květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
2.2.10 21:52

Hani, tak zaplatit si to právě nechala, baba. A vyprat to prej chtěla, ale nestihla. To jí budu tak věřit. To jí jako nedošlo, že tu kombinézu taky možná zničila? Fakt naprostá ignorace zákazníka. Bejt tam já, tak to by bylo čoro :cert:

A koberec hlavně, že dobře dopadl. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
3.2.10 08:44

Ahoj holky!
Tak tady je konec světa, Luboš má dnes neplánovanou dovolenou. Napadla zas kopa sněhu, ale hlavně ten vítr odvál sníh z bariér na silnici a tam je přes metr. Takže ráno zapadl a teď ho tahá traktor. No ale cesty jsou nesjízdný oběma směry. ještěže tu mám vždycky pro jistotu zásoby jídla - i pečivo v mrazáku. Jojo, holt dědina. Já už chci domů!!!!!
Ali - já ty plinky až tak neřeším. To jen, že tu někdo nakousl to téma. Eminka rozhodně nebyla bez plen v roce, ale v roce a půl se dařilo už hodně a to mi přijde už normální věk. co máme kolem známé, tak tou dobou už se jim obvykle daří - třeba ne stopro - ale nesabotují to děti tak jako Emi. Já strašně nerada porovnávám a obvykle to ani nedělám. Ale občas mě ty plinky mrzí, hlavně nemám ráda situace, které neumím vysvětlit. Kdybych věděla, co se stalo. Ale takhle nevím nic a trošku se bojím, co to má za blok a jestli to půjde normálně odblokovat… ale jako spát můžu a nehrotím to. právěže vím, že ještě není tak stará, abych z toho dělala tragédii. Spíš uvažuju tak, že pokud se to v teple zadaří, nebude mít to chození na záchod ještě na tolik zažité, aby ustála nrození Julinky - myslím to, jak se obvykle po příchodu sourozence zase trochu vrátí vývojově zpět. takže mám strach, že pokud se nám podaří plinky zrušit, tak se za chvilku po tom narodí Julinka a budou plinky zase zpátky…a budu zas tam kde teď. s tím rozdílem, že už bude mít fest přes 2 roky. Ach jo. kdybych nebyla těhule, asi bych to neřešila vůbec. přesně jak říkáš, každé dítě je šikovné na něco jiného, ona holt má plinky na háku ale umí zas jiné věci :lol: .
Agi - tak hlavně že to šlo vyprat. Ale já bych taky na paní vlítla. Uzná neuzná - ale aspoň jí vyčinit, nejlíp přes zákazníkama. to zabírá nejvíc :lol: .
Jo Ali - my měli po priorixu reakci taky až za 9 dní. Tak držím pěsti, ať je brzy líp!
Tak, a zas je zbytek na předchozí stránce a vím už prdlajs.
Jo! Valentýn! my to neřešíme. max dostanu růžičku. ale mohli bysme skočit třeba do kina nebo na véču :srdce: ..akorát že 13.2. jdem kámošovi na oslavu 30.narozenin, tak nevím, jak bude nálada :lol: . a energie! Jdem navlíkat korálky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.2.10 09:57

Ahojky,

…že to furt rozebírám - Perulko - já s Agi ty plíny taky hrozně řešila. Vůbec jí to nešlo, neříkala si, na nočník nechtěla a kamarádka, co má o půl roku starší holčičku, než je Agi, tak mi říká, počkej do dvou let, pak se to zlomí, uvidíš. A fakt měla pravdu. Po druhém roce se to samo upravilo. Sice jsem jí dávala plíny na noc, ale to se nijak neodbouralo samo, prostě jsem je musela přestat dávat a začla chodit na záchod. Jinak měla ráno plínu až pod kolena :lol: , jak byla nacucaná.....tak toť moje zkušenost (ale myslím, že už jsem to tu stejně psala)

Tak kombinéza je i po uschnutí naštěstí čistá, tak jsem ráda a už to rozmazávat nebudu. Ale kdyby byla zničená, asi bych na pani nastartovala.

Peru - vy jste vlastně pořád na chatě, co? A to je někde v horách? Ty brďo, metr na silnici, to si ani nedovedu představit. Tady stále nic, ani nefouká, ani nepadá, ale Luky jel ráno do Mladé Boleslavi, tak psal, že tam se čerti žení. Dneska přespává v Praze u známých, protože zítra ho čeká Sedlec-Prčice :wink: a jedna firma tam. Jsem si vzpomněla na náš srazík :wink:

Tak jdu něco dělat, Agi kouká na pohajdu a Tobík tu zlobí, co může, lump.
Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
3.2.10 11:25

Ahoj holky,
to je zase počasí. Tady ráno pršelo, pak sněžilo a teď je modro. Asi nějakej předčasnej duben :mrgreen:

Agi, kombinézou teda fakt síla. No ještě, že to vylezlo.

Hanko mlíko nezávidím, ale horší jsou blitky. Adam poslední dobou špatně snáší jízdu autem. V neděli nám cestou dvakrát hodil káču. Takže jsem 2× převlíkala a po příjezdu vše do pračky včetně autosedačky. Tak doufám, že se to nějak stabilizuje, my jezdíme často a tohle je docela mazec.

Pleny - neřeším. Adam pije jako duha, na nočníku se vyčůrá, pokud ho posadím a pak stejně za půl hodiny má mokrou i plenu. Můj otec taky minulý týden poznamenal, že půjde s plenama i do školy. Že by nějaké západočeské vlnění . :mrgreen:

Noční spaní - nespíme. dneska v noci 4× vzhůru. :cert:

Alčo, prášky na nic a na …Vysadila jsem a hlava mě už nebolí.

Ahoj Svape :mavam:

Víc si nepamatuju, protože se nedá listovat :cert:

Jo včera jsme koukali na toho novýho Sherlocka a nic moc. Dobrej film na sobotu, ale do kina bych nešla.

Tak musím končit, jdu vařit. Papa :mavam: všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.2.10 11:58

Zaneth - koukám, že jste taky dobrý filmový maniaci :mrgreen: :mrgreen: Taky jsme Sherloka viděli, mě to teda moc neřeklo, jako koukat se na to dalo, ale jak píšeš, do kina bych na to nemusela. Hlavně ten R. Downey mi tam nějak kazil představu o Holmsovi, jakou mám v hlavě.
Spaní nezávidim, ať se zlepší. Už by mohlo, aby ses taky konečně vyspala.
A zvratky - to je to nejhorší pro mě. Nic mi nevadí, hovinka, krev, jiný smrady, ale ze zvratků fakt bleju i já. Takže já bych nepřevlíkala jenom malýho ale i sebe :poblion:

U nás právě taky prší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.2.10 13:25

U nás svítí sluníčko.
Odpo možná pojedeme k babi do Mostu, ale protože Honza musí opravdu v - a tak jedeme, Jonáš už vstává. Chjo. Nespal ani 40 min. :roll:
No a zas mi blbne pc. Takže jsem zas nic nestihla.

Perul- já chválila Klárku. :mrgreen: Jsem měla radfost, že se můžu taky něčím vytáhnout. :mrgreen: :mrgreen:

Tak já jdu.
Vendelín je Honza a přezdívek má hromadu. My snad doma ani ve jménech nemluvíme.

Agi- jak je malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
3.2.10 13:41

Ahoj holky!
Agi - tak ještěže to dopadlo dobře s tou kombišnézou, to je hlavní.
Agi, Zaneth - vy jste fakt filmoví fandové! Já jsem na to hrozná, my fakt jdem do kina jednou za rok maximálně - co je Emi na světě, tak jsme byli jednou. A na dvd taky skoro nekoukáme. prostě s bídou okouknem Ordinaci v tv :lol: .
No a my jsme na chatě v jedné pididědině 15km za Zábřehem. Ale nadmořská výška je tu skoro 700m a celé je to tu vlastně podhůří Jeseníků. I když tady konkrétně se to jmenuje Zábřežská vrchovina :lol: . ALe zimy jsou tu fakt jak na velehorách. Konečně přestalo sněžit a svítí sluníčko. Tak hurá ven dobít energii!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.2.10 14:29

U nás stále prší. :-(

Alčo - u nás taky používáme hodně přezdívky a vymyšlený jména, teda hlavně já. Ze mě by měl Čapek radost, vymýšlím spoustu nových slov a tak čeština stále žije :mrgreen: :mrgreen:

Holky já se teď nasmála. Koukala jsem na Sama doma. V pravým rohu dole tam paní překládá do znakové řeči. No a náš malý komediant na to kouká a najednou začal znakovat a opičit se po té hlasatelce. No než jsem zapla telefon, samozřejmě přestal, ale bylo to fakt legrační :lol: :lol:

Peru - a kdy se budete vracet domu? A s těma filmama.....to je Lukyho takovej koníček, musí mít hned všechno, co vyjde. Myslím, že u Zaneth je to doma hodně podobné, co, Zaneth? :wink: Soudím tak, podle titulů, které jsi jmenovala......

Dneska máme tatínka přes noc v Praze, ven nemůžem, to je nuda :roll:

Jo a Agi chrchlá jak tuberák, ale to je naštěstí všechno. Včera měla 2× zvýšenou teplotu, 37,4, ale samo to vždycky spadlo na normál, ani jsem jí nedávala žádný antipyretikum. Už ani „neštěká“. A zrovna řádí jak černá ruka u mě v ložnici na posteli. Skáče jak urvaná ze řetězu. Asi jí půjdu přistřihnout křidýlka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.2.10 15:46

ahoj holki,
tak ještě jednou, už jsem měla napsáno skoro půlku a na něco sem omylem ťukla a je to fuč, chjo:-(( ¨
u nás se před chvilkou vyspinkalo, napapáno a jde se ven, teď už je to fajn, jak je den delší, dříve sme chodili jenom ráno, protože odpo byla tma už o půl 5, takže to bysme s našim tempe ani nestíhali:-))
Eli má teď takový období, kdy se nejraději sama oblíká a svlíká a nazouvá a zouvá boty, někdy se jí to i dokonce i povede , že kolikrát koukám..
jinak Zaneth, jak si psala, že poslední dobou je Adámkovi v autě blivno , tak u nás je to podobný, jakmile se jede delší trasa, tak začne tak podivně brečet, je vidět , že jí je špatně, a jednou se nám taky pozvracela, takže od tý doby, když už začne, tak víme, že je zle a musíme zastavit a přndat sedačku dopředu, a tam už je to v pohodě, sice to není nejbezpečnější, ale nedá se nic dělat, mamka pak většinou musí dozadu a můžu říct, že teda nic moc to tam není, a ještě, když se opřu, no vůbec se nedivím, taky se mi to tam nelíbí…

holky, chtěla sem se zeptat, jestli ještě vaši miláčkové pijou před spanim večer mlíko, nebo dáváte klasickou večeři? u nás zatím vede stále sunar, pije ještě večer a ráno, většinou kolem 6-7, pak ještě na chvilku usne..

Agi s tím zipem, fakt síla, jak už psali holky, ale ještě, že se to vypralo, jinak by paní asi něco viděla, což:-))

plínky bych taky neřešila, ono každý dítě má svůj čas…

filmy a kino? hm u nás v kině naposledy snad před rokem , semtam nějaký dvd, ale toť vše…

no nic, to jen v rychlosti a jdeme ven…

zatím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.2.10 16:22

Marky - my už máme klasickou večeři, buď teplou, nebo čaj a chlebík s něčím. Mlíko už nedávám asi půl roku. Ani ho už nechtěl. Dávala jsem jenom v noci, a když jsem odbourala noční krmení, tak i sunar celkově.

Holky, kojíte ještě někdo?

Tuhle jsem zkoušela a ještě jsem vytlačila pár kapiček. :wink: Možná bych se ještě rozkojila :lol: , ale když neni zájem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.2.10 19:50

Holky, tak právě mi Tobík, zatímco jsem Agi utírala zadek, vycucnul půl Agátky pasty na zuby 8-o Je to Vademecum, jahodová, co myslíte, je to blbý? Mám někam volat nebo s ním jet? Jako rozum mi radí, že to snad bude ok, je to pasta pro děti a snad výrobci počítaji s tím, že sem tam to dítě spolkne, ale v takovým množství? Určitě to bylo minimálně množství na polívkovou lžíci. Já už se z nich picnu.

A přitom vypadá tak nevinně:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.2.10 19:57

Peru - koukni, někdo založil za tebe :wink:
TUDY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
3.2.10 20:29

Ahoj holky!
tak jsme nakonec byli odhazovat sníh u nás doma a sjela jsem i na poštu a na úřady. Eminku jsme vysadili po cestě u druhé babi asi na hodinku. tak měla změnu. ale hodina rpzmazlování stačila, u babi všechno projde. jsme se tam pak stavili my a měla jsem co dělat, abych místo malé nepérovala babičku… zrovna to líčím Lubošovi a znova se mi otvírá kudla v kapse. Když malé 3× zakážu rozhazovat korále po ložnice a babi jí na to řekne s naprostým klidem..Eminko to nevadí, klidně házej, já to pak uklidím..no nepraštily byste ji pánvičkou po hlavě? A když už to teda rozházela, tak doma si to po sobě musí uklidit. A znova…to nemusíš, já to udělám!!! Ještěže se babička do hlídání moc nehrne.
No a na chatě jsme už přes 2 měsíce - doma nám začala odskakovat podlaha -dali nám tam před 6 lety nekvalitní lepidlo, šmejdi. No a jak si baráček sedl, tak i sem tam praskly omítky. takže teď se to spravuje, pak se ještě musí vymalovat a samozřejmě totálně vygruntovat. se zblázním :cry: . A hlavně už je to dlouho. ještěže máme tu chajdu! představa bydlení 2 měsíce u rodičů - no konec, blázinec, smrt!
Agi - já myslím, že ta pasta ho nezabije :lol: .kdyžtak sleduj, kdyby se mu dělalo nějak zle, ale jinak bych v tom tragédii nehledala. Maximálně se po…
No a mlíčko - my ještě dáváme před odpoledním i nočním spaním. V noci už se Emi nebudí, takže 2× denně. Spíš je to takový usínací rituál, mlíčko dostává už v postýlce a pak se jen otočí na bok a usíná sama. Dávám jí to i proto, že pořád málo pije, tak to beru jakože aspoň nějaké další tekutiny. A dávám jí Nutrilon a sušené kozí mlíko Olimpex. Neznáte? Bombastická věc! stopro přírodní, nesmrdí kozinou, úžasné na imunitu a všechno možné…kdyžtak mrkněte na www.olimpex.cz.
Jdu mrknout na tu diskuzi - díky Agi! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
4.2.10 19:47

Halooo, kde jste kdo?
Tak my i dnes byli doma ve 3, taťka se rozhodl nakonec přecejen zůstat s tím zánětem průdušek doma. Konečně, už se to taky táhne 3 týdny a je to hrozny, jak kašle. Úplnej tuberák! Už jsem měla strach, aby neměl zápal plic. Tak jsme ho odpoledne nechaly odpočívat, šly k babičce a dokonce jsem stihla dodělat tatovi účetnictví, závěrku a podklady pro daňové přiznání. Tak mám dobrý pocit, že zas jeden rest hotový :-D .
Holky, mně teď strašně poskočilo břicho. Jako Luboš si mě furt dobírá, mamka takym, že mám už děsnej pupek - ale vážně! na to, že jsem na konci 5.měsíce, tak fakt už pěknej lavor. Vůbec nevím, kam jako chce ještě ty 4 měsíce růst?!?! Luboš se mi furt směje, že tímhle tempem mě Julinka u porodu rozerve, fakt vtipnej :evil: ! Začínám i dost funět a cítit záda. To chcu vidět, jak přežiju 3.trimestr. Asi je ze mě příšerná fňukna…
Zítra máme zase po dlouhé době náš maminovský večírek v hospůdce, už se strašně těším! byly jsme naposledy snad někdy v listopadu možná. Juchůůůů!
Holky baští vám prcci maso? Eminka dřív jenom totálně rozmixovaný nebo v polívce, ale teďka vůbec, prostě před každým jídlem dopředu hlásí „maso ne“, vybírá ho i z polívky! Tak jí sem tam frknu ještě i tu kupovanou sklenku, protože tam to nepozná. ale domácí maso ne. Dneska jsem jí zkoušela dát králičí sekanou-domácí s bramborem. A zase „maso ne, buambolu“. A luboš přiskočil a hned že to přece není maso, že to je sekaná :lol: …a světe div se, chutnala! Ale to bylo po strašně dlouhé době! Přitom nevím, co proti masu má. Nedávám ho furt, ale občas jí přece bílé maso neuškodí. Maximálně sní kousek ryby. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
4.2.10 21:54

Ahoj Peru - koukám, že to za chvíli bude asi dialog jen mezi náma :lol: Čekala jsem celej den, že někdo nakoukne…ono to tak je, když člověk nemá čas, tak jsou tu za den 3 stránky a když se musí válet doma kvůli nemoci, tak sem nepáchne ani noha :roll: Murphyho zákon…

Jako taťka váš teda pěkně ochořel. Něco podobnýho jsem měla asi já. Drželo mě to dlouho, potvora. Tak ať se mu brzy uleví, kašel je hnusnej. A určitě by se to nemělo přecházet.

Hoď nám nějakou pupíkatou fotečku, ať můžem zavzpomínat, pls :wink:

S tím masíkem, já si myslím, že děti mají někdy takové období, že maso nejí. Agi to mívá taky. Tob ne, ten sežere na co přijde :mrgreen:

U nás žádná moc velká změna není, Agi teplotuje, Tobík chrchlínuje, já mám nově zvýšenou teplotu a celej den mě ukrutně bolí hlava.
No snad se udržím, zítra a celý víkend slavím, tak bych nerada měla teplotu nebo něco jinýho :roll: Narozky jsou jednou za rok a já si je chci letos fakt užít. :mrgreen:

Jo Perulko - užij si zítra ten večer s kámoškama. Chce to jednou pořádně vypnout a probrat taky jiný věci, než plíny a mimina :wink: Já už se taky těším :wink:

Tak jdu zalehnout, vzala jsem si Panadol a potim se jak divá. Tak ať to má nějaký účinek.

Dobrou 8-) všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital