Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V makovském krmítku od rána skoro jen samé sýkorky a najednou tenhle krasavec
Já ty vaše odkazy našla tady na webu včera a od té doby co chvíli sleduji krmítko.
A nejen já, radostně se chvílemi dívá i dcera, poletující ptáci zaujaly i kočku.
Přeci jen naše venkovní krmítko má od okna tak dva metry daleko a tohle je pro ni změna. ![]()
![]()
mě zrovna kamera v Makově nefunguje, ale večer jsme se kochali divočákama u krmelce a to byl taky zážitek, loni jsme tam viděli malý prasátka a dokonce i srnku ![]()
@sandrik píše:
mě zrovna kamera v Makově nefunguje, ale večer jsme se kochali divočákama u krmelce a to byl taky zážitek, loni jsme tam viděli malý prasátka a dokonce i srnku
Loni tam chodilo spousta srnek, nekolikrat denne. Letos jsem videla jen jednou.Jo a taky nejaky medvidek, asi myval.
@Samy píše:
V makovském krmítku od rána skoro jen samé sýkorky a najednou tenhle krasavec
žabant…
V Africe to vcera taky zilo, sloni se koupali s hrochem a vecer prisla levhartice s mladetem, nadhera ![]()
Kvalita dnešní večerní fotky nic moc, ale zastihla jsem pro mě, jako pozorovatele webové kamery, nového obyvatele. Tak snad zítra bude lepší záběr.
V Makově na svět vykukují 4 čápata a páté je ještě ve vajíčku, početná famílie. ![]()
Zdravím v říjnu. Tak v Makově už ptactvo opět snídá pod dohledem online kamery. ![]()