Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vim, ze je to opakujici se tema, ale…
Snazime se o mimco. MS by mela dorazit za 7dni. Nechci byt na to cekani // sama
Ktera z vas taky ceka? ![]()
I to ti zavidim
Ja dnes jak trubicka z odpoledni moci, pac holt zvedavost nevytesnis
a vubec nic.
👻 👻 Ještě nezmena uplnou vyhru. Pokud tam nebudou jasně dvě a nebude to pozvrzeny… Může z toho vylist cokoli.
Já se přidávám, testovat budu asi už zítra. Už prostě nemůžu vydržet… 14 dní od ovulace to bude ale až v pondělí. Ale mám po Ovitrele, zítra 11. den, takže nevím jestli když tam bude // bude opravdu těhu nebo jen po injekci. Ale budu už testovat každé ráno a sledovat vývoj…
Máte nějaké příznaky?? Mě přijde že jsem víc unavená a mám bolavá prsa…
@new píše:Řekla jsem si, že v pondělí. Budu na to mit klid. Pokud bude dalnice tak se rovnou objednám a další asi den návštěvi abych měla jistotu
Ale vypada to nadejneKdy budes testovat dalsi?
@Venceslavka od včerejška mě pobolova v podbřišku jako pri menz a prsa to jako taky. Jednou uz jsem měla 14 dni spozdeni a nic. Tak se snazim moc nevisilovat. Jo a od prvnoho naznaku ducha jsem si naordinovala listovku.
Ja vcera a dnes zvracela, prsa me boli 3dny, coz pres ms mam, ale ne tolik dni predem, vetsinou 4dny predem a ne 9dni a jsem dost unavena.Mam od ledna vyndane telisko, od te doby se snazime. Jak dlouho se snazite vy?
@new no pres rok. Uz ksem byla presvedcena, ze se objednáme do centra. No a… To břicho je ale nepříjemný.
@new píše: .Mam od ledna vyndane telisko, od te doby se snazime. Jak dlouho se snazite vy?
My od Vánoc ![]()
Teď jsem DC24, testovat budu od DC27, jsem (zase) napjatá jak provázek
![]()
Ja jsem napnuta jak struna. Manzel chce, abych testovala v nedeli, ale i tak se bojim, ze tam jeste nic nebude. Dostat to mam 1.4.
@new hele já dělala prvni test kdyz se mi ro opoudilo o dva dny. Byl tam pidi👻 za další 2 zase, dneska mam 7 dni spozdeni a stejne duch ale silnější. Predpokladam, ze v pondělí to bude jasný
@Atisia tak to dej urcite vedet. Ja mela minuly mes, 5dni zpozdeni, cozabsolutne nemivam, mam to jak hodinky
Ale na testu ani duch a pak se ms dostavila ![]()