květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
20.1.10 16:01

Jo a asi vás musím mít v přátelích, aby to šlo zkouknout.
Marky, tobě už jsem to poslala, žádost o přidání do přátel, tak si mě přidej, já jsem to taky udělala.
Leni, tobě už to posílám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 16:04

Leni, tak to tam taky máš. Asi se to musí nějak na profilu potvrdit, snad to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 16:09

Marky, tak jsi byla úspěšně potvrzena jako přítel  :wink:

A teď nevím, co jsem ti chtěla napsat.....to je blbý, že se nedá vrátit na předchozí stránku :-?

Edit:
Tak už vím :wink:
S tou postelí: Tobík spí už asi od listopadu v normální posteli, teda není to plnohodnotná velká postel, je to postel z Ikey a má rozměry 160×70 cm. Ze začátku jsem byla nadšená, ale teď toho celkem lituju, vylézá mi z ní a neusíná v klidu. V poledne je to lepší, ale večer katastrofa. No my teď máme docela s oběma zapeklitý usínání a spaní. Agi vůbec, ta nechce usínat v pokojíčku ani za nic, takže stále usíná u nás v posteli, pak jí přenášíme, když se vzbudí, tak scéna…nemůžu se sesynchronizovat, aby usínali společně, je to teď fakt blbý. I se mi v noci budí, oba a to vždycky přijdou k nám, takže jsme tam nasáčkovaný v naší posteli všichni… :roll:

Příspěvek upraven 20.01.10 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.1.10 16:16

Agi, super, tak už jsem ty fotečky zkoukla, jsou prostě boží, dětičky s kočičkou, vánoce i narozky Agi, prostě paráda. A Tobík je už pěkně velkej a vlastaej klučík. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 16:23

Ty Marky, já tě v těch přátelích furt nemám :nevim: Tak nevím, kde je chyba. Tak to zkusím ještě jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.1.10 16:23

Holky, díky za odpovědi k zubní pastě. Ptala jsem se proto, že Nelča to taky neplive, ale poliká, ale já jí tam dávám jen malinko a i tak to dost pění. Ale zatím jí to chutná, tak to neřeším, hlavně že čistíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
20.1.10 16:47

Teď sem tu nebyla, musela sem Eli nakrmit, to je vždycky přemlouvání, musím jí nějak zabavit, dneska si u toho kreslila, ale je zajímavý, že u polívky ne, to papá hezky i sama, ale odpoledne to se musí buď kreslit, koukat z okna, hrát si, nebo cokoli, abych do ní něco dostala…

Tak Agi, už Tě tam mám taky a zkusím si tam přidat ještě ostatní, tak si mě potom prosím potvrďte…

fotečky krásný!!!! Tobík je opravdu vlasáč , ta naše cácorka zatím moc vlásků nemá, ale už rostoou..
A Agátka už je veliká slečna, a maminka udělala krásnej dort, hned bych se do něj zakousla, kde se to dá koupit, ty kravinky jak jsou nahoře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 16:53

Marky, tak už tě tam taky mám :wink:

Tobík taky vyvádí při jídle brikule :roll: , že by jako poseděl v klidu, to opravdu nehrozí.

Ááááá, něco nám zavání z plíny :roll: jdu to eliminovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 20:03

A zase já :mrgreen:

Holky, chtěla jsem se zeptat na to, jak vypadá prcků stolička? Tobík má pořád takový řidší hovínka, žádný tuhý bobky. Tak nevím, jestli si nemám dělat starosti. Agi touhle dobou už měla docela tužany :lol: .

Alčo - tak co, tatínek dneska necvičí?

Fotky - nj, Tobík je už pěknej vlasatec. Je pořád rozdrbanej, jak správnej uličník :wink: Musím mu taky vyměnit fotku na metříku (nebo spíš metřík celej, tenhle už upravovat nejde).

Tak já asi půjdu něco dělat do školy......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 20:17

Marky - koukala jsem na tvoje fotky, super, ale vypadá to, že Eliška bude teda pěkný éro, co? Srší jí to z očí :lol: :palec:
Ty blbiny na dortu, co jsem dělala pro Agi, jsou od paní, co vlastní kocoura, který nám nakrýval kočku. Ona se výrobou těch cukrových ozdob živí. Tak nám dala tenkrát na podzim krabici od bonboniéry plnou vzorečků. Ale asi to od ní berou cukrárny a tak, nevím, jestli se to dá někde koupit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
20.1.10 20:52

Tady máte to „počítání“

http://www.stream.cz/…497-pocitani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
20.1.10 20:52

Ahoj kočky!!!
Jsem se právě vrátila ze solárka - asi rok jsem nebyla, ale já prostě nesnáším, když jsem sejr :wink: .
Leni - my používáme Elmex pro děti, jenom tak „ušpiním“ kartáček, ale spíš jedeme bez pasty, páč malej, když jí vidí, vymačkal by tam celou tubu. Taky jsem četla, že jde spíš o techniku a pasta není zatím nutná.
Agi - Berta už chtěl taky malýmu oddělat ty postranice a že bude spát jako velkej, ale mně bylo jasný, že by z ní zdrhal :-) . Ad stolička - většinou bobek, občas polotuhá, občas řidší.
Marky - ale to víš, že ten kečup není taaak škodlivej :wink: . Mně jenom přijde zatím zbytečný mu tyhle věci dávat. A souhlas s Agi komentem tvých fotek :mrgreen: . A malá je ti teda hodně podobná :palec: .
Jo a Leni - já nemám profil zamčenej, takže nemusíme být přátelé :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
20.1.10 20:55

Draky - ty jsi teda kameraman :potlesk: . Míchula je prostě úžasňák :palec: …co se týká mluvení je úplně někde jinde než Jonášek(nehroutím se, jenom konstatuji :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
20.1.10 20:58

Hami
kameraman na nic, ale nevím, jak ho vést a ještě točit :-) A když jde jen o slova, tak tam holt nemusí být obraz, no :-)
CHápu.
Já to mám takhle s nočníkem. Kamarádka mi s klidem řekla, nemá plíny, vždyť je mu rok a půl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 21:08

Draky - já to věděla, Míša je ukecanej :wink: To je krása. Tobík teda takhle neartikuluje ani náhodou.

Holky, já jsem nemožná, fakt. Dneska po večeři jsem na lince nechala nůž a co myslíte, ten opičák malej Tobík ho sebral, přiběhnul za mnou do pokoje a prej: pí, pí, pí…auva, a naznačoval, jak si píchá do ruky. Normálně jsem fakt pozorná, ale tentokrát jsem prostě nůž nechala na prkýnku. Já myslela, že mě vomejou v tu chvíli :roll: Bych si dala facáka. Když si představím, co se mohlo stát.....Brr.

Hani - tak v solárku si užíváš, jo? :mrgreen: Tak pro dobrej pocit, proč ne. V týhle pochmurný době, kdy sluníčko ani nevyleze..... 8-)

Tak zas nic neudělám, potřebuju se po něčem kouknout po aukru.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí