Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj
zajima me u kryo jaky je rozdil mezi pristrojem a destickou..Nazor znam zatim jen od tech, kteri s tim delaji a samozrejme od tech, co to delaji pristrojem tak rikaji, ze tahle metoda je ucinejsi kvuli nasati a ze desticky nemaji zadny ucinek, a ti co delaji desticky, tak rikaji, ze tam zadny rozdil neni, ze od stroje jsou modriny atd.
Takze nestranny nazor - jaky je tam rozdil a co z toho funguje, nebo spise, funguje to vubec?
Tak toto téma mě také zajímá. Víc názorů jsem četla že nasátí je účinější.
U nás nyní otevírají nové studio a berou předobjednávky na srpen a září za cenu 400,–a těm co si zakoupí poukaz za tuto cenu, tak jí garantují trvale na jakékoli jiné zmrazení.
Cena lákavá, reklama také vypadá suprově-jen mě zajímá zda na tom někdo byl a mělo to efekt.
@lasička1 píše:
Tak toto téma mě také zajímá. Víc názorů jsem četla že nasátí je účinější.
U nás nyní otevírají nové studio a berou předobjednávky na srpen a září za cenu 400,–a těm co si zakoupí poukaz za tuto cenu, tak jí garantují trvale na jakékoli jiné zmrazení.
Cena lákavá, reklama také vypadá suprově-jen mě zajímá zda na tom někdo byl a mělo to efekt.
Presne tak, ja take cetla jen na to nasati, ale nikdo nikde nenapsal, jake jsou ty ucinky ![]()
A mam obavy, ze tady stejne nikdo vlastni zkusenost nenapise, ze to budou zase jen nazory, ktere si muzu vygooglit ![]()
Byla jsem na nasátí ( chtěla jsem zmrazit „bůčky“ ), modřiny z toho skutečně výstavní. Řekla bych že efekt to mělo ( cca 2 - 3 cm na obvod ). Teď jsem opět těhotná a pokud to po porodu bude za dobrou cenu, půjdu do toho zase.
Tak já jsem si koupila slevový kupón, byla jsem na destičkách, na hodinu mi položila na břicho dvě destičky a ztratila se
(co bych taky chtěla ve slevě
). Je to teda teprve měsíc, ale bezprostředně po žádná změna, modřiny teda vůbec. Říkají, že účinek se dostaví do 3 měsíců při dobrém pitném režimu
. Maličko mi břicho zhublo, ale jsem 5 měsíců po porodu, tak si myslím, že by mi hublo stejně
. Mám jít ještě jednou, ani se mi nechce, ale zase to nechci nechat propadnout úplně.
@samida píše:
Tak já jsem si koupila slevový kupón, byla jsem na destičkách, na hodinu mi položila na břicho dvě destičky a ztratila se(co bych taky chtěla ve slevě
). Je to teda teprve měsíc, ale bezprostředně po žádná změna, modřiny teda vůbec. Říkají, že účinek se dostaví do 3 měsíců při dobrém pitném režimu
. Maličko mi břicho zhublo, ale jsem 5 měsíců po porodu, tak si myslím, že by mi hublo stejně
. Mám jít ještě jednou, ani se mi nechce, ale zase to nechci nechat propadnout úplně.
ja se prave dneska na ty desticky byl podivat a prijde mi to, ze to vcelku o nicem.
Ale chtela jsem slyset nazor tech, kdo to podstoupil, abych mela srovnani.
Čekala jsem že mezi všemi bude víc holek, co mají zkušenosti. A zatím moc odpovědí není.
Byla jsem na destičkách i na nasátí. Na destičkách jsem to poznala bez měření ani ne za týden a po nasátí na každé noze 6cm. Před tím sem nosila velikost kalhot 38 a teď mám 36. Stehna sem jinak nemohla dát dolů. Důležité je pít vodu každý den minimálně 2L. Teď se chystám znovu.
![]()
Byla jsem na destičkách v Green line v Praze Karlíně. Po několika procedurách bez efektu. Vyhozené peníze. Ze strany studia alibismus. Po proceduře vám řeknou že musíte ten den min. hodinu cvičit a vypít 2,5 litru jinak to nefunguje. Cvičila jsem, pila a nic. Je to podvod.
Ja jsem delala s obojim a osobne zkousela a vysledek jsem videla u nasati, desticky teda bez efektu a i klientky si v 70% nasati chvalily. Ale je to jako se vsim proste se jen nechat nasat a hodne pit nestaci. Ale za me fakt jit na nasati ![]()