Kupující mě označil za podvodnika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8715
30.12.25 13:15
@TRG píše: Více

Tak to jsem jako tvůj kamarád, taky nemam WA, ale používám messenger a Viber a ziju bez problémů :lol: Byť to u mě není z důvodu, že se bojím, že mě bude někdo špehovat :lol: každopádně ta fotka se dá získat i jiným způsobem, např mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32243
30.12.25 14:20
@Anonymní píše: Více

napsala bych mu, že to bylo v pořádku a že ať klidně jde na policii…nejspíš to chtěl pro někoho jako vánoční dárek a teď se z tebe snaží dostat zpátky peníze…a zboží si nechá…a krabice není součástí výrobku, to má teda smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
30.12.25 15:36

Vždyť je to jedno, jak poslal nebo neposlal fotku. Ozval se po pěti dnech, ona si je jistá, že to posílala ok a bez baterií, takže sorry, konec debaty, ať si jde klidně na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8715
30.12.25 15:51
@lucad77 píše: Více

No a co že byly svátky a víkend? :think: to řeší korespondenci jen v pracovní dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24785
30.12.25 19:27
@izabe píše: Více

No já bych teda nebyla ráda, kdyby mě někdo otravoval na Štědrý den nebo Boží hod. Docela mě překvapuje, že jsem asi jediná. Asi jsem už fakt stará no, že mi přijde lepší se ve svátečních chvílích a o víkendech věnovat rodině či koníčkům a ne nějakým obchodům na netu. :nevim:

Příspěvek upraven 30.12.25 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8715
30.12.25 19:34

No pokud zakladatelku označuje za podvodnici, chce peníze zpět a ještě k tomu vyhrožuje policií, tak mě celkem překvapuje, že se ozval až po těch 5 dnech - předpokládám, že nadšený zrovna nebyl, když balíček rozbalil. Tak si nemyslím, že by řešil jestli je zakl rada nebo ne, že ji napsal hned jak to zjistil a nečekal až bude po Vánocích nebo po víkendu.
Nebo si balíček vyzvedl a až po 5 dnech měl prostor si ho otevřít? :nevim:

Příspěvek upraven 30.12.25 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
30.12.25 19:35

Na policii at vyrazi, tam ho vyponklonkuji, je to soukromopravni spor. Takze bych v klidu cekala, co vyplodi. Pochybuji, ze kvuli 800 si vezme advokata a bez nej tezko dokaze radne vytknout vady, uplatnit radne svuj narok, pripadne odstoupit od smlouvy, podat zalobu a unest dukazni bremeno. Jen znalecky posudek by ho stal 10× tolik. Takze mu slusne odpovez, ze chyba neni na tve strane a ukonci komunikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
30.12.25 21:46

Otravovat?
Tak 1) těžko mu to dorazilo na Štědrý den, ale minimálně den předem, což je všední den, 2) přijde mu ne úplně levná věc z druhé ruky, tak snad zdravý rozum velí tomu věnovat pět minut a hned vyzkoušet, zda to funguje. Pokud těch pět minut nenašel dalších pět dní, tak jako pardon, to je jeho blbost, ne její, 3) ve chvíli, kdy zjistím, že nefunguje, ihned píšu prodávající. Ona si to nemusí hned přečíst, ona na to nemusí hned reagovat (nebude jí telefonovat na Štědrý den, prostě napíše zprávu), ale bude mít v ruce záznam o tom, že po převzetí a rozbalení zjistil, že je tam chyba. Nikoliv po pěti dnech, kdy měl dalších pět dní na to to sám porouchat nebo zjistit, že se mu to nehodí do krámu, tak si nějakou závadu vymyslet. I kdyby tohle byla věc, kterou by se zabývala policie, tak pět dní na zjištění funguje/nefunguje mu zrovna do karet hrát nebude.

Tuhle někde byla aféra, že někomu přišlo něco křehkého (skleněný lustr?), krabice od přepravce vypadala OK, tak to šoupli do kouta a pak nenašli dalších x dní to otevřít, furt se to nějak nehodilo. A když to otevřeli, bylo to rozbitý. A prodejce i přepravce od toho dali logicky ruce stranou, protože to sice mohlo stát nedotčený x dní v koutě, nebo taky mohli tu krabici pětkrát přestěhovat a třísknout s ní, nebo to rozbít při vyndavání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
30.12.25 23:57
@izabe píše: Více

Mě to zvláštní nepřijde. Kolikrát vyzvednu balíček a zapomenu na něj 😂 nebo ho nechám v kufru auta.
Na policii samozřejmě může jít a podat oznámení. Určitě ho nevyhodí jelikož by mohlo jít o podvod.

Osobně bych chtěla věc zpět a poslala mu peníze.
Hádat se s blbem bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8715
31.12.25 07:56
@Ta1983 píše: Více

No jo, každý to má s rozbalováním jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek