. Myslela jsem si, že si chtějí od sebe odpočinout, ale po včerejšku mám pocit,že už k sobě nechou vůbec… Brácha i celá jeho rodina jsou nevěřící a já tápu, co a jak mu říct a neříct.

Demi, od tebe jsou samé krásné zprávy. Jen tak dál. :palec:

Harpyje, Sinupret zabírá u manžela do nkolika dnů, tak ať ti zabere ještě rychleji.

Gereberko, jak je?

A ještě vám chce něco napsat Anička:
:srdce: :palec: :kytka: :potlesk: :pocitac: :zed: :twisted: :hug: :D :) :P :andel:

Opatrujte se
R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
9.5.12 16:40

Aničku zdravím :mavam: :mavam: :mavam: Rafuško, můj bratr ode mně nevezme nic, ať se snažím poradit sebelépe :nevim: ;)

harpyje, Sinupret je super, taky musíš hodně a hodně pít a třeba to taky mazej (my máme tymiánovou mast) :hug: :hug:

Demi, Vojta už je měsíc doma, to by mě zaměstnavatel opravdu miloval :roll: Ještěže máme babičku, ještěže je hezky a můžou být venku. On ven může, jen nemá chodit do kolektivu. Ale příští týden snad půjde. Super, že je Petřík fit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.5.12 20:07

Ahoj Harpy, pozor na ten brufen, může velmi ublížit miminku, já když měla migrény mi davali různé jen ne brufen a hlavně ne v 3.trimestru, muže mit mimi problém se srdíčkem.
Zajdi si raději k dr. je lepší asi dát atb, než tě trápit a mnohem lepší než Brufen.

U nás no zatím nic moc, Adámek snoplí a kucká, Zuzi taky a já no snad lépe.

Demi krásné zprávy jen tak dál.

Rafusko, to je těžké, já to mám u sourozenců stejné, někdy taky nevím co říct, když je problém. Aničku taky zdravíme.

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
9.5.12 22:38

Holky, nevím, jestli jste dostaly také SMS od Gerberky. Psala mi dnes ráno, že jí v noci zemřela maminka. Prosí o modlitbu. Říkám si, že ji alespoň Pán Bůh nenechal dlouho trápit…
Gerbi: modlím se a myslím na tebe. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
10.5.12 11:54

Demi- sms jsem nedostala.

Gerberko :hug: :hug: myslím na tebe :srdce:

lamvinku- díky, o brufenu mi to už řekli, už je to lepší, tak ho neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
10.5.12 12:41

Gerbi jsem s tebou v modlitbách. Posílám :hug: :hug: :hug: a modlitbu.
Hodně síly Barča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
10.5.12 20:37

Gerberko, upřímnou soustrast :hug: :hug: :hug:

Demi, díky za vyřízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
10.5.12 22:20

Gerberko, upřímnou soustrast :hug:
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3760
13.5.12 16:56

Dobrý den Jesličkám,
všem děkuju za vyjádření účasti při odchodu mojí maminky. Je to velice těžké, ale snad si zvyknu na to žít bez maminky, zatím je to pro mě nepředstavitelné…pohřeb máme ve čtvrtek v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
13.5.12 21:50

Gerberko - jsem ráda, že jsi zašla. Je to pro mne stejně nepředstavitelné nemít maminku, jako pro tebe. Drž se. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
13.5.12 22:37

Gerberko: je mi to moc líto. Jsem si jistá, že maminka tě bude životem nadále doprovázet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová