Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Harpy: díky
A gratuluji k očekávané holčičce ![]()
Krupinko: určitě si vzpomenu… taky jsem si prošla nejednou krizí a vím, jaké to je.
Jinak Daneček už je po včerejšku „čistý“, tedy doufám. Můj vizuální dojem ještě nemusí nic znamenat. Ale normálně jí, je normálně aktivní, tak snad… Ve středu jedeme na kontrolu, budeme vědět konkrétněji.
Moc děkuji!
Demi- jak jste včera dopadli?
a co Gerberko vy, jak se máte? a ostatní?
Ahoj všem.
Tak snad jsme dopadli dobře. Výsledky ještě nejsou všechny, ale ty dosavadní žádný zánět nepotvrdily. Holky, děkuji vám za modlitby. Do doby, než bude laboratoř komplet, musíme ještě aplikovat ATB, ale jinak je D. zjevně v pořádku.
Moc vás všechny zdravím ![]()
Demi, to zní docela dobře ![]()
Dneska je svátek (připomínka) sv. Jany Molly. Její jméno jsem vůbec neznala. Je to patronka rodiček, sama máma od čtyř dětí - to čtvrté se narodilo na stejné datum, jako jsem měla termín porodu s Ondřejkem
. Týden po jeho narození umřela, měla rakovinu dělohy.
Líbí se mi docela
http://catholica.cz/?…
Ahoj,
Harpy: ten příběh mi něco říká… kdysi jsem u takových osudů měla problém: matka vědomě donosí dítě a prohraje boj s nemocí, zanechá po sobě dítě bez mámy, anebo je nedonosí, vyléčí se a do konce života nebude moci být úplně šťastná… život za život. Alespoň můžeme mít naději, že zemřelá maminka je svému dítěti přímluvkyní v nebi.
Ahoh holky,
tak já o sv. Janě Molly nikdy neslyšela, ale příběh mě vzal za srdce.Je to obrovská obět a důvěra v Boha, to odevzdání.
Demi jsem ráda, že je lépe.
My jsme dneska slavili s mými sourozenci Adámkovy narozeninky, bylo to fajn.
Anetka je zase nějak špatná se zažíváním, tak uvidíme. Malý má zase divoké noci, nevím jestli ho zase nebolí ouška, ráno asi budu muset na ušní.
Všem požehnanou neděli Barča
Demi - jo, taky jsem si říkala, jak hrozné to musí být rozhodování… Jako lékařka asi měla víc informací, jistotu, že rakovinu přežije neměla asi v žádném případě.
Líbilo se mi, jak si psala s mužem dopisy ještě než se vzali
a pak taky to, že si měsíc před smrtí nechala dovézt z Paříže módní žurnály, aby byla in
. Důvěru v Hospodina měla obdivuhodnou.
Lamvinku - zas starosti- snad se Adámkovi tentokrát nic nerozvine. A všechno nejlepší Adámkovi k narozeninám ![]()
Ahoj holky,
moc prosím o motlitbu na zítra. Čeká nás nepříjemné jednání. Raději napíšu až pak, jak to dopadlo a co to bylo. Klepu se už teď.
Opatrujte se. ¨R.
Ahoj Jesličky,
Moc se omlouvám, že vůbec nepíšu. Máme maminku v nemocnici na infekčním oddělení, přijali ji ve velmi kritickém stavu, zjistili otravu krve, dehydrataci organismu a nulovou zásobu minerálů. Prý to způsobila nějaká bakterie, zjišťuje se, která a kde je lokalizovaná, prošla komplet vyšetření neuro (kvůli případné mozkové příhody) a internu. Je na kapačkách a zatím se vůbec ani neposadila, jenom leží. Doma nebyla schopna vstát ze židle a seděla na ní celou noc, byla naprosto apatická. Jsme velmi zoufalí a poslední dny si opravdu saháme až na dno…..Tak se omlouvám, že nepíšu. Moc děkuju za vaše modlitby, my se modlíme a prosíme o milost jejího uzdravení nebo zlepšení téměř neustále….