Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Evelinka554 mam pro sebe a děti Samsonite - za mne prima kvalita. Manžel ma American tourister a taky drží dobre, ale snadněji se škrabne povrch.
@Evelinka554 Zkuste se podívat na Nejkufry. Tam mají kvalitní produkty. Já od nich mám skořepinový kufr Snowball 4W S a jsem s ním moc spokojená. Jezdím s ním na služebky už nějakou dobu a pořád je ve stavu, v jakém jsem ho koupila. A jak bylo uvedeno už výše, tak právě vždy po cestě ho vydesinfikuju, umyju a je to…
@IsabelaA Mám od nich taky kufr, konkrétně látkový Samsonite Spectrolite 3.0 SPINNER 78 a je opravdu kvalitní a dobře se s ním cestuje, ať už je to autem na služebku a nebo letadlem na dovolenou, byla jsem se tenkrát podívat na prodejně a oceňovala jsem skvělý servis co se týkal poradenství a opravdu velký výběr ![]()
Já na základě rad z diskuzí objednala od značky Samsonite látkový z e-shopu nejkufry, byl tam za pěknou cenu, kufr je bytelný, kvalitní a dobře se mi s ním manipuluje - jsem drobnější postavy. Sice si připlatíte, ale stojí to za to. ![]()
Ahoj! Já mám skvělou zkušenost s kufry od Samsonite a American Tourister, jsou opravdu kvalitní a vydrží i časté cestování. Také bych doporučila Eastpak a Delsey – obě značky mají skvělé, odolné kufry, které jsou ideální pro časté cestování.
@Neptunka111 píše: Více
Přesně, taky máme kufry od tam. Vysoká kvalita, kolečka valí jak sporťák ![]()
Tento týden jsem si koupila nový kufr na dovolenou ![]()
Travelite AIR BASE - chromový design z nejkufry (byl v akci)
Velkáá radost! Takže taky doporučuju ![]()