Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Radu nemám, jen doufám, že jde o jinou uživatelku, než si myslím…
@Terina89 píše:
Radu nemám, jen doufám, že jde o jinou uživatelku, než si myslím…
Myslíš asi správně, za dva měsíce bude mít soud a stejně ho pustí s podmínkou, akorát za tu dobu o vše příjdeme a ještě se brutálně zadlužíme ![]()
Zlati, nedělej to… Za křivé obvinění žádná sranda, když to podá na Tebe… Něco obdobného teďka řešíme, kdy jistá osoba podala na manžela „cosi“ a podáváme zpět křivé obvinění, ale tam je to už na druhý odstavec, protože přímo označila jeho osobu a chtěla jeho trestní stíhání, spadá na druhý odstavec, tam může být odnětí až ke třem letům… Odkašleš to jenom ty a děti!!! ![]()
U některých trestných činů nelze pokračovat v trestním řízení, když osoba blízká nedá souhlas. Ale obecně orgány činné v trestním řízení postupují z úřední povinnosti, když mají informace nasvědčující spáchání trestného činnu, které mohou čerpat i z podaného trestního oznámení. Když už je podáno, stažení tohoto oznámení pak nemá žádnou relevanci.
@Anonymní píše:
Myslíš asi správně, za dva měsíce bude mít soud a stejně ho pustí s podmínkou, akorát za tu dobu o vše příjdeme a ještě se brutálně zadlužíme
taky si myslím, že vím, kdo jsi a je to děs, jak to, že ho pustí? Ach jo.
@Anonymní píše:
@Xiraxinek Jenže takhle taky, příjdu o ně a skončím na ulici.
je to tak zlý?
Pokud jde o trestně právní jednání a nikoliv občanskoprávní jednání žalobu nelze stáhnout. Můžeš jen doplnit výpověď stylem vše jsem si vymyslela, ale posouzení bude na vyšetřovateli/zástupci/soudu.
Taky se obává, že teď už to jde mimo tebe, je to trestně právní soud, ty tam nejsi žalobce.
@Xiraxinek píše:
Ten právník je ten jeho, který ho má obhajovat???
Ano
@terinka4444 píše:
je to tak zlý?
Je to šílený, na zbláznění, vůbec mi tím nepomohli, k čemu to bylo ta habaďůra, že ho musí sebrat, že je nebezpečný, když ho po třech měsících pustí a jediné co z toho mám já, že jsem v pořád větších sra. kách, on na maximum vytočenej, až ho pustí, bude ještě líp
![]()
Ahoj, je tu někdo, kdo by mohl poradit co se stane po stažení obvinění? Prosím pokud máte skušenosti napište. Potřebuju stáhnout obvinění na mého muže z finančních důvodů, ale bojím se jaký dopad by to potom mělo na mě. Každý mi říká něco jiného, kriminálka něco jiného, právník také něco jiného, nevím co je pravda. Díky