Kulinářské průšvihy :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30831
17.1.15 22:03

Já jsem asi ve 14 chtěla potěšit rodinu a upéct bábovku…dokonce jsem do ní dala i lískové oříšky, aby byla ještě lepší…peču peču a bábovka pořád nějak řídká - nedala jsem tam mouku :zed: Pak jsem ještě ty oříšky lovila, aby nepřišly v niveč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
@laducha píše:
Vařila jsem masový vývar, asi dvě hodiny. Krásně to vonělo…chtěla jsem to ocedit…jenže jsem si sice vzala cedník, ale pod něho jsem zapomněla dát hrnec a zcedila jsem to do dřezu :mrgreen: :zed:A do celé várky okurků, bylo toho asi 40 sklenic, jsem zapomněla dát sůl. Bylo to silně nejedlé 8)

Jo to s tim vývarem se mi stalo taky..bylo mi dvacet a zacala jsem brecet :mrgreen:,mozna bych brecela i ted ve triceti :mrgreen:.Nad tim, jak jsem blba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376

Hele papinak jednou vybuchnul moji mamce, pul kuchnyne pokryto cervenou omackou :D tehda jsem se malem pocurala smichy

tak me napada muj big pruser.. zkouseli jste dat uvarene vajicko do mikrovlnky? :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@mumisek79 píše:
@SIMONA1234 diky, hned rano jdu do cukrarny :pankac:

Tak si to užij…a dej si i za mě :mrgreen: Já po tomhle víkendu nechci sladký vidět aspoň týden… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.1.15 22:04
@MarieOVMUC píše:
Hele papinak jednou vybuchnul moji mamce, pul kuchnyne pokryto cervenou omackou :D tehda jsem se malem pocurala smichytak me napada muj big pruser.. zkouseli jste dat uvarene vajicko do mikrovlnky? :DDD

Jo…už to neudělám… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
17.1.15 22:04

U sebe si na nic nevzpomínám, akorát, že jsem něco spálila nebo tak. Ale máma jednou bábovku místo cukrem posypala kyselinou citronovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.1.15 22:05
@acimedaca píše:
Já jsem asi ve 14 chtěla potěšit rodinu a upéct bábovku…dokonce jsem do ní dala i lískové oříšky, aby byla ještě lepší…peču peču a bábovka pořád nějak řídká - nedala jsem tam mouku :zed: Pak jsem ještě ty oříšky lovila, aby nepřišly v niveč :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: No, hlavně že jsi zachránila ty oříšky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.1.15 22:06

@SIMONA1234 kdyz jsem byl decko, vybuchlo to v te mikrovlnce, jenze tedka jem to vytahla a vybuchlo to az kdyz jsem do toho pichla vidlickou.. vajco bylo lautr vsude, na me, na strope, vsude na vsem… :D manzel se malem slozil smichy a ja po chvili taky. D, kdyz jsem dlubla do druheho, co tam bylo s tim prvnim :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.1.15 22:06

@Pipet Tatínek je gurmán… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.1.15 22:07

Já teda žádné takové nezapomenutelné zážitky nemám, ale můj chlap je na to expert :lol:
Jednou chtěl udělat bramborovou kaši, že ji udělá určitě líp než já :mrgreen: tak jsem mu zanechala nakrájené brambory, ať teda ukáže, co v něm je. Za půl hodiny přišel zlitý jak řek, že to vzdává, že to nejde vůbec pomačkat. Jdu to dodělat a ejhle - on si je předtím jaksi zapomněl uvařit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
17.1.15 22:08

@SIMONA1234 tak mě v tu chvíli přepadla hrůza z těch keců a nic jinýho po ruce nebylo :D Jooo, to byly studentský léta v Praze, špagety s kečupem a mražený rohlíky :D
Z posledních dob už si vybavuju jen buchtičky se šodó, já kynutý těsta neumím, fakt je nesnáším dělat, nikdy mi to nevykyne. Tak mi manžel pořídil úžasnou domácí pekárnu, kam jen nasypu suroviny a kyne to samo :) tak takhle zadělám na buchtičky, vykyne, já šťastná a fakt HRDÁ! vyklopím si těsto na linku, že začnu koulet buchtičky a co se mi nestane? vyklopila jsem to tak nešťastně, že mi to krásný nadýchaný těsto sletělo dol na zem, přímo do misky s vodou pro psa. :evil: Jak já tenkrát nadávala :lol: No, musel uvařit chlap, já byla tak nas*aná, že jsem za sebou uraženě praskla dveřma s tím, že se na nějaký vaření mžu zvysoka.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
17.1.15 22:08
@WaIl píše:
Bála jsem se k tomu papiňáku přistoupit blíž, dokud to nedoprská. :oops:

V tu chvíli s tím nic nenaděláš, max. hodit hadr nebo utěrku… já papiňák nechtěla ani vidět a už bych ho nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
17.1.15 22:09
@BlueFairy píše:
Já teda žádné takové nezapomenutelné zážitky nemám, ale můj chlap je na to expert :lol:
Jednou chtěl udělat bramborovou kaši, že ji udělá určitě líp než já :mrgreen: tak jsem mu zanechala nakrájené brambory, ať teda ukáže, co v něm je. Za půl hodiny přišel zlitý jak řek, že to vzdává, že to nejde vůbec pomačkat. Jdu to dodělat a ejhle - on si je předtím jaksi zapomněl uvařit :lol: :lol: :lol:

fakt jsem se pobavila :D tohle se mi ještě nestalo a to jsem taky expert :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
17.1.15 22:11
@MarieOVMUC píše:
@SIMONA1234 kdyz jsem byl decko, vybuchlo to v te mikrovlnce, jenze tedka jem to vytahla a vybuchlo to az kdyz jsem do toho pichla vidlickou.. vajco bylo lautr vsude, na me, na strope, vsude na vsem… :D manzel se malem slozil smichy a ja po chvili taky. D, kdyz jsem dlubla do druheho, co tam bylo s tim prvnim :DD

:lol: :lol: :lol: a to jsi jako chtěla ohrat vejce na tvrdo? Nejak nevim, nac cpát vareny vejce do mikrovlnky :think: Nikdy me nenapadlo ho prihrat :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.01.15 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
17.1.15 22:11

Můj taťka chtěl smažit topinky v mikrovlnce. Tehdy novinka, my ji měli jako jedni z prvních z ulice (ne, že by jsme byli tak in, ale taťka ji prostě koupil. Video a barevnou televizi jsme měli jako poslední).
Dal olej na talíř, na to položil chleba a zapnul. :zed: :mrgreen: Pak se zamčel v kuchyni, snažil se to uklidit, mamka bouchala na dveře, ať otevře. No komedie :mrgreen:
Do teď všechno v mikrovlnce ohřívá strašně dlouho, nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová