Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Beckyttine5 píše:
Tak u Pohlreicha a jiných známých šéfkuchařu to fakt bude problém.. Konkrétně Pohlreich provozuje 3 restaurace na lukrativních místech, takže tam budou měsíční nájmy ve stovkách tisíc, jeho hlavní kuchaři taky nebudou nejlevnější, tam bych počítala náklady zaměstnavatele minimálně 100 000 měsíčně na 1 kuchaře, pak platí číšníky, úklid, účetní.. Budou to miliony měsíčně… A i když rezervy mít bude, tak dat měsíčně několik milionů a nemít žádný zisk, neni příjemný pocit a otázkou je, jak velké ty rezervy má.. 1 měsíc určitě zvládne, ale třeba půl roku už je moc dlouhá doba..
Zrovna dnes psali o nějaké vyhlášené restauraci v Praze, že tam běžně měli denní tržby mezi 250 - 300 000 Kč, to je prostě velký výpadek.
Ono myslím že pleteš koše z banama ono mít tržby 300 tisíc a zisk 300 tisíc je velký rozdíl záleží na tom jak. Mu to vychází a má to spocitane i s trzbama 300 tisíc může prodelavat teoreticky
Nic nepletu, si to pořádně přečti.. Psala jsem, že Pohlreich má vysoké Náklady a pak jsem zmiňovala jinou restauraci jako příklad toho, o jaké tržby ty nejlukrativnejsi restaurace přichází..
A snad každý ví, že trzba nerovná se zisk.. Z tržby musí zaplatit zaměstnance, suroviny, energie, nájem, daně apod.. Co mu zbude, je zisk.. Nyní ale nemá tržby a stejně platí zaměstnance, nájem, zálohy na energie.. A suroviny asi za měsíc už taky nepoužije, tak je snad jasné, že se výpadek těch tržeb výrazně projeví..
@Shari81 píše: @Anonymní proč anonym? Ty si někdy podnikala? Ty si někdy zaměstnávala další lidi? Platila si někdy někomu mzdu, sociální, zdravotní atd???
Ne. Ale kdyby jo, byla by ted úplně v klidecku. Teda kdyby, no… ![]()
@lebambule píše:
Ne. Ale kdyby jo, byla by ted úplně v klidecku. Teda kdyby, no…
Byla by zrno ![]()
@lebambule píše:
Ne. Ale kdyby jo, byla by ted úplně v klidecku. Teda kdyby, no…
jo, tak nějak jsem si to myslela ![]()