Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@péťaskléňa
Já to taky mám za sebou a žáha mě pálí i normálně. Zkusila si lžičku jedlé sody nasypat do pusy a zapít sklenicí vody? Je to sice docela nechutný jak se ti spojí voda a soda v puse, ale pak několikrát zatroubíš a je po pálení.
Já na to trpim dost a tohle je zaručený ![]()
@kacenkakz Zkusím zutra, dneska mám po tom půlitru mlíka strach, že by mi teklo i nosem. ![]()
Ale díky za radu ![]()
@péťaskléňa píše:
@kacenkakz Zkusím zutra, dneska mám po tom půlitru mlíka strach, že by mi teklo i nosem.
Ale díky za radu
Jojo to ne, to by se ti mohlo udělat blbě. A tedy tu lžičku sody si do pusy jakoby převrhni, prostě nasypej. Kdyby si to s tý lžičky stáhla tak se ti to namočí. Až zaliješ vodou a budeš polykat tak se neděs, je to fakt hnusný, ale opravdu to pomáhá a hlavně je to absolutně bezpečný v těhotenství. Prostě ti to zabublá v tom žaludku, párkrát si pořádně krkneš a uleví se ti. ![]()
Jo a ať neřešíme něco jiného, co lesní show??
Dnes už se na to asi vyprdnu je tam kulový ![]()
@kacenkakz Dám ti vědět, jak jsem to ustála, ale s těmahle DODO-receptama většinou nemám problém a sodou jsme si na střední bělili zuby. Tak o moc horší to asi nebude. ![]()
Jj, taky ještě vydržím pár minut a jdu chrnět, zutra se třeba žvížata přivalej. ![]()
TVL, mám infarkt. Máme mimořádně zapnutý zvuk ale jsem jinde, najednou rána jako prase, výstřel
Někdo loví kance a my jsme z otho v šoku ![]()
Nemáte vypozorováno, jestli tam prasata chodí ve stejnou dobu? Koukám asi tři dny a viděla jsem zatím jen sojky, zato čtyři najednou a taky tam jednou projelo auto. ![]()
@kamiŠ píše:
TVL, mám infarkt. Máme mimořádně zapnutý zvuk ale jsem jinde, najednou rána jako prase, výstřel![]()
Někdo loví kance a my jsme z otho v šoku
A dokonce třikrát
! Mám to tu taky zapnutý v kuchyni a hlasitost na max. ![]()
Tak teď mě taky málem klepla pepka. Tak prasata už asi neuvidíme… ![]()
@nestela píše:
Nemáte vypozorováno, jestli tam prasata chodí ve stejnou dobu? Koukám asi tři dny a viděla jsem zatím jen sojky, zato čtyři najednou a taky tam jednou projelo auto.
Já je jeden den viděla od cca 18-21 a včera tuším až po 20 hodině…
A krmič chodí v 11 ![]()
Prasata si někdo upeče a my máme po legraci ![]()
Choděj každej den jinak, právě podle rámusení ve dne. Když je klid, tak tam jsou už okolo pátý a jindy se bojej a jen proběhnou a pryč. Dneska ale po těch střelbách přijde tak kulový ![]()