Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, mám otce kterému je 60 let, žádné vyhraněné zájmy či koníčky nemá, chci mu pořídit k Vánocům předplatné nějakého časopisu (všechno má, nic nepotřebuje a pokud tak si koupí, tak je těžké vybrat nějaký dárek). Uvažovala jsem něco jako Epocha, Lidé a země, 100+1 nebo něco podobného. Odebírá někdo, který doporučite, nebo ještě nějaký jiný, který jsem neuvedla? Díky
Epocha je výborná, od každého tématu trochu, vše velmi poutavě napsané, určitě doporučuji
@Nuníček Epocha je super. Předplácíme oběma dědečkům a 100% spokojenost
![]()
Můj brácha odebírá Enigmu. Alespoň myslím, že se tak jmenuje. Můj táta má něco o zahradničení. Ale jeho je to koníček.
Ahoj, já pro taťku už třetí rok objednávám předplatné časopisu History a je moc spokojený. ![]()
Souhlasím s Epochou. To je jediný časopis, který jsem ochotná platit už 3. rokem. ![]()
@Nuníček z výše jmenovaných Epochu. Co předplatní novin? Já letos otci (který rovněž vše má, nic nepotřebuje a za nic neutrácejte) vybrala oba díly knížek Retro. Určitě si rád zavzpomíná ![]()
Odebirala jsem Lide a zeme…skvely casopis plny cestovatelskych napadu, ale posledni mesice mi prislo, ze je to hlavne o situaci a blizkem vychode
Takze to bych asi uplne doporucit nemohla
Taky hlasuju pro Epochu. Kdysi se mi dostalo do rukou pár dílů a přečetla jsem to od začátku do konce, ač nejsem nijak vyhraněná, co do zájmu o historii, vědu apod. To se mi nestává ani u bulváru… ![]()
Mámě jsem dala letos k narozkám předplatné History revue i se speciály. Je moc spokojená. Ale pro ni je historie koníček, tento časopis si někdy sama kupovala, tak jsem nemusela nijak váhat ![]()