Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tonick19 píše:
Zdravím
Chtěla bych se naučit lyžovat, ale jelikož jsem byla pouze jednou a to už je dloouho, potřebuji nějakou mírnou sjezdovku v Krušných horách.
Děkuji za rady a tipy
Nowako, Boží dar, nebo pak je tam spousty dalších malých pom v okolí. Větší už je pak přes ulici , bývalý Neklid, nyní už součást areálu Klínovec a postupně můžeš přejít na jejich běžné sjezdovky.
@Tonick19 jak pise @Lama Lama, Nowaco na Bozaku. Nedavno jsme tam davali starsiho a jezdila tam spousta dospelych zacatecniku
@Tonick19 Chtěla jsem napsat to co @Lama Lama
Po mnohla letech nelyžování jsme prvně byli na sjezdovce Novaco /majitelé jsou Novákovi,proto jednoduché v/Mají super půjčovnu lyží hned u sjezdovky,za dobré peníze.Hned vedle vyrostl ještě jeden podobný areál,sjezdovka by měla být o něco dělší,ale stejně mírná.
A časem vedle Klínovec,ten je úžasný.Jen rok od roku hrozně moc lidí,dlouhé fronty u lanovek.
Nebo pokud nejde o peníze,tak je na začátek dobrá sjezdovka na učení na Plešivci.Ale tam už zaplatíš plný skipas,i když využiješ jen tu jednu malou sjezdovku se sedačkovou lanovkou.A není u ní půjčovna lyží.
Byli jsme teď po novém roce v Božím Daru na Novaku, já stála na sjezdovkách poprvé, tak jsem si zaplatila hodinu ve školičce a dětem taky, takže můžu doporučit tam ![]()
Příspěvek upraven 18.01.19 v 13:51
Klínovec - ale ne samotný vrchol, ale druhá strana, kousek od bus zastávky a hotelu Lesní zámeček. Tam jsou dva vleky, takové napůl dětské a dospělé, je tam i restaurace a rampa na snowboard. Pro pokročilé pak o kousek dál ta sedačková
@lasička1 aha, Novaco, vidis
Jen ta jejich pujcovna silena. Byli jsme 4× a 2 x pekna fronta. To je pak lepsi sejit par metru na hlavni ulici a tam je taky pujcovna. Ti maji lyzovani na Neklidu sice, ale pujcovna min vytizena. I me tam sami z Novaca posilali
nebo Pernink, tam je malá sjezdovka na učení, je tam poma, a půjčovna taky, a nebývá tám moc lidí.
Letos byly lepší na Božáku Hranice, méně lidí, Novako bylo hodně přelidněné.
@AnastazieB
Plesivec je, ale prý ten začátek nahoře nevhodný pro začátečníka ![]()
@Tonick19 píše:
@AnastazieB
Plesivec je, ale prý ten začátek nahoře nevhodný pro začátečníka
Ten začátek u většiny sjezdovek je náročný.Ale z druhé strany,do Abertam,tam je modrá sjezdovka,krátká ,sedačková lanovka a po celé délce OK.Jen právě nevím,zda i z této stany je půjčovna.Jestli není jen v Pstruží.
@lasička1
Dobře, děkuju za tip. Zkusím se podívat. Možná i tady někdo bude vědět a napíše ![]()
@lasička1 i tahle sjezdovka je na začátku prudší… A půjčovna tady právě je, na parkovišti.