květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
29.1.10 13:54

Ali - zase, kdyby ses Honzovi prošla po zádech a trochu ho pošimrala válečkem, popř. paličkou na maso, ušetřený prašule ti může dát a ty si je utratíš :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.10 14:11

Hm, doprčic a já už jí objednala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
29.1.10 15:49

Čauky,

Perulko - obrovitánská gratulace k dobrým výsledkům genetiky a hlavně k holčičce!!! A přes Julii už vlak nejede? Třeba ještě manžel názor změní.....je to blbý, když tobě se to jméno nelíbí :think: A jaký bys dala?
Přelézání postýlky je naprd, když máte ty schody…leda být někde poblíž, než usne, nemyslím přímo v pokojíčku, to je mi jasný, že by sis na sebe ušila bič. Někde třeba vedle v místnosti, abys viděla na schody…
A taky bych ráda viděla tu 3D fotku, prosím prosím :mrgreen:

Zaneth - ty brďo, -31! To už je pořádná zima. Já nejvíc zažila asi -25 a to je takovej ten mráz, co mrznou i chloupky v nose :lol:
Si užíváte na venkově…tam musí být krásně. Už se těším na fotky.
A jsou mazaní, pumprdlíci, kakal… :lol: nojo, když se má spát, každá výmluva se hodí :lol: Tobík zkouší, bubu, ee, pití, Agi.....jako že chce, aby Agi šla taky spát…jsou to filutové :lol:
Nechápu, že jsi ještě nezkolabovala. Vstávat 3× za noc, to už bych byla na psyndě. Já jsem fakt spací typ, takže by nejradši spala minimálně 8 hodin v kuse (což se mi teda taky dlouho nepodařilo, ale můžu si za to sama, když chodím spát kolem půlnoci, že :roll: )Tak přeju, aby se to už konečně u vás zlepšilo.

Draky - tak na vás zase sednul kašel? To je hrůza, my to tak měli před vánoci, samá rýma, kašel…teď už jsme naštěstí celkem zdraví…Tobík sice pokašlává, ale žádná trága.
Mandli zatím dávat pryč nebudem, chci tomu dát šanci, aby si s tim tělo poradilo samo.
Tak se brzy vymaroďte, ať je už líp :wink:

Hani - téda teta, šikovná jsi!! :palec: Takovýho huhulána krásnýho vymodelovat, paráda 8-)

Jo Peru - a cibulovou omáčku taky neznám, to bych se taky ráda naučila.

Alčo - Motol bude v pohodě, neboj. A máš to dobře zařízený, tatínkovi objednáš masáž k narozkám a on si jí zaplatí…to asi taky začnu praktikovat :mrgreen:

Mončo - tak si to s Nikčou užijte ve městě. Kdy bude ta oslava narozenin? Tenhle víkend?

Leni - my očkovat byli a doktor nám to neodložil, i když má malej trochu kašel :roll:. Tobík ani nezaregistroval, že ho doktor píchnul :wink: Dostal speciální odměnu za statečnost, figurku z Marťánků. Tak jí hned začal říkat Lálá :lol:
A ta dovolená, já vím z loňska, že touhle dobou (max do února) jsou ty ceny nejlepší. Tak uvidíme, co se vyvrbí :wink:

Marky - :mavam:

A už nevím, neb je zbytek na druhé straně. :roll:

Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.10 20:03

Agi- s tím placením - nakonec téměř nemám žádný příjem. Peníze máme na jednom účtu. Honza domů nosí a já utrácím. Zas platit masáž dopředu někomu, koho jsem sehnala přes net a nevím, jak to tam vypadá, se mi taky nechce. Ale on po ní toužil a sám by jí nehledal. Tak jsem se rozhoupala za něj. :-)

Se budu chlubit cizým dítkem. Úplně náhodou jsem potkala Lucku 025 s Klárkou ve městě. Zašli jsme do cukrošky. No a Klárka už je měsíc bez plen, ve dne i v noci. Tak jsem čubrněla jak puk. :-) No jak běžně prostě. :mrgreen:

Spaní- Jonáš je opravdu ekzot. Začne dokola opakovat hají,hají. Ať říkam, co říkám. Jen hají a dělá to i v poledne i večer a musím ho odnýst do postele. I kdyby se mi to hodilo pozdějc a prostě usne do ani ne vteřiny. Už ani nechce u postele pochovat a sápe se do ní.
Draky- manželovi vše nejlepší. :-)

Avatar- příští sobotu jedeme do Imaxu. Normálně zamluvený lístky na týdny dopředu. Objednávali jsme je před týdnem a schrasstili jsme 4tou řadu na kraji. Ale pojedeme odpoledne a děti rozdáme babičkám a ráno v neděli se VYSPÍME.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
29.1.10 20:55

Alčo - u nás je to s prachama podobně, já kromě mateřský taky domu nic nepřinesu, účty máme sice dva, ale oba na ně máme přístup. A taky utrácím :mrgreen: většinou já :mrgreen: :mrgreen: A s tou masáží, jasně, u nás by to bylo taky tak :wink: Prostě máme peníze společný, takže je to jedno, kdo to platí. Ale znám i rodiny, kde mají manželé penízky rozdělené, nikdo nevidí tomu druhému do „karet“, zvláštní :nevim: Jsem zvědavá, jestli se Honzovi bude líbit. A že taky přejem všechno nejkrásnější :kytka:

Spaní - Tobík občas v poledne, když je už unavenej, tak to taky řekne, hají, a i jde sám do postýlky. Já ho přikreju a většinou hned usne. Kupodivu líp než večer, zvláštní.

Avatar - téééda, závidim, jsme taky chtěli jet!! A nevíš, dokdy ho budou dávat? Já jedu 13-14.2. do školy do Prahy, tak by Luky mohl jet se mnou a večer bychom to mohli zkouknout. To je poslední, co jsme ještě chtěli vidět, jinak už jsme na tom byli 2×, pokaždý v jiným kině :mrgreen: Je to prostě bomba. Už dokonce překonal Titanic a je nejlepším filmem všech dob!

Draky - taky přeju manželovi krásné narozeniny!
A mají je ti vaši miláčci ve stejný den? Alčo a Draky?

My jdem koukat na film, asi 2012, taky dobrý, už to máme rozkoukaný asi z předtýdne…
Dobrou fšem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.10 21:04

My ten 2012 nemáme. Honza ho stáhnul nadvakrát. Poprvé pod tím názvem bylo něco jiného a podruhé jiný film 2012. :-)
A asi jo, asi maj MILÁČKOVÉ narozky stejně.
Draky- píšeš k Dinny? Nebo je tam jiná draky? Já normálně komentáře nečtu, ale její deníček jo a dnes jsem si všimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
29.1.10 23:00

Ahoj holky,
největší gratulace Perulce k Jůlii :kytka: :kytka: :kytka: . Mchd mě se Jůlie líbí, navíc to není dnes tak obvyklé.

Lucce velká gratulace k odplenkování :kytka: a nemenší bledá závist. U nás spotřeba plen jak u kojence. Sice pokud posadím na nočník, tak se vyčůrá, ale stejně pak má stejně i mokrou plenu. Taky přes den pije jak duha, min. 1,5l a někdy i víc. :-?

Alčo užijte kino.
Agi, vy jste teda filmový maniaci. Já jsem minulý týden zkoukla toho novýho Clooneyho. Je to dobrý. A v neděli na mě čeká novej Sherlock a ta nová Streepovka - tu já můžu. Už jste někdo viděl ten fil Julia and Julie, je to taky s Streep a je to o vaření. Manžíl mi stáhl to It's Complicated.

Draky i dráčatům přeji brzké uzdravení. U mě štítná blbý, hlavně ta váha :roll: ani na ní nelezu, ale podle oblečení dolů nejde.Navíc jsem unavená, mám úplně vysušenou kůži. Beru nějaký nový prášky a jsou na :poblion: Bolí mě z nich hlava. Omlouvám se všem za výlev. :oops:
Adam je v pohodě, ale v noc nespí. Nově volá mamííí a pokud rozsvítím, tak stojí v postýlce a řekne mi „vstávej“ nebo „pojď sem“. Většinou vyměknu a vezmu ho do postele. Takže pěkně šibalovatí.

Do profilu jsem dala pár fotek :wink:

Dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
29.1.10 23:01

Hanko, krásný Sněhuláci oba dva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
30.1.10 11:10

a

ojky no jasný že samý jedninky ale jsem zvědavá jestli je obhájí i na konci už je to fakt nějak na ty hlavičky težší tak se nechám překvapit.

Mallorcu jsem taky letěla nádhera bude se vám tam líbit, a jen pro zajímavostičku letěla jsem než jsem otěhotněla to léto a od Firo tour za 7 tisíc komplet i s poplatkama v červenci na 12 dní ale koupila jsem to v pět a v jednu v noci jsem letěla tak vzrůšo tak kdo dobře narazí může letět i z Prahy :lol:
aspoon jsem si mohla dovolit i výlety jako aqua park, výlet lodí a tuším marineland ne :lol: bo tak něco nějaký park s vystupováním papoušků delfínů atd jako fakt super. ale až takový ceny jsou asi fakt o štěstí a to ještě bylo i dítě se dvěma dospělíma osobama do 10ti let zdarma :lol:

co doma?? no je klid, přestala jsem se trápit, nehlídám historii, už jsem vše začala brát s nadhledem, ale např.28 prosince jsme bylii ještě na rozvod, pořád mě srážel před návštěvama, ryl do mě atd a to fakt jako krutě tak jsme si dost věcí zas vyříkali a řekla jsem mu že než tohle tak radši budu sama vyrazím ho no a nějak je zatím klid.
ale city a zájem jsou přes 90 procent už tam já nemám stovku asi vyčkávám a čekám že bude zas zle ale jsem trochu odměřenější ¨( jen nepatrně) a je doma klid

• Citovat
  • Upravit
eleonora9999
30.1.10 11:17

avatara jsem už také skoukla, je to pěkný filmík.
narozky má Nikolka až 11. unora tak oslavu uděláme přímo ten dem.

• Citovat
  • Upravit
1572
30.1.10 16:34

Ahoj holky!
No konečně jste se taky tochu rozkecaly :lol: . Akorát už si zas nepamatuju předchozí stranu, je to teďka fakt blbý, jak se nedá listovat.
Takže cibulová omáčka - děsně jednoduchá: základ je nakrájet dostatek cibule - třeba 2 velké a osmažit na másle. Pak trošinku zaprášit moukou jakoby na jíšku a dolít mlékem. Mamka to zalívá půl na půl vodou a mlíkem a pak se přidá šlehačka nebo kysaná smetana - záleží jako kdo dělá mléčné omáčky. Nakonec se to celé propasíruje přes cedník, aby tam neplavala ta cibule. Je to prostě taková bílá čistá omáčka, ale ta cibule udělá chuť sama a je to takové mírn nasládlé. Já do ní dávám jen sůl a trošinku pepře - každý dle chuti. dá se dát i bobkový list a troška citronové šťávy. POdává se s vařeným vajíčkem a bramborem - vařím je ve slupce a pak loupu. Eminka je taky hlavně polívková, ale tohle je jediná omáčka, při které se jí dělají boule za ušima, jak se tím cpe :-D .
Naskenovala jsem Julinku, tak se ji sem pokusím vložit :-D .
No a Julie opravdu nebyla můj favorit, tady u nás jich je poměrně hodně teďka. Ale to tak bývá. Když jsme dali Emu, tak se všichni divili, kde jsme na tom jméně byli a přitom za loňský rok to bylo nejčastější jméno novorozenců! - podle Maminky tuším.
Zaneth - jak je ta dlouhá zima, tak dosedají depky, co? Neboj, bude líp.
A Lucce gratulace a taky bledá závist. U nás pořád nula, s takovou půjde s plinama ještě do školy.
Jo a to vylízání z postýlky - tak u mě si to EMinka nedovolí. Zatím teda bez problémů. Leze ven jen až ráno za náma do pelíšku. Ale když ji dám spát, tak třeba chvilku zkouší řvát, jestli to nezabere, ale nedovolí si vylézt. Samozřejmě číhám vedle v ložnici nebo přímo pod schodama, kdyby náhodou chtěla vylézt.
Tady zas napadl sníh, to už je fakt neskutečný! Máme okolo chodníčku kolem baráku už asi metr a půl sněhu!
Jdu na tu fotku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
30.1.10 16:35

aha, tak nejde…musím zmenšit rozlišení. ale to nebude tak dobře vidět:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
30.1.10 16:36

Julinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
30.1.10 19:44

ahoj holky, tak jsem četla jen tuto stranku, vic nestiham. Ja mam s manzelem ucet zvlast. Aspon vidim kolik jsem za co utratila. Mam vsak na starosti zakladani vypisu z bank meho manzela, tak vim kolik tam ma a za co utraci.
Ali, promin, ze jsem si nevzpomela hned, ze jsi Alena. Ja ti porad rikam aladina a tak mi to bylo trapne rikat manzelovi, že stojim pri Aladine místo pri Aleně. Taky jsem se tedy ukazala před tvým manželem. Si musel něco pomyslet, že mluvim jako když do peti pocitat neumim. No ono kdyz clovek se omezi na par slov skoro porad rika - ci (misto curat), dám si hamani ( místo jídlo). Nějak mi to leze na mozek a uz to je na me videt. Budu s tim muset neco udělat, protože za chvilku zacnu koktat a nereknu uz vubec nic a to zrovna okecavani u statnic by se hodilo.

Jo a Klarka pujde od zari do skolky. Tak tam uz obcas zajdeme, aby se nebala.

Perulko velka gratulace k holcice. Leti to teda pekne. Ani tomu nemuzu uverit a trosku zavidim, že uz to budes mit za par. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.1.10 20:03

Ahoj holky!!!
My jsme dnes byli celý den ve Varech, stavěli jsme opět sněhuláka, tentokrát většího i s tatínkem. Původně jsem chtěla obrovskýho, ale byl prašánek, takže to nelepilo :cert: , to bysme stavěli do léta :wink: . Jinak takováhle zima je fakt překrásná, dokonce vykouklo na pár minut i sluníčko 8-) .
Moni - ta cena za tu Mallorku byla fakt :palec:.
Perulko - Julinka je krásná, to se pozná :-) a tu omajdu taky vyzkouším.
Zaneth - taky máš krásný dva sněhuláčky :srdce: . Zkoukla jsem ti ty fotky na profilu a jako vždy nádhera, Adámek je fakt slaďourek, u vás na venkově je překrásně a dnes zvláštní pochvala - mooooc mě potěšila ta fotka s tebou :hug: , pro mě je příjemný si představit konkrétní tvář, když vás čtu :wink: .
Lucko - :mavam: .
Všem krásný sobotní večer!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí