Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
11.8.11 17:45

My jsme se dnes vrátili z dovolené v Praze, v neděli jsme byli na mši u sv. Ignáce :-) Stihli jsme ještě výstavu Wintonovy vlaky na Vyšehradě, je to moc smutné. Původně měla být jen do 31.7., zřejmě je o ni velký zájem :nevim:

Gerberko, mladej už je fit, ale každý den dáváme Zyrtec, na potvzení nějaké alergie je dle naší dr. ještě brzo, ale páč Zyrtec funguje, tak se zřejmě něco děje. :think:

Rafuško, závidím tvé pěstitelské úspěchy, já jsem byla vyloženě pyšná na rajčata, taková krásná jsem ještě neměla a ony stihly od soboty zplesnivět! Jsem měla plány sušit, dělat leča a teď budu ráda, když budeme mít aspoň na večeři. :roll:

Přidávám se k přání pro Danečka! :kytka:

Jo a jestli někomu z vás vyšlo na dovolené počasí, ať to sem ani nepíše :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
15.8.11 11:34

ahoj všem

Knoflice - tak open air mše byla pěkný zážitek - ve vydýchaných kostelech při exponovaných příležitostech jsem „za mlada“ pravidelně omdlévala. Takové primice mám spojené jednoznačně s tím, jak mne vynášej nohama napřed :mrgreen:
Co ta práce? konec července pryč- ozvali se?

Demi- co že ses pustila do info o PM z Medžugorje?
setkání s lamvinkem je dobrá sranda- člověk nejčastěji potká koho by rád, někde na cestě :) (a nebo v obchodě, kde mu řvou dvě malý děti :lol: )
Tvoje pocity při chování Adámka chápu - my budeme mít začátkem příštího roku v rodině dvě novorozeňátka, už se na ně těším na obě/oba.

ke knížkám - to já takovou literaturu také ráda čtu, i když teda moc jich doma nemám :think: , je to příjemný relax. Jen mne překvapilo, že mne tak zasáhla. člověk to od oddechové literatury nečeká :)
z filmů se mi hrozně líbila Pýcha a předsudek - tu jsem viděla snad třikrát.

maky- Janu Eyrovou jsem neviděla ani jednu. dej vědět ty, až to zkoukneš. Emmu jsem četla.
Z toho období/prostředí jsem četla Na Větrné hůrce - uff, no přečetla jsem ji, stojí to zato -pak ještě jednou pročetla, ale stačilo mi- docela maso.
Překvapil mne taky Milenec Lady Chaterlyové (ale to je asi trochu mladšího data?) Na doporučení jsem si ji koupila, abych zaplnila mezeru ve vzdělání :)- žánr erotické prozy mi nevadil, ale zrovna tato kniha fakt není můj šálek kávy, přestože je to klasika :nevim: Kdo jste ji nečetl, nechcete ji? Žádný škvár to zase není…
Frýbovou jsem četla taky :) „Otcem i matkou proti své vůli“ je myslím taky od ní? -a z takovéto humoristické literatury mám nejradši Wodehouse - jeho příběhy o sluhovi Jeevsovi jsou předlohou pro Jirotkova Saturnina - mám několik jeho knih a občas si je čtu, fakt vtipný. skoro bych řekla, že je to ještě o fous lepší než Saturnin.
Gerberko - Daphne du Maurier neznám, ale příležitostně zkusím.
doufám, že u vás všichni zdrávi!

maky- mít po dovolené pocit, že přilétáš z jiné planety, je přesně ten správný! at ti dlouho vydrží :)
S dudlíkem zatím pouze konstatuji, že u druhého dítka to nebude asi tak snadné :)
s dásněmi by to měl M. tedy blbé. já musela takhle přestat dávat Ondrovi láhev s mlékem na noc, začala mu odcházet sklovina na předních zubech. Ale usínání se taky naštěstí jakžtakž upravilo.

lamvi, knoflice - letos hádám pršelo o dovolené každému :-D

Rafuško- taky jsem ráda, že jsi :srdce: připomeň se s botičkami až bude třeba, snad se zase nějaké najdou! úrodu ti moc přeju - letos na tebe často myslím, když vidím zahrádky prarodičů - jedna babička neměla ani jednu třešeň a na celé zahradě má čtyři! jablka.
Druhá babička měla tři třešně :) jednu kuličku snědl Ondra, a druhé dvě kosi :roll: a radovala se z úrody letních jablek, prý to vypadalo, že nebude nic, a nakonec bylo jedno jablko - moooc pěkné :mrgreen:
Tak jsem ráda, že když je taková neúroda, že Pán dal, a máš ji alespoň ty :srdce:
Knoflice - rajčata babičce na zahrádce taky napadla plíseň, zdá se, že to dopadne stejně jak u vás. Ale má ještě v truhlících, které dává na druhou stranu domu- prváě pro ty případy, kdy zahrádka celá odejde- a ty vypadají dobře.

máme se tak dobře, až mi je stydno. A dnes navíc mám líný den- jen s Klárkou, nic nedělám, jen trochu poklízím a vařím, to je balada.

pa har.

EDIT- dnes je jeden z největších Mariánských svátků - pamatuji jak jsme byli jednou v Itálii,a tam se prostě celý den jen slaví :), tak už mám na co ten svůj liný den napasovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
15.8.11 16:57

Ahoj Jesličky,

Harpyje - taky si dnešek moc moc přípomínám a myslím a děkuju Panně Marii dnes obzvlášť za vše, s čím mi pomáhá…

Tu du Maurier zkus, já mám myslím všechny její romány a úplně nejlepší jsou její sbírky povídek - myslím, že ji asi budeš přece jen znát, napsala „Ptáci“

Jo, u nás momentálně zdraví, Bédík neměl ve výtěru vůbec nic (dělala mu ho 10 dnů po dobrání posledních atb. a nic tam nebylo - díkybohu). Ty homeokapky bere stále, nechci s tím skončit po víc jak 3 týdnech poctivého užívání, chci vydržet. Až bude ve školce, tak se mu to stejně nebude stíhat tak dobře dávat jako když na to tady doma myslíme.....jinak musí od 1. září hned na plný úvazek i se spinkáním.

V sobotu jsme se byli podívat u jedné moc malebné mariánské kapličky celkem blízko nás, je to na kopečku, tak krásně malebné a ten výhled! Byla samozřejmě zavřená, ale každou říjnovou neděli se tam slouží odpoledne mše, tak na to budu určitě myslet, abychom se tam podívali.

Demi - jak je u vás, jaká byla oslava? Daneček, Honzík a Peťa jsou v pořádku? Nebo užíváte dovolenou? Moc vám ji přeju!!!

Rafusko - rynglové foto je kouzelné, jsi šikovná s tím zavařováním a marmeládama.

Knofli - takže od září už práci máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
15.8.11 22:58

Ahoj, všechny moc zdravím!

Tak dnes je požehnaný den. Díky, že jste mi to připomněly :-) . Stojí za to vědět, že je tady někdo, kdo se chce a může s láskou přimlouvat. Máme velkou oporu v Panně Marii. Bůh věděl, proč nám ji dává.

My jsme byli včera na další pouti - tentokrát Svatý Kopeček u Olomouce. Je tam bazilika Navštívení P.Marie a prožili jsme tam krásnou mši svatou. Vzali jsme Honzíka a Danečka, takže i pro ně to bylo něco docela nového. Daneček zvládl celou mši v naprostém klidu, ochotně se modlil, Honzík se ke konci neodbytně hlasitým šepotem ptal, jak vypadá šestiúhelník… :-D. Ale celá mše byla fakt velkým duchovním obohacením, které pořád potřebujeme. Jsem nenasytná.

Kluci se pak těšili i na blízké Zoo, tak jsme zašli. Je tam moc pěkně, krásná zvířata, upravené prostředí, jen lidí jak o jarmarku. Ale moc se nám tam líbilo, všem návštěvu doporučuju.

Gerbi: Výlet ke kapličce musel být nádherný. Vydáte se tam i v říjnu?
Jsem moc ráda, že je Bédík o.k., dobrá zpráva. Držte se i nadále, budu na vás myslet.

Oslava Daníkových narozenin dopadla krásně, dostal dort, který mu upekla naše známá, od nás houpacího koně a drobnosti s krtečkem, a od ostatních také nějaké hračky. Hlavně byl navýsost spokojen, že se kvůli němu sešla celá rodina, zpívali jsme mu Živijóóó, a slavili jsme. Tvářil se hrozně důležitě. Konečně slavil narozeniny doma - dej Bůh, aby i všechny následující takto oslavil.

Harpy: co že jsem se pustila do info o PM v Medjugorje? Před časem jsem si koupila v našem kostele časopis Regina (vydává Verité) a některé články mě tam zaujaly. HLedala jsem další informace na internetu a postupně zjišťovala, že je to jako vrtání se v hlubinném vrtu. Čím víc jsem četla, tím víc jsem žasla. Hlavně z těch obrovských rozporů mezi katolíky. Jedni tvrdí: jde o zjevení pravá, druzí zase: je to satanské dílo, které není od Boha. Už proto, že P.Maria údajně řekla, že nedělá rozdíly mezi křesťany (potažmo katolickou církví) a mezi muslimy - všichni jsou to její děti. A to se těm druhým hooodně nelíbí. A protože mimo církev není spásy, je jasné, že něco takového by skutečná P.Maria nikdy nemohla říct. Dalším důvodem je, že si P. Maria dovolila žertovat s jedním z vizionářů, který byl v té době malým klukem a zeptal se jí, zda fotbalový zápas vyhraje jeho oblíbené mužstvo… no, řekněte. A konečně je důvodem i to, že nikdo z vizionářů nevstoupil do kláštera a navíc - kněz, který od počátku velmi pro pravost zjevení horuje, porušil své sliby a dal se dohromady s nějakou řádovou sestřičkou :-D :-D . Byl postaven mimo duchovní službu. Tolik uvádí jedny z takových webových stránek takzvaných odpůrců… Schválně jsem se právě na tohle ptala jednoho známého, který do M. jezdí často už od začátku (byl tam asi 11× a také tam pomáhal stavět nějakou ubytovnu pro poutníky). Zasmál se a odpověděl mi větou jednoduchou: to je blbost.

Pokud jde o mě - ale je to jen můj osobní názor - tak si myslím, že to, co se tam děje už 30 let, je přinejmenším hodné seriozní pozornosti, a ne okamžitých odsudků. Nedávno ustanovená papežská komise asi bude mít dost práce než dojde k nějakému závěru…
Velmi bych si přála tam jet a moc doufám, že se mi to splní. Ne proto, abych viděla nějaký zázrak, ale abych to tam poznala pro svou vlastní duchovní zkušenost.

Knofli: Wintonovy vlaky nemohly nebýt smutné :-( , ach jo, když člověk jen pomyslí… Ten člověk musel mít ve své době neskutečnou odvahu, ale ještě větší lásku a soucit.

Jaká byla mše u sv.Ignáce, nepůsobí tam náhodou T.Halík?

Maky: jak se Míša chystá do 1.třídy? Psala jsi, že bys pro něj chtěla tu církevní ZŠ, vyšlo to nakonec?

Lamvi: už jste doma? Jak jste se měli?

Zatím krásný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.8.11 08:35

Ty jo, Demi, to jsem přečetla jedním dechem. Moje švagrová už tam byla a doporučovala nám tam cestu. :nevim: Hele, na internet si každý může napsat, co chce a vůbec v tom nemusí být zbla pravdy. :wink:
Jestli působí u Ignáce T. Halík nevím, mši určitě nesloužil, ale spíš ne, to by mě švagrová upozornila. :think:

Práci nemám. :roll: Ti „z konce července“ se vůbec neozvali.

Harpyje, Pýcha a předsudek v poslední verzi nic moc, :-) doporučuju slavný šestidílný seriál z produkce BBC, kde pana Darcyho hraje Colin Firth. :srdce: :lol: Na tu novou J. Eyrovou chce jít do kina Klárka, ale psali v recenzích, že je to docela hororové, tak nevím. :think:

Gerberko, jen tak dál, ať jste zdraví jak řípa. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
16.8.11 15:16

Ahoj holky, tak my už jsme doma. Dovolená byla fajn, ale už jsem se moc těšila domů. S tak malým mimi je to hodně náročné, ale hlavně že Kamil a holky byli spokojení.
Všichni jsme přijeli s počínající virozou, momentálně je asi nejhůře mě. Adámek jen pochrochtává tak doufám, že to tak zůstane. terezka má zanět stř. ucha a Zuzi laryngitidu. Anetka zatím jediná odolává.
Musím pochválit malého dne spal do půl šesté rána, no poklad. Ale nevím kdy ho předjou ty koliky :cry:

Všechny moc zdravíme
Demi Kamil v Medžu byl, přijel uplně nadšený, chtěl tam jet znovu, ale bohužel se to nepodařilo.

Na čtivo moc času nemám, spíš žádný.

Včera Terezka oslavila 13 let, ach jo tot tak letí, vzpomínám jak mi ji dali poprvé do náruče a už je z ní takový puberták. Dneska tu má kamarádku, druhá nepřišla to jí bylo moc líto, ale hlavně aspon ta jedna přišla.

Na dévči jsme měli zvláštní zážitek, Kamil trpí na páteř tak si tam zašel na masáž a zmínil se masérovi o Anetce o těch migrénách. a on že by se na ni podíval, že jí udělá lymfodrenáž hlavy, že to na migrény hodně pomáhá, tak jsem souhlasila a potom že ji poléčí vesmírnou energii, byla jsem tak v šoku, že jsem ani nezareagovala. Jezdil jí rukama kolem hlavy, no jsem káča blbá a nic neřekla.
Chtěl pak přijít ještě další den, at prý to má účinek, chtěl telefon, ten jsem mu sice dala, ale nezvedala jsem mu telefon, volal každý den. Celkem jsem z něj měla strach.
Něco dobrého možná ty masáže hlavy mít budou, tak to zkusím zde v Ostravě, ale bez léčby energii.

Požehnaný den Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.8.11 15:30

Ahojte! Chci jen napsat, že žijem, jsme zdraví (ťukám), ale absolutně nestíháme. Pořád něco řeším, nic hrozného, ale nastřádá se.

Harpy, na Janu asi půjdu, tak pak dám vědět :-)
Demi, ano, Míša nastupuje do církevní školy, už se moc těší. Větší hrůzu mám já, jak zvládnu ten zásah do režimu. Což mi připomíná, že musím nastavit trvalý příkaz na školní jídelnu.

:mavam: M3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
17.8.11 23:55

Ahoj,

normálně se mi celý předešlý příspěvek smazal :pocitac: .

Zkusím rekapitulaci.

Knofli: to je mi líto, že práce nevyšla… :-? , já už to měla skoro za tutovku… No nic, jedeme dál, ne? Takových firem Pochyb a syn je! Tvůj čas ještě přijde.

Lamvi: ou, vesmírná energie… :-D No já myslím, že chlapík tě pořád tak neúnavně kontaktoval, aby tě informoval, že Aštar zítra večer přifrčí na prodloužený víkend, takže bys to mohla mít z první ruky…! Ne, vážně - tyhle případy doporučuju brát trochu s humorem. To je lepší než strach.

Na kdy máme připravit tu ohrádku a šátek?

Maky: já jsem taky mírně nervozní, ale ne ze změn v režimu, ze změn obecně. Nějak mi teprve teď začíná docházet, že už je to opravdu 6 let, co jsem ho chovala v zavinovačce :roll: … no nic, konec fňukání. Církevní ZŠ závidím.

Rafuško: : pomohl ten heřmánek? Zapomněla jsem napsat, že by měl být déle vyluhovaný. Hlavně ať hodně pije, protože ono to rádo uvnitř zasychá a pak to jde hrozně blbě. V nejhorším by mohla dětská dr. předepsat glycerinové čípky, nebo Laktulosu. Myslím na vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
18.8.11 17:56

Ahoj holky,

Knofli - to je mi líto, že ti nevyšla ta práce!! Je to na houby.....držím moc palce, aby se to obrátilo k dobrému a práci jsi našla! (nevím, v jakém oboru hledáš…)

Maky - užij dosyta prázdnin, když máš ještě volno!!

Demi - ano, jistěže k té kapličce půjdeme. Jak jsem psala, že každou říjnovou neděli odpoledne je to otevřené a slouží se tam mše. Naši v Medjugorje byli, vystoupali tam na ten vršek, měli velice silný zážítek, to místo prý úplně „dýchá“ zázrakem Panny Marie. Taky bych se tam někdy chtěla podívat.....

Rafusko - Anička má nějaké problémy s trávením?? Nebo jsem to špatně pochopila?? Hledala jsem zpátky, ale nic takového jsi nepsala…jen co ti píše Demi za rady, tak myslím na ni, aby se jí ulevilo a nic ji netrápilo!!! Bohužel nevím přesně, o co jde, jen tak usuzuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
18.8.11 22:06

Ahoj,

Gerbi: Rafuška mi včera psala SMS s prosbou o radu na tyhle trápení, tak jsem jí z první ruky doporučila pro malou heřmánek. Sami s tím máme, žel, bohaté zkušenosti - Daník, když se pravidelně nevyprazdňuje, hrozí mu riziko infekce ze střev do břišní dutiny :roll: , takže u něj je zácpa velmi rizikovou záležitostí. A s heřmánkem to zvládáme.

Vaši byli v Medjugorje? Závidím. Mě tam něco velmi táhne. Tak snad se taky dočkám, že tam zajedeme. Snad by to šlo s tím známým, který je tam už jako doma. Asi bych byla odpůrci zjevení nazvána medjufanatikem :-D Ten rozkol v názorech uvnitř církve mě zneklidňuje.

Stejně jako hladomor a sucho nyní v Africe, neustálý propad americké a evropské ekonomiky, zbrojení Číny, opakující se přírodní katastrofy, stále ostřejší a výsměšnější odklon člověka od Boha… že by počátek běd? Dědictví pro naše děti je stále trvale neudržitelnější.

Lamvi: doufám, že viry a bacily okolo vás vytáhly sluneční paprsky! Má teď být teplo, tak snad už budete zdraví. Takové chladné léto už dlouho nepamatuju. Třeba něco dožene ještě podzim.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.8.11 14:28

Ahoj holky!
Aňulka chrupe, tak mám chvilku čas. Venku se mračí, ale doufám že ještě nebude pršet. Pomalu kopu brambory. 2 řádky byly hrozné, nemám ani to, co jsem nasadila, 3. je mnohem lepší. Nemám ho celý, už jsem byla moc unavená. Snad dnes. Rajčata mám mizerné. Hnijí neskutečně. Žluté jsem ještě neměla ani jedno a netuším, jestli mít budu. Na jídlo sem tam to stačí. Mrkev mám krásnou, petržel jsem sázela znovu, snad doroste. Okurky jsou nečekaně báječné, už mám 20 sklenic. Včera jsem počítala marmelády, je jich 54. Ale to se nechlubím, to je omluva, proč nepíšu častěji. :-)

Aňulka 3 večery se snažila kakat. Byla to hodina breku a vysedávání na nočníku (s přestávkama). Demi mi poradila heřmánkový čaj a bylo to lepší. Úplně bez breku na na 2. pokus. Napadlo mě, jestli Aňulku nezacpává kedlubna. Momentálně je miluje a chroustá. Před tím byla večně v hrášku. :-D

V Medžugorje jsme byli (já a menžel) před 3 lety. byl to jen náš soukromý výlet na 1/2 dne. Byli jsme dost zmožení vedrem, ale moc štastní, že jsme tam. Ráda bych zas, ideálně na celý den a s nějakou malou skupinkou.

Lamvinku, snad to byla jen kratinká viróza a už jste v pořádku. Dovolená musela být moc hezká. :palec: Obvivuju vás, já bych si s tak malým miminkem netroufla.

Knoflice, s tou prací mě to moc mrzí. Určitě bude konec srpna a začátek září příznivější.

Harpyje, třešní jsme měli hodně. Měla jsem dost výčitky, že jsme všechny nezpracovali, ale fakt to nešlo. Budeme muset strom ořezat, někam se nedá ani dostat. Marmelády jsem dělávala i do 2 v noci. :-(

Demi, ještě jednou děkuju za radu. :hug: Ta úleva byla velká. Jsem ráda, že jezdíte na pouti. Popisy jsou tak hezké, že bych tam chtěla být s vámi.

Gerberko, to je krásná zprává, že je Bedřišek OK. využijte a užijte si léto.

Pro všechny, pokud plánujte cestu na sv. Hostýn, dejte mi vědět. Ráda bych se tam s vámi setkala, tedy pokud budete chtít…

Opatrujte se, já jdu zašívat, mám toho pořás dost.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
19.8.11 15:30

Rafuš: ty jsi holka šikovná… 8-o To je skvělé, jak jsi schopná postarat se o zahrádku a zpracovat úrodu. Mám chuť se jít někam studem schovat. My měli třešní taky požehnaně, a to nám všichni tvrdili, že nebude nic, když v květnu mrzlo. Pán Bůh ale chtěl jinak :-) . Jedli jsme je rovnou ze stromu, pekla jsem z nich koláče a piškoty, zavařenou ale nemáme ani jednu. Já to prostě neumím - kompoty, marmelády - na to jsem levoň, takže patřím k těm hospodyňkám, které si to všechno musí pěkně nakoupit. A vím, že se to nedá kvalitou ani chutí srovnat, a když už chci lepší chuť i kvalitu, tak cena roste.
Rajčata nám letos neuhnila, díky zkušenostem obou babiček, které je otrhaly dřív, než přišla plíseň. Takže máme moc dobré, ale je jich málo. Cukety nám rostou jedna báseň,, včera jsem k obědu dělala z nich zelí. Babička umí skvělé zeleninovo-cuketové placičky, kluci se po nich mohou utlouci :-D .

Jsem moc ráda, že je Aničce líp :hug: , já vím, co to je, když dítě trápí zácpa. U nás ještě dobře zabírá meloun, ale je to sezonní ovoce (či zelenina?), takže není k dispozici pořád.

Hostýn - to je k vám co by kamenem dohodil, ne? Když jsme tam byli naposled, myslela jsem na tebe, že jsme se mohli spolu setkat. Bohužel mě to před tím nenapadlo. Určitě tam pojedeme znovu, ale asi až bude mít Daneček po trans.

Pohlazení Aničce!

Chris: včera jsem pro změnu - ať pořád nestuduju Medžugorje - do noci četla tvůj blog. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
19.8.11 22:02

Ahoj holky,
tak my zdárně dobojováváme s bacily, tak doufám, že si ty vedra co hlásí holky užijí v bazéně.
Já se hrabu v papírech z práce, nějak se mi to hromadí a nestíhám.

Rafusko, klobouk dolů já zahrádku nestihám vůbec o tu se stará tchýně. Tolik marmelád nemá ani ona.
S tou zácpou to známe, u Adámka berem laktulozu, protože on by se nevykakal ani za měsíc a strašně se kroutil. I když je kojený jednou týdně by z něj něco vypadnout mělo.Laktulozu ná poradili v nemocnici, funguje jako prebiotikum, prospěšné na střeva.

Dovolená byla náročná, ale to víš holkám je třeba něco dopřát. M+nžel si to s holkama moc užil a pro mě to bylo utrpení už jsem se těšila moc domů. Hlavně že zbytek si to užil.

Požehnaný víkend všem Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
19.8.11 22:04

Christabel: v souvislosti s jedním z témat, o kterých píšeš na svém blogu, mě napadlo, že bych se tě zeptala na tvůj profesní názor k problému, o kterém je řeč tady:
 http://www.novinky.cz/…0-tisic.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
24.8.11 07:58

Teď mi zmizel příspěvek :zed:
Tak znovu.

Moc vás zdravím, byli jsme střídavě na chalupě, tak jsem nenakukovala, je tam pomalé připojení.
Teď už musíme horko zvládnout zde, školka už jede, děti chodí na dopoledne. Jenom to kojení musím hídat, zapomínám totiž pít :roll:

Těším se jak si dočtu o Medžugorje!

Demi, díky za pozornost věnovanou blogu.
Přesně o tom rozhodnutí jsem chtěla napsat, je to téma pro mne, a pak ještě také o rozhodnutí ve věci nucené sterilizace romských žen.
Ale teď nestíhám, z toho horka jsem jednak úplně mimo, taky musím udělat nějakou práci, tak jsem se k tomu zatím nedostala.
To rozhodnutí určitě vítám, ten postup záchranky a policie nebyl správný. Ale ještě to není pravomocné.
Na BC k tomu byla diskuse, kde se diskutérky dost divily, jakže to asi proběhlo, protože v tom průběhu jsou nějaké nejasnosti. Je to zajímavé.

Přeju krásný konec prázdnin!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová