Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
12.2.13 22:10

Harpyje, já přidávám od oka. Výsledek má +-1,4kg. Dělám žitná mouka+chlebová pšeničná. Dnes jsem se zase probírala stránkama o chlebu a budu muset víckrát převalovat. Krátká motlitba mě rozesmála. A noha ať je brzo dobrá.

Lamvinku, jsem ráda, že je Adámkovi lépe. Vydrž, bude líp i tchýni.

Aničku jsem dneska zahnala hned v 8 spát. Manžel má odpolední a zítra chceme na ranní mši, tak ať vstane v pohodě.

Opatrujte se.
R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
14.2.13 19:33

Ahoj holky v rychlosti, jsme doma, hurá, děkujem moc za modlitby.
V noci malého odpojili a po obědě nás propustili, dřív než jsme měli slíbeno, díky tlaku na místa. Byli jsme moc rádi Anetka má dnes narozeniny, a ráno mi říkala, že k narozeninám nechce nic jiného než aby jsme byli doma a to se jí splnilo, měla úplně slzy v očích. S manželem máme dnes 15 let výročí, takže díky Bohu vše se vydařilo.

Demi moc děkuji z shledání, bylo to super, jen nebylo moc času. Kamil říkal, že vás taky potkal. Snad se zase brzy potkáme.

Všem požehnaný začátek postní doby.
Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.2.13 22:54

Lamvinku, jsem moc ráda, že jste doma. Anetce přeju k narozeninám jen to nejlepší a totéž i k vašemu výročí. (my budeme mít v létě 14). Opatrujte se.

Anička si to ve školce dnes užila. Byla za Červenou Karkulku. Až budou fotky na stránkách, pošlu odkaz. Zítra má dovezeniny. Koupila jsem jí omalovánky, knížku říkadel a čokoládu. už se těěším, až jí to ráno dám. Před třema roky jsem byla s ní v domečku a bála jsem se i usnout.

Opatrujte se. R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
15.2.13 00:03

Rafuško, četla jsem tvuj deníček o Aničce- krásný.

lamvinku- tak to je krásný den, samá pěkná výročí a ještě návrat domů- at už jste všichni zdraví.

já mám den blb- včera volala kamarádka, zda bych nemohla pohlídat dítě, protože jí vypadlo hlídání, já ovšem s nohou nejsem úplně dobrá a navíc jsem počítala s celodenní prací, všechno se mi to zhruba o šest hodin posunulo a už jsem pěkně utahaná- kašlu na to a jdu spát, zítra to nestihnu dodělat :mavam: a v práci se budu přihlouple usmívat a hotovo :D co nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
15.2.13 07:42

Ahoj holky,
Harpyje - kam chodíš do práce 8o?? Ať se ti brzy uzdraví noha!

Lamvi - výborně, že jste s Adámkem doma. Hezky oslavte všechna výročí :palec: My jsme měli s manželem 15 let vloni v červnu.

Rafusko - kde je deníček o Aničce?? Koukám, že jsem asi něco zmeškala… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
15.2.13 09:20

Ráno bylo u nás kouzelné, Anička dostala dárky, byla nadšená. Pak odešla do školky. Vzala si bombony a chce svoje narozeniny oslavit s dětmi ve školce.

Gerberko, článek je tady na emiminu
https://www.emimino.cz/…risli-10278/

Opatrujte se.
R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
15.2.13 09:26

Rafusko, děkuju za odkaz, hned jsem si to přečetla, moc krásné!! Ještě jednou gratuluju a krásné dovezeniny vám všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
15.2.13 19:20

Ahoj,

Lamvinku: tak to je skvělé, že už jste doma. Říkal mi včera Kamil, že vám jede pro věci a byl rád. Jak doma? Zvládali to? Adámek se lepší?

Rafuško: četla jsem deníček se staženým hrdlem. Krásný. Moc se opatrujte :hug:

Gerbi: Jidra už je v pořádku?

Do Prahy jedeme 25.2. a pobudeme tam pár dnů. Byla bych docela ráda, kdyby vyšlo počasí, že by nám dali alespoň 1× nějakou vycházku a my mohli také mrknout do města. No uvidíme.

Zatím všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
16.2.13 21:15

@Rafuska Četla jsem deníček, a musím napsat, že jsem si poplakala. Ale je opravdu krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
16.2.13 21:18

A začala jsem taky doma dělat aspoň něco, abych se nezbláznila z toho každodenního shonu.

Když budete něco chtít, napište si, nebo rovnou ukažte na výtvor, a já ho pošlu.
Kytička je už pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
16.2.13 23:19

@jitka 11 : Jejda, tak to máš o zábavu postaráno. Neprodáváš něco na Fleru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
17.2.13 13:53
@Demi píše:
@jitka 11 : Jejda, tak to máš o zábavu postaráno. Neprodáváš něco na Fleru?

Nene, já i tak jsem vytížená tady + na FB. Víc už nebudu pokoušet, protože stejně dostanu sodu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
17.2.13 21:26
@jitka 11 píše:
Nene, já i tak jsem vytížená tady + na FB. Víc už nebudu pokoušet, protože stejně dostanu sodu… :roll:

Jakou sodu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
18.2.13 12:34
@Demi píše:
Jakou sodu? 8o
Že jsem dlouho (2 hodiny) na počítači. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
18.2.13 14:26

Můžu se pochlubit? To je odkaz na karneval v Aniččině školce. Poznáte ji?

http://www.ms-radost.cz/list.php?…

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová