Křivé obvinění, stažení žaloby

Anonymní
19.5.15 15:45

Křivé obvinění,stažení žaloby

Ahoj, je tu někdo, kdo by mohl poradit co se stane po stažení obvinění? Prosím pokud máte skušenosti napište. Potřebuju stáhnout obvinění na mého muže z finančních důvodů, ale bojím se jaký dopad by to potom mělo na mě. Každý mi říká něco jiného, kriminálka něco jiného, právník také něco jiného, nevím co je pravda. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
19.5.15 16:01

Radu nemám, jen doufám, že jde o jinou uživatelku, než si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 16:08
@Terina89 píše:
Radu nemám, jen doufám, že jde o jinou uživatelku, než si myslím…

Myslíš asi správně, za dva měsíce bude mít soud a stejně ho pustí s podmínkou, akorát za tu dobu o vše příjdeme a ještě se brutálně zadlužíme :zed:

• Citovat
  • Upravit
23081
19.5.15 16:09

Zlati, nedělej to… Za křivé obvinění žádná sranda, když to podá na Tebe… Něco obdobného teďka řešíme, kdy jistá osoba podala na manžela „cosi“ a podáváme zpět křivé obvinění, ale tam je to už na druhý odstavec, protože přímo označila jeho osobu a chtěla jeho trestní stíhání, spadá na druhý odstavec, tam může být odnětí až ke třem letům… Odkašleš to jenom ty a děti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 16:11

@Xiraxinek Jenže takhle taky, příjdu o ně a skončím na ulici. :roll:

• Citovat
  • Upravit
21111
19.5.15 16:21

U některých trestných činů nelze pokračovat v trestním řízení, když osoba blízká nedá souhlas. Ale obecně orgány činné v trestním řízení postupují z úřední povinnosti, když mají informace nasvědčující spáchání trestného činnu, které mohou čerpat i z podaného trestního oznámení. Když už je podáno, stažení tohoto oznámení pak nemá žádnou relevanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.15 16:25
@Anonymní píše:
Myslíš asi správně, za dva měsíce bude mít soud a stejně ho pustí s podmínkou, akorát za tu dobu o vše příjdeme a ještě se brutálně zadlužíme :zed:

taky si myslím, že vím, kdo jsi a je to děs, jak to, že ho pustí? Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.15 16:26
@Anonymní píše:
@Xiraxinek Jenže takhle taky, příjdu o ně a skončím na ulici. :roll:

je to tak zlý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
19.5.15 16:27

Ten právník je ten jeho, který ho má obhajovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
19.5.15 16:37

Pokud jde o trestně právní jednání a nikoliv občanskoprávní jednání žalobu nelze stáhnout. Můžeš jen doplnit výpověď stylem vše jsem si vymyslela, ale posouzení bude na vyšetřovateli/zástupci/soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.15 16:39

Taky se obává, že teď už to jde mimo tebe, je to trestně právní soud, ty tam nejsi žalobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 16:46
@Xiraxinek píše:
Ten právník je ten jeho, který ho má obhajovat???

Ano

• Citovat
  • Upravit
69235
19.5.15 16:48
@Anonymní píše:
Ano

a ten říká, že ti nic nehrozí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 16:49
@terinka4444 píše:
je to tak zlý?

Je to šílený, na zbláznění, vůbec mi tím nepomohli, k čemu to bylo ta habaďůra, že ho musí sebrat, že je nebezpečný, když ho po třech měsících pustí a jediné co z toho mám já, že jsem v pořád větších sra. kách, on na maximum vytočenej, až ho pustí, bude ještě líp :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
69235
19.5.15 16:50

Proč máš pocit, že ti seberou děti? Protože nemáš peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová