Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní Hanko, u tebe je to podle grafu jasný - tam jak to máš vyznačení.. Z čeho jsi dostala mykozu?
@Mufanek záleží jak dlouhy míváš cyklus…
Poosleda: cyklus mam dlouhy 28-29 dni. Takze muzu chodit na zachod kolikrat chci a zapisovat mam teplotu az jak merim v tech 5h? Aj kdyz pujdu na zachod treba ve 3h nebo ve 4h tak mam zaznamenat teplotu v 5h? Pak uz spim jen 2 hodky nekdy jen hodku. JSem myslela, ze kdyz jdu na zachod treba ve 4h tak mam zaznamenat tuto hodnutu. Kdyz jdu na zachod driv tak zaznamenavam hodnotu co namerim az v 5h.
A k te me ovulaci…snazeni bylo oba dva dny jak 15cty den tak i 17cty tak uvidime jeslti to k necemu bylo:-)
@Mufanek mám zkušenosti jen sama se sebou, když jsme se snažili o miminko - a měřila jsem vždy 5:55 - kdyz jsem potrebovala na wc v 5, takjsem proste nesla - vydrzela jsem.. aby byla mereni co nejpresnejsi..
Pokud máš cyklus 28dni, tak OVU musela byt 15DC, ten 17DC by to už nestihlo…
A ke Tvému snažení - nehci malovat čerta na zeď, ale ten pokles…to nevypadá na oplodnění.. po oplodnění, už teplota neklesne..naopak stoupa ![]()
Prosim vás jen mám dotaz moje poslední menstruace byla 24.09 2012 a přišla 16.10 2012 po jaké době mám cyklus? a kdy přichází moje ovulace? děkuji
pořád si nejsem jistá jestli po 21 dnech nebo po 23
Poosleda:to je jednou zkosuela vydrzet nejit na zachod, ale vydrzela jsem tak 30 min a musela jsem jit. Nevydrzim to hodku vydrzet. A tomu snazeni nedelam si nadeje. Snaha v ty dny byla a co bude uvidime. V patek jdu k doktorovi na ijnekci agilutinu tak se ho chci zeptat na ultrazvuk a hormonalni profil. Tak su zvedav ajak se k tomu postavi.
Kaculinka. cyklus je dlouhy 23 dni. A ovulaci tezko rict. Kazdy to mame jinak. RIka se ze pulka cyklu a plus/minus 4 dny pred a dva dny po.
Mufanek- koukla jsem ti na graf a uvidis, ze jestli ti ted teploty budou zase 3 dny stoupat, tak ti FF ovulaci presune na 21 DC.
Kar-maa: to me ani nerikej, ze se to posune kdyz budou teploty stoupat. Kdo se pak v tom ma vyznat. Jsem cetla, ze je pravidlo, že 3 dny po sobě musí být teplota o 0,2 stupně vyšší než x dní předtím tak by me pak ovulace vychazela na ten 15cty den.
To je sice pravda, ale po ovulaci musi byt taky poovulacni teploty. Muze se objevit jednodenni skok na predovulacni teploty, ale jen jednodenni a ty tam mas ted tyto predovulacni teploty uz dve po sobe. Takze bud ti nasledujici teploty budou stoupat a ovu byla 21 DC nebo ti budou porad skakat a bude to anovulacni cyklus.
Kar-maa:dekuji tak su zvedava co bude. ASi to bude anovulacni cyklus…
@Mufanek ono zadržování moči není nic zdravého
když musíš tak musíš.. já to vydrždela jen když se mi chtělo málo..
@Mufanek tys byla dneska u Dr., vid? jak to dopadlo??
@Mufanek jinak já se mám dobře, dneska mi začala mateřská - a než se Toník narodí, tak opravdu dovolená ![]()
Ahoj, tak moje ovulace se posunula na 12.den

http://www.fertilityfriend.com/home/3e4814
Ale po dnech snažení jsem samozřejmě dostala mykozu, a musím brát čípky. Tak se obávám, že z těhotenství zase asi nic nebude
@Mufanek já myslím spíš, že byla ovulace až ten 17den, jak ukazuje graf, máš tam pak 3teploty vyšší po sobě. Já měřím každé ráno, než vstanu, a taky chodím kolikrát vnoci čůrat, ale dělám to tak, že když zazvoní budík, změřím, a pak teprv vstávám z postele
Anonymní Hanka