Krvácení během braní Utrogestanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
28.2.19 17:39

No, ja když jsem krvacela přes utrouš, tak to dopadlo blbě. Na druhou stranu to dopadlo blbě, i když jsem přes utrouš nekrvacela. :? Tak ještě to může být, že máš toho utrouše málo, může být dávkování i 2-2. Já měla vždy jen 1-1. Při posledním takovém dávkování už to bylo v pořádku :hug: Tak buď přidat utrouš nebo blbý :nevim: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 17:41

Já jsem přes utrogestan špinila a dopadlo to dobře. Ale toho špinění bylo opravdu malinko. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.19 17:42
@mau-mau píše:
No, ja když jsem krvacela přes utrouš, tak to dopadlo blbě. Na druhou stranu to dopadlo blbě, i když jsem přes utrouš nekrvacela. :? Tak ještě to může být, že máš toho utrouše málo, může být dávkování i 2-2. Já měla vždy jen 1-1. Při posledním takovém dávkování už to bylo v pořádku :hug: Tak buď přidat utrouš nebo blbý :nevim: držím palce

No já mam utrous 2-0-2. Takže dostatek :(. Je mi divný, že předtím, nez sem ho zacala brát, žádné problémy nebyly. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.19 17:45
@Anonymní píše:
Já jsem přes utrogestan špinila a dopadlo to dobře. Ale toho špinění bylo opravdu malinko. Držím palce.

A bylo spineni ruzove?.. Teď i byla nějaká srazeninka :(. Achjo, tak moc si preju, aby polonskem neštěstí. Bylo tohle v pořádku :(

• Citovat
  • Upravit
1939
28.2.19 17:50

Ja treba mela prvnich 14 dnu Utrogestan 2-2-2- takze ty davky se muzou dat i vetsi ;)
Pro zakladatelku- ja pres utrogestan zaspinila ted jednou (jsem v 8. tt, v 6. tt potvrzeno srdicko) a velmi slabe, na kontrolu prozatim cekam…drzim nam palce…a jestli se muzu zeptat- opravdu bylo duvodem neschopenky „pouze“ ZT?…neni i jiny zdravotni duvod?…jsem na tom totiz stejne- potkalo me to lono v zari…a doktor se o neschopence vubec nezminil- za coz jsem teda rada, protoze doma bych se zblaznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 17:53
@Piiimiii píše:
Ja treba mela prvnich 14 dnu Utrogestan 2-2-2- takze ty davky se muzou dat i vetsi ;)
Pro zakladatelku- ja pres utrogestan zaspinila ted jednou (jsem v 8. tt, v 6. tt potvrzeno srdicko) a velmi slabe, na kontrolu prozatim cekam…drzim nam palce…a jestli se muzu zeptat- opravdu bylo duvodem neschopenky „pouze“ ZT?…neni i jiny zdravotni duvod?…jsem na tom totiz stejne- potkalo me to lono v zari…a doktor se o neschopence vubec nezminil- za coz jsem teda rada, protoze doma bych se zblaznila…

U mě dr ani mě nepustil ke slovu a rekl, ze by me mel rad doma. Ja totiž po revizi mela silny zánět dělohy a lezela na kapackach :( Je to rozhodnutí dr a ja proti tomu nepůjdu.

• Citovat
  • Upravit
1939
28.2.19 17:57
@Anonymní píše:
U mě dr ani mě nepustil ke slovu a rekl, ze by me mel rad doma. Ja totiž po revizi mela silny zánět dělohy a lezela na kapackach :( Je to rozhodnutí dr a ja proti tomu nepůjdu.

To chapu, taky bych proti doktorovi nesla ;) …mozna je to kvuli tomu zanetu…ja na revizi nebyla, vyvolali mi potrat pomoci prasku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.2.19 18:00

Mam ten samý problém :/

Příspěvek upraven 28.02.19 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 18:01
@Piiimiii píše:
To chapu, taky bych proti doktorovi nesla ;) …mozna je to kvuli tomu zanetu…ja na revizi nebyla, vyvolali mi potrat pomoci prasku…

Přemýšlím, zda jet na pohotovost, ci ne. 😐

• Citovat
  • Upravit
1939
28.2.19 18:07

@Lůca V24 A jaky presne?…spinis pres utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
28.2.19 18:08
@Anonymní píše:
Přemýšlím, zda jet na pohotovost, ci ne. 😐

Pokud to trva uz od vcera tak bych si tam zajela…ja zaspinila opravdu pouze jednou- a to jsem taky premyslela ze tam pojedu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 18:09
@Anonymní píše:
A bylo spineni ruzove?.. Teď i byla nějaká srazeninka :(. Achjo, tak moc si preju, aby polonskem neštěstí. Bylo tohle v pořádku :(

Růžové ano, sraženina žádná. V jednu chvíli i trochu tmavé, ale ani jednou jasně červená krev.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex