Kupujete dětem drahé věci jen tak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
6.11.19 14:36
@Markéta80 píše: :potlesk: :potlesk: to je výchova :palec: Holka ukradne 6000 a trest že dostane drahý mobil? Máte se na co těšit :?

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.11.19 14:53
@cverunka píše:
Tak snad si zakladatelka jen dělá srandu, jinak to snad ani nemůže být možné. 🙈 🙉 🙊

nekteri rodice jsou tak trochu padli na hlavicku. Jako studentka jsem znala jednu holcinu z pohranici. Ma podnikave rodice, kteri po padu komunizmu vyuzili blizkosti rakouskych hranic a velmi uspesne podnikali.

A do dcer cpali penize horem dolem, neco takoveho jsem jeste nevidela. Dcerunce koupili auto, postavili ji dum… ale to bych dejme tomu jeste nejak pochopila. Ale ona ani neuklizela. Jednou jsem prijela do spolecneho bydleni a bylo tam nejak podezrele uklizeno a holka mi jen tak mimochodem rekla, ze prijela maminka a babicka na brigadu a uklidily, aby to nemusela delat ona. A fakt se to blistelo. Ona proste nevzala do ruky ani vysavac, natozto aby umyla koupelnu nebo neco udelala v kuchyni.

Jednou jsem se ji ptala, co cele dny dela, protoze na prednasky moc nechodila a vstavala az kolem 10 rano, obrazela ruzne zabavy a kluby. A na to mi rekla, ze den nema dost hodin, ze ona rano vstane, babicka ji udela snidani, napapa se, oblece se, zajde s kamoskama na kaficko, pak do solarka a vecer do klubu. Obcas se teda i trochu uci na zkousky. Blba asi nebyla, kdyz to studium zvladala s minimalnim nasazenim, ale ten zivotni styl, wow.

A ne, nezavidela jsem ji. Osobne si myslim, ze jeji rodice delali velkou chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.11.19 15:04

Zatím tedy vůbec malá by to stejně neocenila. Krom sedačky do auta a postýlky. Prostě jsou věci na kterým pokud bych nebyla nucená šetřit finanční situací by se šetřit nemělo.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
6.11.19 15:27
@warita píše:
nekteri rodice jsou tak trochu padli na hlavicku. Jako studentka jsem znala jednu holcinu z pohranici. Ma podnikave rodice, kteri po padu komunizmu vyuzili blizkosti rakouskych hranic a velmi uspesne podnikali.

A do dcer cpali penize horem dolem, neco takoveho jsem jeste nevidela. Dcerunce koupili auto, postavili ji dum… ale to bych dejme tomu jeste nejak pochopila. Ale ona ani neuklizela. Jednou jsem prijela do spolecneho bydleni a bylo tam nejak podezrele uklizeno a holka mi jen tak mimochodem rekla, ze prijela maminka a babicka na brigadu a uklidily, aby to nemusela delat ona. A fakt se to blistelo. Ona proste nevzala do ruky ani vysavac, natozto aby umyla koupelnu nebo neco udelala v kuchyni.

Jednou jsem se ji ptala, co cele dny dela, protoze na prednasky moc nechodila a vstavala az kolem 10 rano, obrazela ruzne zabavy a kluby. A na to mi rekla, ze den nema dost hodin, ze ona rano vstane, babicka ji udela snidani, napapa se, oblece se, zajde s kamoskama na kaficko, pak do solarka a vecer do klubu. Obcas se teda i trochu uci na zkousky. Blba asi nebyla, kdyz to studium zvladala s minimalnim nasazenim, ale ten zivotni styl, wow.

A ne, nezavidela jsem ji. Osobne si myslim, ze jeji rodice delali velkou chybu.

Osobně si myslím, že ta holka je největší chudák v tom příběhu. Podelali ji vlastní rodiče. Znala jsem podobný, o něco méně extrémní případ. Rodiče přišli o podnikání, zchudli z milionářů na vyšší třídu a děti to totálně semlelo, nebyly schopny fungovat. Asi nemusím psát, že jelikož nejsou schopny postarat se samy o sebe, o stárnoucí rodiče už vůbec ne. On teda pro ten mamahotel člověk ani nemusí chodit k bohatým, občas takhle nepoužitelné lidi vychovají úplně normální lidi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML