Kryolipolýza - přístroj nebo destičky?

13503
28.7.12 10:54

Kryolipolýza - přístroj nebo destičky?

Ahoj
zajima me u kryo jaky je rozdil mezi pristrojem a destickou..Nazor znam zatim jen od tech, kteri s tim delaji a samozrejme od tech, co to delaji pristrojem tak rikaji, ze tahle metoda je ucinejsi kvuli nasati a ze desticky nemaji zadny ucinek, a ti co delaji desticky, tak rikaji, ze tam zadny rozdil neni, ze od stroje jsou modriny atd.
Takze nestranny nazor - jaky je tam rozdil a co z toho funguje, nebo spise, funguje to vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
28.7.12 11:05

Tak toto téma mě také zajímá. Víc názorů jsem četla že nasátí je účinější.
U nás nyní otevírají nové studio a berou předobjednávky na srpen a září za cenu 400,–a těm co si zakoupí poukaz za tuto cenu, tak jí garantují trvale na jakékoli jiné zmrazení.
Cena lákavá, reklama také vypadá suprově-jen mě zajímá zda na tom někdo byl a mělo to efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.7.12 11:08
@lasička1 píše:
Tak toto téma mě také zajímá. Víc názorů jsem četla že nasátí je účinější.
U nás nyní otevírají nové studio a berou předobjednávky na srpen a září za cenu 400,–a těm co si zakoupí poukaz za tuto cenu, tak jí garantují trvale na jakékoli jiné zmrazení.
Cena lákavá, reklama také vypadá suprově-jen mě zajímá zda na tom někdo byl a mělo to efekt.

Presne tak, ja take cetla jen na to nasati, ale nikdo nikde nenapsal, jake jsou ty ucinky :nevim:
A mam obavy, ze tady stejne nikdo vlastni zkusenost nenapise, ze to budou zase jen nazory, ktere si muzu vygooglit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.7.12 11:22

Byla jsem na nasátí ( chtěla jsem zmrazit „bůčky“ ), modřiny z toho skutečně výstavní. Řekla bych že efekt to mělo ( cca 2 - 3 cm na obvod ). Teď jsem opět těhotná a pokud to po porodu bude za dobrou cenu, půjdu do toho zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
28.7.12 11:28

Taky mě to zajímá mam koupeny poukaz na 2 nasátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
28.7.12 12:53

Tak já jsem si koupila slevový kupón, byla jsem na destičkách, na hodinu mi položila na břicho dvě destičky a ztratila se :lol: (co bych taky chtěla ve slevě :mrgreen: ). Je to teda teprve měsíc, ale bezprostředně po žádná změna, modřiny teda vůbec. Říkají, že účinek se dostaví do 3 měsíců při dobrém pitném režimu :nevim:. Maličko mi břicho zhublo, ale jsem 5 měsíců po porodu, tak si myslím, že by mi hublo stejně ;). Mám jít ještě jednou, ani se mi nechce, ale zase to nechci nechat propadnout úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.7.12 12:58
@samida píše:
Tak já jsem si koupila slevový kupón, byla jsem na destičkách, na hodinu mi položila na břicho dvě destičky a ztratila se :lol: (co bych taky chtěla ve slevě :mrgreen: ). Je to teda teprve měsíc, ale bezprostředně po žádná změna, modřiny teda vůbec. Říkají, že účinek se dostaví do 3 měsíců při dobrém pitném režimu :nevim:. Maličko mi břicho zhublo, ale jsem 5 měsíců po porodu, tak si myslím, že by mi hublo stejně ;). Mám jít ještě jednou, ani se mi nechce, ale zase to nechci nechat propadnout úplně.

ja se prave dneska na ty desticky byl podivat a prijde mi to, ze to vcelku o nicem. :think: Ale chtela jsem slyset nazor tech, kdo to podstoupil, abych mela srovnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.7.12 16:14

Čekala jsem že mezi všemi bude víc holek, co mají zkušenosti. A zatím moc odpovědí není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.10.12 04:01

Byla jsem na destičkách i na nasátí. Na destičkách jsem to poznala bez měření ani ne za týden a po nasátí na každé noze 6cm. Před tím sem nosila velikost kalhot 38 a teď mám 36. Stehna sem jinak nemohla dát dolů. Důležité je pít vodu každý den minimálně 2L. Teď se chystám znovu. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.4.14 11:33

Kryolipolýza a Lipo na Cool lipo Twin

Byla jsem na destičkách v Green line v Praze Karlíně. Po několika procedurách bez efektu. Vyhozené peníze. Ze strany studia alibismus. Po proceduře vám řeknou že musíte ten den min. hodinu cvičit a vypít 2,5 litru jinak to nefunguje. Cvičila jsem, pila a nic. Je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.4.14 14:15

Ja jsem delala s obojim a osobne zkousela a vysledek jsem videla u nasati, desticky teda bez efektu a i klientky si v 70% nasati chvalily. Ale je to jako se vsim proste se jen nechat nasat a hodne pit nestaci. Ale za me fakt jit na nasati :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková