Kuchyň s obývákem 30-35 m2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
16.4.21 11:02

@pikola Jo tak :D Já myslela, že to byl nějaký zatím nejlepší.
My když jsme se stěhovali, tak jsme si nebrali skoro žádný nábytek (zůstal pro nájemníky ve starém bytě), takže jsme to měli trochu snazší co se týče rozmístění - vybírali jsme rozměr takový, jaký potřebujeme. Všem se náš obývák moc líbí, i my se v něm cítíme super, ale je fakt, že máme klasický obdélník s jednou stěnou celoprosklenou, to se pak lépe uspořádává nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
16.4.21 11:03
@iila píše:
Tyjo hustý. Tak já skončila u SketchUpu, udělala jsem v něm jeden návrh a skončila, to se časově nedalo. A do těchhle realistických programů jsem se to vůbec nenaučila dávat. Jsi dobrá!

To je jednoduché, tam už je nábytek jen si ho vybereš a umístit, jen dost času zabere ta místnost sama o sobě a kuchyně. Pak ti to samo vygeneruje obrázek. Dva jsou zdarma ý pak se to platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.4.21 11:06
@pikola píše:
To je jednoduché, tam už je nábytek jen si ho vybereš a umístit, jen dost času zabere ta místnost sama o sobě a kuchyně. Pak ti to samo vygeneruje obrázek. Dva jsou zdarma ý pak se to platí

Takhle to vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.4.21 11:09

Jen bych vyměnila ta okna za jídelním stolem. Místo toho jedno obrovské fr. okno. Aby bylo víc světla. A je to i hezčí, modernější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
16.4.21 11:16
@Kelsey píše:
Jen bych vyměnila ta okna za jídelním stolem. Místo toho jedno obrovské fr. okno. Aby bylo víc světla. A je to i hezčí, modernější.

To nejde, není to rodinný dům :mrgreen: okna si vybírat nemůžu, leda kliky :lol: je to normální bytový dům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.4.21 11:18
@pikola píše:
To nejde, není to rodinný dům :mrgreen: okna si vybírat nemůžu, leda kliky :lol: je to normální bytový dům

Aha, škoda. Francie jsou v interiéru hezčí. Hned by to zas vypadalo jinak ta místnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.4.21 11:19

@pikola Proč bys nemohla mít francouzské okno v pátém patře bytovky, žejo? :mrgreen: :mrgreen: Pobavilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.4.21 11:25
@unuděná píše:
@pikola Proč bys nemohla mít francouzské okno v pátém patře bytovky, žejo? :mrgreen: :mrgreen: Pobavilo :P

Pardon. Jsem četla první stranu, kde píše, že se to už staví. Tak jsem ji mylně zařadila, že staví barák a ne někde v bytovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.4.21 11:26

@Kelsey Ne, já to taky nevěděla, jen jsem si to představila víš, jak stojí s hrnkem kafe u francouzského okna pár metrů nad zemí :mavam: To neměla být výtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
16.4.21 11:29
@Kelsey píše:
Pardon. Jsem četla první stranu, kde píše, že se to už staví. Tak jsem ji mylně zařadila, že staví barák a ne někde v bytovce.

Tak staví developer zatím, ještě jsem v tom bytě fyzicky nebyla, ale už budeme mít i okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
16.4.21 11:35
@unuděná píše:
@Kelsey Ne, já to taky nevěděla, jen jsem si to představila víš, jak stojí s hrnkem kafe u francouzského okna pár metrů nad zemí :mavam: To neměla být výtka.

Ale taky se to tak dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.4.21 11:37

@ivašot. Tomuhle se taky říká francouzské okno? Já měla za to, že francouzské okno má z vnější strany schody pro vstup na zahradu. Tohle jsou pro mě nevyužitelné balkonové dveře :mrgreen: Ale ok, svůj záchvat smíchu beru zpět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.4.21 11:38
@Kelsey píše:

Ale záleží na orientaci. Pokud by měla být ta obr. francie na jih nebo na západ, tak to v létě nebude moc příjemné. Má to tak v domě švagrová, francii na západ a i přes klimatizaci je v tom obýváku přes léto celé odpoledne na chcípnutí. Takže zatahují venkovní žaluzie, pak je tam snesitelně, ale zase tma a nevidí vůbec ven. V práci máme velká okna po celé výšce zdi (taková ta typická moderní kancelářská budova) buď do ulice na jih a nebo do atria na sever a ti, kdo mají stoly na severní straně jsou šťastní, jak blechy. A to tam je samozřejmě taky klima a venkovní žaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
16.4.21 11:41
@unuděná píše:
@ivašot. Tomuhle se taky říká francouzské okno? Já měla za to, že francouzské okno má z vnější strany schody pro vstup na zahradu. Tohle jsou pro mě nevyužitelné balkonové dveře :mrgreen: Ale ok, svůj záchvat smíchu beru zpět :mavam:

Francouzské okno je definované tím, že jeho spodní hrana je v úrovni podlahy. Ale uznávám, že obvyklejší je, když za ním je terasa nebo balkon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16176
16.4.21 12:15
@unuděná píše:
@ivašot. Tomuhle se taky říká francouzské okno? Já měla za to, že francouzské okno má z vnější strany schody pro vstup na zahradu. Tohle jsou pro mě nevyužitelné balkonové dveře :mrgreen: Ale ok, svůj záchvat smíchu beru zpět :mavam:

Francouzské okno je od země a dá se otevřít jako dveře. Brácha má na baráku taky francouzská okna i v patře, kvůli světlu. I v dětských pokojích, je za nimi zábradlíčko, dá se to otevřít a vyvětrat tam peřiny.
Já jsem jinak fanda prosklených ploch, ale jen tam, kde to má opodstatnění a je tam soukromí. Obří prosklené plochy v panelácích nebo bytovkách, kde je jedna na druhé, mi smysl nedávají, protože naprostou většinu aktivního času, kdy jsou pracující doma, tzn. dejme tomu po 17h, už ty plochy zatahují, aby jim tam nebylo vidět (v zimě hned po příchodu, v létě později). Potom mi přijde, že ty prosklené plochy spíš limitují vybavení bytu (že se tam nedá dát žádný nábytek) a i když je to obří prostor, tak využitelnost je mizerná. Takže za mě všeho s mírou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí