květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1572
12.2.10 13:25

No usmiřovačka nebude tak jako tak, máme zákaz :lol: :lol: :lol: !
Hani - taky mě napadlo to co Marky. Já mám teď pořád nízkej tlak a blbě mi na začátku bylo taky :lol: ..
Marky - já mám první rodičák jen na 2 roky, takže mi to teď vyjde úplně šul nul - skončí rodičák a nastoupím na mateřskou 6 týdnů před termínem porodu. Takže bych mohla malou dávat i častěji? jenže to by ji museli vzít, že…
A kruci, on je ten Valentýn :-? . A zítra jdem ještě na oslavu třicátin Lubošova nejlepšího kamaráda. To se vždycky fakt zadaří v super dobu!
Aspoň by se mohl vytasit s nějakou kytkou - omluva a Valentýn dokupy. ALe to se obávám, že taky nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.2.10 13:27

Že by další těhule??? :lol:
No Hani, u nás ten bubák frčí a ona se bojí, takže zatím pohodička, ale na Jonáška holt budete muset vymyslet něco jiného. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.2.10 13:28

Perul, na Valentýna už zase spolu budete určitě mluvit, neboj on přileze. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
12.2.10 13:43

Tak, tak, to by přece ani jinak nešlo, a pokud jdete na oslavičku jeho kamaráda, tak to on začne, neboj:-)) jo a pokud to máš jen na 2 roky, tak by Emi mohla chodit každý den, pokud jí vezmou, ale vím, že pokud děcku nejsou 3 roky, tak je to skoro všude docela velkej problém, třeba budete mít štěstí!

Leni, a jak si to zjistila? dělala sis test? nebo rovnou k Mudr? mě se to tenkrát takhle brzo vůbec neukázalo.. každopádně budeme držet palečky, ať je všechno v nejlepším pořádku!!!

Hani, u nás bubák docela platí, i když ona je můrka taky pěkně vyčůraná, my vždycky boucháme na dveře nebo na něco, jako že jde a normálně minule začala bouchat na dveře sama a říká bák, bák a vyplazuje jazyk a dělá blbl, jako čert a má z toho srandu, no někdy to na ní platí, ale jindy z toho má srandu..a u nás je to to samý, taky se kolikrát musíme smát, když je madam uražená, nebo trucuje… a škoda s tím těhotenstvím, už sem se těšila na další mimi:-))) a vy to Hani plánujete jak s dalším mimískem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.2.10 13:58

Marky, tak první byl test, bylo mi pořád divně a už jsem si to myslela od začátku, že to bude těhu, takže první test, byl hned jasnej a pak ještě další dva a pak jsem volala doktorce a ta mi ještě vzala krev, ale už to bylo tak nějak jasný. No a koukala právě hned na UTZ a říkala, že už tam něco vidí, ale jdu znovu 16.2. tak to už bude jasnější a třeba bude už i srdíčko. Ale blbě mi není, jen mám pořád žízeň a k tomu suché rty a taky chutě, pořád bych něco mlsala, jenže mám divně v puse, taková kovová chuť. No snad to všechno dobře dopadne, ví to jenom rodina, kamarádům zatím nic neřekneme, to počkáme až tak na ten 12tt, kdyby něco náhodou, pak to nebudu všem vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
12.2.10 14:37

Chtěla jsem se jít najíst, ale ještě nakukuju. Malej ještě nespí, nedala jsem mu kojo..vydržela jsem, zatím. Barva se tedy nekoná, čepice to jistí :wink: .
Právě jsem chatovala na Fcb s Marťankou, héč :-) .
Marky - my to zatím s druhým nijak neplánujeme. já bych chtěla, hlavnmě kvůli malýmu a taky ty věci se mi nechce prodávat za babku, měla jsem všechno nový a je to v perfektním stavu, tak bych to radši ještě využila pro druhý, pak už mi to nebude tak líto. Berta ale moc nechce(zatím spíš vůbec), chce dát veškerej komfort malýmu, nechce další 3 roky snášet moje nálady(je fakt, že hormony se mnou dělají divy) a taky přišel o práci, když bylo malýmu půl roku a co kdyby se to stalo se dvěma…Má z toho strach. Já mu pořád říkám, že sourozenec je pro malýho důležitější než superhračky a hadříky a výlety…zatím je mi to prd platný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
12.2.10 15:00

Tak než jsem se najedla, usnul. Jdu na tu hlavu. To tady dneska pěkně zaplňuju :-) .
Zatím :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleonora9999
12.2.10 15:42

no to jsou noviny leni moc velikánská gratulace :lol:

jinak perul my už jsme taky na kordy.ZASE
je nepříjemnej, hádáme se, reje do mě, nenechá mě být. je to tak náročný na psychiku chjo. nervama jsem vstala v noci v jednu a do půl čtvrtý jsem tady uklízela a žehlila pak jsem si pobrečela a šla jsem zas spát. snad bude zas líp.

jinak včera byla ta oslava, až na manžu to bylo pro Niki super , ale on prudil, měl keci, klidně se i v půlce oslavy zbalil do ložnice na nootebok dával najevo že má návštěvy u pr… podotýkám že z jeho rodiny nikdo nepřišel. tak na mojí sere že. přetvařuje se hnus
a dnes slouží a napíše mi včeličko a miluju tě a usměj se atd no a já si z toho asi mám sednout na prdel že má zrovna dnes náladu jako že zas budu normální.nerozumím mu a už mě sere a to podotýkám že včera byl až tak hustej že mý švagrový řekl že mě má už zase plný zuby a že se těší do práce. chápete to? já která nedělám nic pro to aby jsme se pohádali tak on má rejpavou a ještě mě takhle pomluví no mazec. švagrovka mi to samozřejmě hned řekla. už jsem si i normálně propočítávala jestli to nezvládnu sama no hus. jednou jsem nahoře a pak zas dole podotýkám že s historií na pc už ho nehlídám nemám na to žaludek a sex? nic ani pohlazení hezké slovo cokoli niiiic. jsem sama zvědavá kde budu za rok …

• Citovat
  • Upravit
1572
12.2.10 19:50

Ajajaj Moni, to mě moc mrzí. Tohle fakt neznám. My se nepohádáme jak je rok dlouhej, ale když už, tak je pak fakt ticho třeba týden. Vlastně se třeba ani nepohádáme, jen si s nevolí sdělme jiné názory :lol: .
No, dopisy pomohly, taťka to uzavřel, že oba máme v něčem pravdu, ale dělá už jakoby nic. Ale kytka nebyla, krkoun jeden.
Jdu se umýt a dneska brzo zalehnout. tak pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.2.10 23:22

Ahoj hoky,
nejde mi pc, momentalne me vsechno stve{ napsala bych to i jinak}. Pisu z Honzovo pocitace - klasicky. Neni zrovna doma. Ma novou - anglickou klavesnici - tak bez hacku a carek. :wink:

Vitek ma tyden prazdniny a leze na nej nejaky virus. Tak dnesni slunecni den jsme byli doma. Zacal chodit na to plavani, ale pujdeme asi jeste jednou a zabalime to. Podle trenerky moc zlobi a boura ji cely kolektiv. Vynadala mi jak maly holce. Ale priste uz se budu branit. No dostala me pekne a kdo to odnesl - Vitek. Ja tele pitomy , ze jsem ho tam vubec davala. Ale kdyz on tam chtel. Rozcvicku v bazene zacali na suchu a ona mu vynadala, i kdyz jen nohu strcil do vody. Takze co jsem videla 5 min, tak mu stihla vynadat 2×. Jak to asi vypadalo potom. :nevim:

Tak hlavne gratuluju Lene, ze budou mit doma malyho Egyptana. :mrgreen: A Perulce, ze je to doma lepsi.
Tak ja se zas ozvu, az mi nekdo koukne na ten PC. Ale na to uz tu nikdo nema naladu.

Agi je ve skole? Tak at to jde. A hani, co barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
14.2.10 21:31

Ahoj holky!!!
Jak jste si užily Valentýna?
My jsme dnes celý den modelovali s modelínou, malýho to strašně bavilo a nechtěl dělat nic jinýho. Berta uvařil sváteční oběd a že si potom zajdeme do cukrárny na dortík. To si ale s Jonáškem dost dobře nedovedu představit, tak jsem upekla makovec s citronovou polevou.
Ali - to je teda děs s tou trenérkou :cert: . Vždyť přeci, když pracuje s dětma, měla by to s nima taky umět a né okřikovat za každou blbost. A za co ti jako vynadala, káča jedna?
Barva chytla dobře, díky za optání :wink: . A ten počítač ať se rychle vzpamatuje, chybíš!!!
Moni - teda to je mi taky líto, jak se manža chová. Nevím jestli to tu už nepadlo, ale co zkusit poradnu? Kdyby byl proti, můžeš jít i sama. Vypovídat se a poslechnout názor odborníka…jak na něj, co dělat nebo nedělat, jestli má vůbec cenu zůstávat s ním… Každopádně ti budu držet palce, ať je brzy líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.2.10 13:36

Ahoj ženy!

Tak předně: Leni - obrovitánská gratulace!!! Bude další mimís, hurá!! My máme děti 2 roky a 4 měsíce od sebe a je to super. Hrajou si, rozumí, jsem ráda, že jsme se tak rozhodli. Moc vám to přeju a držím palce, ať na UTZ uvidíš mimíska i se srdíčkem!! :palec:
Já jsem tak tiše doufala, že přijedeš a tuhle zprávičku nám řekneš :wink:

Mončo - ach jo, tak ať se mužíček brzy umoudří. A jak psala Hanka, já bych taky zkusila nějakou poradnu. Pro mě osobně by to byl hroznej teror v takovým vztahu žít. Snad to dobře dopadne.

Peru - jé tak to je fajn, že už doma není tichá domácnost. Dopisy zabraly, hm. Někdy je to dobrá volba. Člověk to v klidu napíše a druhý si to v klidu přečte…to u dialogu někdy tak úplně nejde, když jsou emoce rozjitřené…

Marky - tak s bubákem jsme na tom stejně jako vy :lol: Tobík párkrát nevěděl, co bude a pak si z toho začal dělat srandu. Lump. Akorát se bojí tmy a večer ukazuje na okno a říká bubu. Musím jim ho zatahovat i přes žaluzie a záclony ještě závěsama.

Já byla přes víkend v Praze ve škole, opět super paráda. Mimo jiné jsme zmínili i to létání miminek a celou tu problematiku kolem toho. No není to jednoznačný, ale většina odborníků se přiklání k názoru, že to dětem škodí. Kdyby vás to zajímalo, tak tady je reakce napadané strany: TUDYK
Taky jsme se bavily (většinou jsme tam samý baby :mrgreen: ) o nočníkování. Takže hlavně pro Perulku: paní, co nám přednášela psychomotorický vývoj dítěte říkala, že přesně to, co ti dělá Eminka, dělávají děti, které začaly nočníkovat moc brzy. A že se to časem srovná. Proč to ale dělají, nikdo neví. Jsou domněnky, že to dělají v období takového toho vzdoru a zkoušení, co jim u rodičů projde a neprojde. A znova nám potvrdila, že dítě začíná opravdu chápat, co se mu to tam dole děje kolem 15 měsíců, kolem 2 let jsou schopny vědomě kontrolovat svěrače a tedy i zadržovat moč i stolici a počkat s vyprázdněním na nočník či WC.

Valentýn - tak my neslavili, ani nikdy neslavíme, jenom si na to tak jako vzpomenem…obejmeme se, dáme si pusu......jako každý jiný den..... :wink:

Alčo - já to u tebe vidím na nový počítač. To už přece není možný, že to tak blbne a nikdo neví co s tím. Jestli on ti to tam doma někdo záměrně nerozbíjí, abys s náma nekecala :mrgreen: :mrgreen: Nějakej skřítek škodílek :lol:

Hani - to je vždycky problém, když každý má jiný názor na to mít druhé mimi a nemít…přeju, ať se domluvíte ke spokojenosti obou. (Doufám, že Berta podlehne :mrgreen: tvému ukecávání)
A koupili jste tu Playfoam? Já o ní uvažuju už delší dobu, ale ještě jsem se nerozhoupala, abych jí koupila. Za dobře jí mají na MMB. A kde bys jí kupovala? Já bych ani nevěděla, kam pro ní jít? U nás v hračkářstvích jsem jí neviděla. Ještě nějaký výtvarný potřeby mě napadají… :nevim:
A mně taky barva chytla :mrgreen:

Alčo - plavání…hele oni jsou proti tomu Vítkovi nějak všichni vysazený, ne? Jako neznám ho zas až tak, ale na tom našem společném výletě se mi fakt nezdálo, že nějak extrémně zlobí. Asi narážíš fakt na blbky. Já bych jí řekla, že si ten kurz platíš a že holt Vítek je živější, ale jestli ona ho nezvládne, tak asi není správný člověk na správném místě. Ona by ho měla zvládnout a když to neumí, tak tam nemá co dělat. Když se rozhoduju pro takovou práci, tak musím počítat s tím, že všechny děti nejsou holt andílci, a že některý taky zlobí.

Jdu si udělat kávičku, mladej spinká, Agi pohádkuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.2.10 17:48

Ahoj.
Močo, Alčo, Agi, díky.

Mončo, co ty problémy, koukám, že jste to ještě nějak nevyřešili, co? já bych s ním asi takhle nevydržela, moc by mě to štvalo, hlavně kůli dětem a ještě takhle kazí oslavu narozek.
A co vůbec dort, jakej byl, povedl se????

Agi, tiše jsi doufala že se nám to splní, jo???
No já jsem s tím popravdě takhle rychle nepočítala, ale co jsem odbourala to noční kojení, to je cca 2 měsíce, tak jsem asi víc v noci v pohodě, dokonce jsem to po dvou letech dostala a na Silvestra mi to právě skončilo, tak jsme to zkusili, ale nepočítali s ničím, Nelinka nám trvala 8 měsíců. Ale mimčo k nám už asi chtělo, no rozdíl mezi dětma bude necelý 2,5 roku, takže paráda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.2.10 18:32

ahoj ženy:-),

tak jen v rychlosti, ten PC je nějakej zabržděnej, občas i sám vypne, tak doufám, že se to nestane právě teď..

jinak Valentýn se u nás slaví, ale jen tak aby se neřeklo, dali sme si vínko, koukli na TV a šli spát..

Leni, to je paráda 2.5 roku rozdíl, ideální, tak to má i Agi, viď..

Hani, třeba manžu ukecáš, byla by to škoda, kdyby Jonášek neměl sourozence:-(( i když někdo chce dát tomu jednomu všechno, já si už nemyslím, že to druhý mimi je tak finančně náročný, přece jenom už máš spoustu věciček od prvního.. tak vytas svoje ženský zbraně a to půjde!!!

Ali s tím plaváním, teda spíš s tou ženskou je to teda síla, přesně jak psaly holky, když to s dětma neumí, nemá tam co dělat, můra jedna a ono to vždycky nejvíc překvapí, když vůbec netušíš, že Ti dá takovou slovní nakládačku… kdyby aspoň člověk tušil, že něco takovýho přijde, tak se na to připraví..

Moni, mrzí mě to, co se děje, snad bude zase brzy dobře, budu držet palečky!

Agi ty se teda pěkně rozšoupla s tím příspěvkem, to je snad nejdelší, co tu kdy byl:-)) a co Tobíšek, už je zdravej?

Peru, jaká byla oslavička?

tak holky zatím, jo nevím, jestli sem Vám to už psala, ale někde sem vyštrachala tuto adresu:www.hraveuceni.cz, je to stránka pro děti a je to fakt hezky udělaný, mrkněte… jdu asi připravit koupání pro prďolu A pustíme Ulici:-)) pak Vyprávěj, pak jak se Staví Sen, tak to je můj dnešní program, jako každé pondělí:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
15.2.10 19:19

Ahoj maminy!
Ali - to já bych řekla paní učitelce přesně totéž. Když pracuje s dětma, musí to umět a mít trpělivost. Jinak není člověk na svém místě. Určitě bych kvůli tomu nebrala Vítka z plavání. A jemu se tam líbí? Pokud jo, tak ho tam nech a zprdni učitelku.
Hani - jakože Berta chce jedináčka? Jako každý má svůj názor na tyhle věci, ale já bych jedináčka nechtěla z noha důvodů. Jeden z posledních mi řekla mamčina kamarádka, co u ní byla na návštěvě. Její kamarádka má dvouletého vnuka a tomu našli nádory na páteři. Není šance na léčbu a dávají mu pár měsíců života. Jsem z toho byla úplně hotová! To si prostě nedokážu představit, že by se nám mohlo stát. Ale ono se to bohužel může stát komukoli. A pak co se životem, když nemáš doma druhý důvod, proč žít???? Já vím, je to šílený a morbidní, ale prostě je to realita.
Leni - tak jaká???
Agi - no já už slyšela i tenhle názor na nočník. Já začla Eminku posazovat cca kolem 14měsíců a šlo to hezky. V 16 začla sem tam říkat aaa… ale víš jak. Tohle je děsně individuální, kamarádka vysazovala od půl roku a nic takového se u nich nedělo. Dnes má Sárinka 2 roky a bez plen už je přes půl roku. Stejně tak Elenka od švagrové. Té se na nočník nechtělo a ve 20 měsících zničehonic začla ječet, že nechce plinu a začla sama od sebe chodit na nočník.
No a u nás je nového to, že od páteční noci ležím ve špitále. Fakt super. V pátek odpoledne jsem jela do města pro poštu a doprotivky se vyřídil jakejsi šílenec, tak jsem se snažila mu vyhnout a stáhlě mě příkopa. Jako nic se nestalo ani mně ani autu. Já ho viděla dlouho dopředu a jela jsem fakt na jedničku úplně krokem. Takže auto se spíš jen tak svezlo do sněhu jako do peřiny. Ale ten zmetek ujel a tam zrovna nebyl nikde signál. Naštěstí pak jel okolo jeden pán s teréňákem a vytáhl mě. Fakt to nebyl žádný náraz, ale asi jsem se přecejen lekla, i když jsem si to nepřipouštěla. A večer mi začlo tvrdnout břicho. Ale strašně! Nezabraly ani 3 hořčíky skoro po sobě a ve 2 ráno jsem ještě nespala, jak to bolelo. Tak jsme jeli radši do nemocnice. A jsem tu doteď :-( .
No aspoň mě pořádně prohlídli, prej mám čípek 5,5cm a nikdo nechápe, co plašila moje doktorka se zkracováním. Ale mám nějak dolejš placentu a prý tím, že děloho roste ve spodní části, tak se to nějak o sebe otírá a může to vyvolávat tonizace dělohy. Ale že se časem vytáhne a bude to lepší. Jinak prý vše v pořádku a nevidí nic, co by mělo způsobit předčasný porod. Ale zase takové tvdnutí břicha ve 23.týdnu taky nejde ignorovat, tak jsem si tu poležela nejdřív s kapačkama, teď už jen přášky hořčíku a snad zítra, nejpozději ve středu jdu domů. No už mi z toho hrabe. A stýská se mi po Emince. Ta to naštěstí zvládá dobře, jen včera při odchodu odsud strašně plakala a prý až do večera volala mámu :cry: . Dneska už zase dobrý.
Je to tak divný nebýt s ní, každý den koukám, jak se mi mění před očima. Má teď žravou, to ani není možný. A včera tady bavila celej nemocniční pokoj i s personálem. Když přicházeli, malovala jsem si aspoň řasy, ať furt nejdu jak vyblutý zelí. A ona se přiřítila MAmi mami ládi ládi a pak se zarazila, koukala na mě a hned: Mami pisi pisi oči???? oči pisi nene, tytyty! mami maluju papíl! emi pisi oči ne, emi majuju jenom papíl!!! :lol: :lol: Jak ju pořád poučuju, že se maluje jen na papír ani nikam jinam, tak teď mi to vrátila :lol: Jsem se fakt smála, až jsem se málem počurala :lol: .
No nic, jdu do sprchy…tak se mějte zatím krásně a papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí