Které dítě vás víc vyčerpává?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32927
30.1.18 09:54

Mně nejvíc vyčerpává to třetí v břiše. :lol: ale když byli starší malí ( kluci 22 měsíců od sebe), tak nejhorší byli pohromadě. A je to tak pořád. Jinak každý zvlášť byli a jsou v pohodě, nevyčerpávají.
Ale mladší je taky šikovnější, v oblékání, uklízení, pozornosti..Příští rok budou oba školáci, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
30.1.18 10:55

@andelka83 taky budu mít mezi dětma 2 a 3 rozdím 22 měsíců :srdce: :srdce: :mrgreen: bude sranda aspoň :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
30.1.18 10:58

@KKatka23 tak to každopádně :D začátek byl mazec, ale už je to pryč a je fajn že jsou blízko. Neumím si představit mít delší dobu jedináčka. Teď bude rozdíl 6 let, ale mrně bude mít tři sourozence, tak je to jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
30.1.18 11:00

@Tamtama @Tamtama je to hrůza, jemu je to fuk, má ventilačku u okna, sedí u počítače a je mu zima. Okno nezavře, zabalí se do peřiny :mrgreen:. V neděli říkám až Tom usne tak mu tam uklid podlahu at se tam někdo nepřerazí. Jo zem vypadal čistě, už byla tma tak si říkám ok a ráno si všimnu že vše nametl pod postel :mrgreen: :mrgreen:, tak přišel ze školy tak jsem mu podala koště a než přijedu s Tomem at je to uklizené, prý přece stačí že na pohled tam neni bordel ne :lol: Po kom tohle má nevím, jemu je i jedno co na sebe obleče, nějaký flek vůbec neregistruje :mrgreen: :mrgreen: Když neřeknu měl by tam x talířů a skleniček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.1.18 11:01
@Markéta80 píše:
@Tamtama @Tamtama je to hrůza, jemu je to fuk, má ventilačku u okna, sedí u počítače a je mu zima. Okno nezavře, zabalí se do peřiny :mrgreen:. V neděli říkám až Tom usne tak mu tam uklid podlahu at se tam někdo nepřerazí. Jo zem vypadal čistě, už byla tma tak si říkám ok a ráno si všimnu že vše nametl pod postel :mrgreen: :mrgreen:, tak přišel ze školy tak jsem mu podala koště a než přijedu s Tomem at je to uklizené, prý přece stačí že na pohled tam neni bordel ne :lol: Po kom tohle má nevím, jemu je i jedno co na sebe obleče, nějaký flek vůbec neregistruje :mrgreen: :mrgreen: Když neřeknu měl by tam x talířů a skleniček :lol:

ježišmarjá, to je asi prokletí jména Viktor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
30.1.18 11:11

@Tamtama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: on byl takový od malička, snad ještě v letech jsme ho oblékali, jako ponožky to byl vždy boj jenže ted je mu 12 a vezme na sebe klidně špinavé triko, ve třídě nabalenej v mikině. Když mu řeknu proč si jí nesundal tak prý by si jí za pár hodin zase musel vzít :roll: Teda letos sám přišel s tím že chce na školu v přírodě :lol: ale jinak na vše to je jedno, nevím, jsem unavenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.1.18 11:20

@Markéta80 no fakt jak u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
30.1.18 12:01

@andelka83 no tak já si to představuju spíš jako oddechovku :mrgreen: mezi 1 a 2 mám 16 měsíců rozdíl, tak předpokládám, že teď to bude o trochu snazší ty začátky - že za první už bude dvojka větší trochu a za druhé bude už mít tady parťačku na hraní, když já budu potřebovat nakojit no… :mrgreen: ale jsem taky ráda za malé rozdíly, máme je tak plánované, i když nám to nikod nevěří :mrgreen: člověk se aspoň nenudí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
30.1.18 12:28

@KKatka23 jo,tak to jo. Starší sourozenec zabaví.
Mně by trefil šlak mít tři po sobě. Proto ten větší rozdíl mezi 2 a 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
30.1.18 12:49

@andelka83 já zas chci mít to nejobtížnější období rychle z krku no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: každej máme jiný priority, já se radši teĎ pár let nevyspím a pak už budu mít jenom pohodičku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdybych počkala pár let, tak si myslím, že už bych to třetí mimčo neměla, že by se mi do toho už nechtělo…ale mým životním snem jsou alespoň tři děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
30.1.18 13:21

@Gituš nezlob se, ale jseš trošku protivná. Toto má být diskuze na odlehčení. Není třeba mentorovat a soudit a dávat nevyžádané řady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149159
30.1.18 13:30
@KKatka23 píše:
@andelka83 já zas chci mít to nejobtížnější období rychle z krku no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: každej máme jiný priority, já se radši teĎ pár let nevyspím a pak už budu mít jenom pohodičku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdybych počkala pár let, tak si myslím, že už bych to třetí mimčo neměla, že by se mi do toho už nechtělo…ale mým životním snem jsou alespoň tři děti :mrgreen:

Je to trochu fakt…měla jsem druhé dítě po skoro 8 létech a začínat znova to noční vstávání a tak…ale jinak nechci vypadat jako stěžovatelka, bylo to krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.1.18 13:55

@g.sandova Možná by nebylo od věci se někdy nad věcmi zamyslet, třeba by pak matky od rodin nebyly tak „vyflusané“ :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
30.1.18 14:10

@Anna766 tak já myslím, že kdybychom se v tom skutečně nevyžívaly, tak bychom do toho nešly :mrgreen: postěžovat si člověk občas musí, ale je jasný, že je to brané s nadsázkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149159
30.1.18 14:24
@KKatka23 píše:
@Anna766 tak já myslím, že kdybychom se v tom skutečně nevyžívaly, tak bychom do toho nešly :mrgreen: postěžovat si člověk občas musí, ale je jasný, že je to brané s nadsázkou :mrgreen:

Já to tak beru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová