Krmelec online :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
15.2.13 23:17

@péťaskléňa tak tak, pro ty uřvaný voňavý uzlíky všecko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 23:20

@kamiŠ Ta příroda to má prostě dobře vymyšlený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.2.13 23:22

@péťaskléňa
Já to taky mám za sebou a žáha mě pálí i normálně. Zkusila si lžičku jedlé sody nasypat do pusy a zapít sklenicí vody? Je to sice docela nechutný jak se ti spojí voda a soda v puse, ale pak několikrát zatroubíš a je po pálení. :D Já na to trpim dost a tohle je zaručený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 23:27

@kacenkakz Zkusím zutra, dneska mám po tom půlitru mlíka strach, že by mi teklo i nosem. :poblion:
Ale díky za radu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.2.13 23:32
@péťaskléňa píše:
@kacenkakz Zkusím zutra, dneska mám po tom půlitru mlíka strach, že by mi teklo i nosem. :poblion:
Ale díky za radu :!

Jojo to ne, to by se ti mohlo udělat blbě. A tedy tu lžičku sody si do pusy jakoby převrhni, prostě nasypej. Kdyby si to s tý lžičky stáhla tak se ti to namočí. Až zaliješ vodou a budeš polykat tak se neděs, je to fakt hnusný, ale opravdu to pomáhá a hlavně je to absolutně bezpečný v těhotenství. Prostě ti to zabublá v tom žaludku, párkrát si pořádně krkneš a uleví se ti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.2.13 23:34

Jo a ať neřešíme něco jiného, co lesní show?? :lol: :lol: Dnes už se na to asi vyprdnu je tam kulový :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 23:35

@kacenkakz Dám ti vědět, jak jsem to ustála, ale s těmahle DODO-receptama většinou nemám problém a sodou jsme si na střední bělili zuby. Tak o moc horší to asi nebude. :?

Jj, taky ještě vydržím pár minut a jdu chrnět, zutra se třeba žvížata přivalej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.2.13 11:25

Tak jsme konečně odchytli krmiče :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.2.13 11:34

TVL, mám infarkt. Máme mimořádně zapnutý zvuk ale jsem jinde, najednou rána jako prase, výstřel :roll: :mrgreen: Někdo loví kance a my jsme z otho v šoku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
16.2.13 11:38

Nemáte vypozorováno, jestli tam prasata chodí ve stejnou dobu? Koukám asi tři dny a viděla jsem zatím jen sojky, zato čtyři najednou a taky tam jednou projelo auto. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.2.13 11:39
@kamiŠ píše:
TVL, mám infarkt. Máme mimořádně zapnutý zvuk ale jsem jinde, najednou rána jako prase, výstřel :roll: :mrgreen: Někdo loví kance a my jsme z otho v šoku :mrgreen:

A dokonce třikrát :mrgreen:! Mám to tu taky zapnutý v kuchyni a hlasitost na max. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
16.2.13 11:39

Tak teď mě taky málem klepla pepka. Tak prasata už asi neuvidíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.2.13 11:40
@nestela píše:
Nemáte vypozorováno, jestli tam prasata chodí ve stejnou dobu? Koukám asi tři dny a viděla jsem zatím jen sojky, zato čtyři najednou a taky tam jednou projelo auto. :lol:

Já je jeden den viděla od cca 18-21 a včera tuším až po 20 hodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.2.13 11:41

A krmič chodí v 11 ;)

Prasata si někdo upeče a my máme po legraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 11:43

Choděj každej den jinak, právě podle rámusení ve dne. Když je klid, tak tam jsou už okolo pátý a jindy se bojej a jen proběhnou a pryč. Dneska ale po těch střelbách přijde tak kulový :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová