Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
19.12.12 14:22

Ahoj holky!
Dny ubíhají nějak moc rychle. Je ráno, otočím se, jdu pro Aničku do školky, něco upečeme a je večer. Žijeme pořád nějak, pokusím se brzo poslat vam sz, ale zatím neslibuju kdy. I když, já vám to napíšu a další den je zase všechno jinak. :-(
Máme se pořád rádi, trápí nás jen trošku rýma, máme teplo. Včera jsme byli u zpovědi. Pěju na otce Miroslava jen chválu. Cítím se dobře a zpíváme koledy.
Advent je príma čas.
Opatrujte se a príma čas i vám.
 R.

Anička vým posílá:
:cert: :pankac: :kytka: :andel: :hug: :) :lol: :mrgreen: :twisted: :potlesk: :srdce: :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
19.12.12 14:27

Všechny zdravím, a omlouvám se, že sem moc nechodím.

Napsala jsem tu deníček, můžete si ho přečíst. Už je všechno OK, a miminko zůstane s námi doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
19.12.12 15:24

Ahoj všem,

moc na vás myslím, ikdyž nestíhám psát. Ale snad to brzy napravím.

Jitko: supéééér! Blahopřeji. A co na to dědeček?

Rafuš: samozřejmě kdykoli napiš. Advent mám taky hrozně ráda. Tak ať jste na Vánoce zdraví!

Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
19.12.12 21:16

Rafuško, Jitko, díky za dobré zprávy!

Moc zdravím a přeju krásný poslední adventní týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
19.12.12 21:55
@Demi píše:
Ahoj všem,

moc na vás myslím, ikdyž nestíhám psát. Ale snad to brzy napravím.

Jitko: supéééér! Blahopřeji. A co na to dědeček?

Rafuš: samozřejmě kdykoli napiš. Advent mám taky hrozně ráda. Tak ať jste na Vánoce zdraví!

Dědeček kope okolo sebe. No, prostě chlap. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
20.12.12 23:43

Ahoj,

tak snad máme už za sebou předvánoční fofr, mám napečeno, nachystáno, ještě potřebuji zvládnout úklid a Vánoce můžou začít. No vlastně ne, ještě chci dojít na zpověď, snad to stihnu v sobotu.

S H. jsme byli v úterý u psycholožky na konzultaci - udělali jsme to po dohodě s paní učitelkou, abychom mohli mít v rukou jakous takous jistotu, že H. nemá problém v kontaktu s dětmi, jen je prostě jiný. Paní psycholožka nám to nepřímo potvrdila - několikahodinové vyšetření u H. ukázalo, že je to dítě vývojově nevyrovnané - bezradný v praktických situacích (neuměl říct k obrázku, kde holčičce spadl míč, co by měl udělat), výrazně napřed v intelektové oblasti (složil knihu různých tangramů, odstupňovaných dle náročnosti a věku. Psycholožka mi řekla, že nejnáročnější tangramy, které nesložili mladí 16-17 letí H. složil během minuty). Vývoj ale u něj rychle pokračuje, tak jsem mohla paní učitelce s čistým svědomím tlumočit názor psycholožky, že se u něj ta složka vnímání, komunikace a socializace během času srovná. Myslím, že H. má veliké štěstí na paní učitelku, je velice hodná a šikovná.

V úterý jsme měli Vánoční koncert v ZUŠ, kde H. vystupoval se 2 skladbami na klavír a jednu čtyřručku jsme hráli spolu. Já byla docela v trémě, H. v naprosté pohodě. Konstatuji první veřejný úspěch a blahopřání z obecenstva - kromě naší famílie přišla ještě H. (jediná) kamarádka s maminkou a paní učitelka.

V klavíru je H. docela šikovný, už koketuje s Baladou pro Adélku, umí zahrát asi polovinu.

Tak dost chvály… ikdyž je fakt, že tyhle malé úspěchy zahřejí :srdce:

D. stále v setrvalém stavu, čekáme a čekáme, modlíme se za dobré zdraví a ponecháváme v rukou Božích, co nám přinese příští rok. D. už půjde v únoru k zápisu do školy. Vyřizujeme mu odklad, klinická psycholožka to s ohledem na jeho zdravotní stav doporučila, ikdyž ve zprávě zároveň píše, že intelektově je v pořádku. Myslím, že mu odklad velice prospěje.

A P. už bude mít za pár dnů 3 roky. Je neskutečně aktivní a bystrý, a ze všech tří našich dětí je ho nejvíce vidět a slyšet. Slyšet ho bylo i na tom úterním koncertě - když odehrála jedna holčička, tak do ticha pak zazněl P. hlásek:„A teď já!“ Bylo to hrozně legrační, ikdyž se mi trochu napružily nervy, když mi nechtěl vydat noty na čtyřhru. Bez nich bych totiž byla ztracená.

@jitka 11 : ti chlapi :roll:. Umím si představit, že než se rok s rokem sejde, dědeček bude vnoučka rozmazlovat.

Rafuško: dnes jsem dostala tvé a Aniččino vánoční přání. Jste moc šikovné, děkuji! Mám ho tady u sebe vystavené.

Harpuš, Gerberko, Chris: jak u vás?

Lamvinku: tak co holky a Adámek? Jste zdraví? A co ty, jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
21.12.12 21:11

Dnes jsme odvezli odpoledne Zuzku na kontrolu, chtěla mě tam taky a už si jí tam nechali na oddělení. Takže porod bude možná zítra, ale myslím si, že to bude později. Modlete se, prosím, za Zuzku i za miminko, aby to šlo co nejrychleji.
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Děkuji moc. :* :* :* :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
21.12.12 21:29

@jitka 11 vanocni darek. :hug: at vam prinese mnoho radosti a stesti

• Citovat
  • Upravit
22939
21.12.12 21:43
@Timinka píše:
@jitka 11 vanocni darek. :hug: at vam prinese mnoho radosti a stesti

Také si to myslím… :hug: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
22.12.12 14:36

@jitka 11 : budu na vás všechny myslet! Krásné Vánoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
23.12.12 15:10

Jitko, tak ať je vše v pořádku.
To bude miminko pod stromeček :)

A všem Jesličkandám přeju radostné Vánoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
23.12.12 15:12

Pokojne vanoce a pozehnany rok 2013.

Příspěvek upraven 23.12.12 v 17:14

• Citovat
  • Upravit
22939
23.12.12 15:17

Tak píšu opožděně.
Včera, tedy 22.12.2012 ve 14h. se narodil Robík- Robert.
Míry 3650 g a 52 cm.

Všechno bylo rychlé, v 10 h. dali tabletu na vyvolání, po chvilce začala mít Zuzka kontrakce. Ve 12 h. jsem přijela na sál a ve 14 h. byl na světě.
Na prvorodičku to bylo docela rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
23.12.12 15:20

Pár fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
23.12.12 15:22