Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám takovou asi divnou otázku. Máme doma na zdi poveseny kříž a hned vedle toho obraz s pannou Marii, přinesli jsme si to z domu kde bydlel přítel a v tom domě prave byla strašně špatná energie a máme stále smůlu a nic se nám nedaří. Zajímalo by mě jestli to má například na to nějaký vliv nebo ne?
Má to úplně stejný efekt, jako když si tam dáš plakát s oblíbenou hudební skupinou, tj. žádný
výjimkou bude asi žabák z hradu, z toho by mi bylo zle
@annlady to přirovnání neznám, tak mi na vteřinu bleskla hlavou žába před hradem, proč by to někdo měl doma a proč by to mělo být špatně ![]()
Zakladatelko psychologie a psychika je mocná, klidně to schovej.
Co přesně myslíš tím „máme smůlu a nic se nám nedaří“?
Protože z toho domu, kde bydlel přítel a kde visel ten kříž a obraz, jste donesli ještě taky toho přítele. Tak jestli se ta smůla a nezdar nelepí spíš na něj než na ty předměty…
Ale jinak zrovna v tomhle případě za pokus opravdu vůbec nic nedáte. Sice nepíšeš proč jste si to donesli, ale prostě to sundejte, dejte z domu a uvidíte. Buď vám bude líp – obraz a kříž spálíte, nebo vám bude stejně – obraz a kříž si můžete pověsit zpátky a hledat příčinu svých potíží jinde.
@TRG píše:
Protože z toho domu, kde bydlel přítel a kde visel ten kříž a obraz, jste donesli ještě taky toho přítele.
Pokud na to věříš, může to mít psychologický efekt.
Tak obojí na nějakou dobu dej z domu a uvidíš, jestli se vám bude líp dýchat.
Já na to moc nevěřím, ale jsem v tomhle taková „opatrná“ - z místa, kde nebylo dobře, bych si do nového domova prostě tyhle věci netahala. Pro sichr ![]()
@Martinka189 píše:
Ahoj holky mám takovou asi divnou otázku. Máme doma na zdi poveseny kříž a hned vedle toho obraz s pannou Marii, přinesli jsme si to z domu kde bydlel přítel a v tom domě prave byla strašně špatná energie a máme stále smůlu a nic se nám nedaří. Zajímalo by mě jestli to má například na to nějaký vliv nebo ne?
Stačí si přečíst tvoje příspěvky na tomto serveru a je okamžitě jasné, že podstata všech problémů opravdu není v kříži a obrazu.
@TO_IT píše:
@annlady to přirovnání neznám, tak mi na vteřinu bleskla hlavou žába před hradem, proč by to někdo měl doma a proč by to mělo být špatně
Jestli nebyl myšlen žabák z hradního akvárka… ![]()