květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
26.2.10 01:09

No Perul- ty uz jsi 25tt. Tak to uz mas takovou tu prvni hranici za sebou. Me to tak utika, jak ted nemam pravidelnou kontrolu. 8-o 8-o 8-o

tak ja jdu asi spat.
Jsem promazavala spam v mailu. Od zacatklu unora 2000 mailu a jen 4 pouzitelne. vse ostatni prakticky spam. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.2.10 11:29

Čauky ženy,

Hani - tak to si to užíváš, co? Návštěvy…já radši na návštěvy chodím, to pak nemusím uklízet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kafíčko jsem si moooc užila, by se kecalo.....když nám to nikdo nepřerušuje 8-) :lol: No ale už mám zas na chvíli útrum :-(

Alčo - já vim, máš pravdu ve všem. Ono je asi fakt problém, přiznat si, že by dítě mohlo mít problém. Je mi to jasný. Ale mě mrzí ten její přístup. Že se ani nesnažila ho třeba dávat na bříško, měli problémy i s vyprazdňováním…nevím, jestli to může souviset, ale chlapeček měl hrozný koliky a hlavně ukrutnou zácpu a vůbec se nemohl sám vyprázdnit. Museli do něj vždycky šťourat rektální trubičkou namazanou Rybilkou, aby se vůbec vykakal. A chodil třeba i jednou za týden. To trvalo do 4 měsíců a pak nárazově. Kojila 6 týdnů, pak najednou ztratila mléko (stejně jako u první holčičky), zkoušeli všemožný UM, ale stav se nelepšil. To bylo taky divný. Jako náznaky byly od začátku, co se malej narodil. Oni si furt nějak ale s ničím nedělali starosti. Chápu, že každý jsme jiný, někdo hysterčí, někdo je flegmatik, .....já vím, že dítě přibližně ve 3 měsících má udržet hlavu, pást koně a opírat se o předloktí. Kdyby moje dítě ale ani v 6 měsících na břiše neudrželo hlavu, tak bych to řešila. Ona ne a to mě právě přišlo divný. Nijak jí neodsuzuju, je to fajn holka, ale má pro mě prostě zvláštní přístup. Připadá mi taková neinformovaná, nebo jak to nazvat…a je fakt, že doktorka to taky nechávala. Mohla jim aspoň tu vojtovku doporučit dřív. Já nevim, jsem laik, je fakt, že možná kdyby šli dřív, asi by se taky moc nezměnilo, nebo změnilo.....ale to nikdo neví. Kdybych byla v její situaci, tak se zajímám a řešim a nečekám, jak se to vyvine.

Pokoupila jsem ten jarní kabátek, je to takovej univerzální střih, že k němu můžu vzít sportovní i vycházkový botky. Úplně mě láká ho už vytáhnout, ale asi by mi byla ještě zima. I když přes den je mi už v zimní bundě horko, tak to bych ho už asi unesla. Já se táááák těšim na jaro!!! To je moje nejoblíbenější roční období. Ještě tak měsíc a už se to snad na plný pecky rozjede :dance:

Alčo, hlavně, že máš na čem psát :mrgreen: , zaměstnanec počká :mrgreen:

Ááááá, někdo mi tu běhá se smrádkem za prdíznou, jdu ho toho smradu zbavit a pustím se do oběda.
Máme dneska palačinky, madam si je poručila…v pondělí maže konečně do školky, už se těším.

Jo a ať je Jonášek brzy zdravý, ať nemusíte čekat na další termín v Motole, to je opruz, chápu. Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.2.10 12:10

Sem psala dlouhý příspěvek a týhle debilní klávesnici vůbec nerozumím. Se mi to smazalo a už to znova psát nebudu. :cert:
Agi- je důležitý cvičit a čím dřív , tím líp. Ale až třetí neurolog začal Jonáše opravdu řešit a první dvě spoustu věcí zanedbaly. Pořád vše v pohodě a máme čas a najednou byl mentálně postiženej, dmo a ortopedická vada. Kdyby mu udělaly sono hlavičky, tak dnes třeba neumusel na tu rezonanci. Cpaly mu B12 a něco na podporu mozku. Třetí neu z toho málem padla, že to nebylo vůbec potřeba a že první měli udělat to sono a emg, aby aspon odlisili centrální poruchu od periferní a blabla bla. Takže naše první dr by tu tvou kamarádku určitě uklidňovaly hodně dlouho.
Třetí dr je sice dobrá neuroložka, ale taková ta ortodoxní. Vojtovku bere u malých dětí a teď by zas doporučovala spíš jinou metodu a kouká na mě divně, že už Vojtovu cviit nemáme, že už to určitě nejde udržet atd. :roll: No a tu rezonanci jsem dostala k rozmyšlení. Opravdu na ní spousta roičů dítě nedá.
ale asi bych tlačila tvojí kamarádku ke Kolářový. Ta není orotodxní a sice si nebere servítky, ale ví o čem mluví. já bych k ní chodila každej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.2.10 13:47

Alčo - to je určitě problém, rozdílné názory lékařů. A bohužel s tím nikdo nic nenadělá. Je to škoda, protože spousta věcí by se dala třeba zachytit daleko dřív. Oni teď cvičí asi 2 měsíce, tak klučina se začal obracet a teď snad i plazit. Jinak mentálně vypadá, že je v pořádku. Začíná i sem tam něco říkat, máma bába, takový ty klasický věci okolo jednoho roku, paci paci.
Kolářovou jsem jí nabízela, že lepšího nenajde…
Chodí co 14 dní cvičit s fyzioterapeutkou tady u nás do Arpidy no a pak cvičí doma.
MR jim asi nenabízeli, spíš je na ní hned poslali. Tak se aspoň vyjádřila. No jsem zvědavá, jak jim to taky dopadne. Prej může mít malej nějakou bublinu v mozku nebo co 8-o, to mi říkala. Je to mimochodem i matka té holčičky, co jsem o ní už psala, že jim upadala do toho bezvědomí, když se třeba praštila nebo vztekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.2.10 14:19

Ali - držím pěsti, ať už ten Motol konečně vyjde. Omlouvám se, jestli jsem se tě nějak dotkla. Já tu kritiku myslela tak, že prostě pokud dítě evidentně problém má, tak chci aspoň vědět co nejvíc. Nesnáším čekání, až naprší a uschne. Máloco se v životě vyřeší samo. A chápu, že některé maminy nevidí problém, ani nechtějí vidět a navíc když je o tom přesvědčuje i dokotorka, tak proč by trápily vlastní dítě… Moje doktorka taky furt říkala, jak je malá šikovná a v pohodě a že neví, proč cvičíme. Ale já jsem to věděla a dnes jsem za to vděčná. Pořád na ní vidím nějaké drobnosti. Ale jsem si jistá, že bez cvičení by to drobnosti nebyly. Držím Vám moc pěsti a jsem si jistá, že ty víš, co je pro tvé dítě nejlepší.
A co je to vlastně ta magnetická rezonance? Je to nějak nebezpečné? Nebo nepříjemné?
Ali - no jo, 25.týden, pomalu se dostáváme do 3.trimestru.
Jo a návštěvy - v Zábřeze jich bývalo vždycky moc - až moc! Sem se v zimě nikomu nechce, tak mi to ale zase chybí. Hlavně se nemá Emi s kým vyřádit. Ale zjistila jsem, že je taky lepší s dětma na návštěvy chodit :lol: .
Dneska přijede manželova sestřenka - ta všechnopůjčovatelka. Nahlásili se včera a já tu skoro nic nemám, nakoupit má Luboš dneska po práci, ale z toho už nic nachystat nestihnu. Tak jsem jen upekla koláče a udělala romadurovou pomazánku, kterou kdyžtak narychlo namažu. Víc toho nevyčaruju.
Holky, tak jsem koukala, že už se těm našim prckům blíží druhé narozeniny - to ani není možný. příští týden je už březen a Emi je v dubnu… A pak už jen porod :lol: Ale do té doby ještě stěhování, megaúklid, zabydlování… Jo a další jobovka. Domeček už máme hotový, dneska se končí malování - a volal nám malíř, jestli víme, že nám teče do baráku - že v jedné ložnici tekla voda po palubkovém stropě - asi jak roztával ten led, tak se nějak musel dostat pod tašku - ale to fakt nechápu!!! nová střecha, všechny izolace a zábrany… já už se fakt musím smát. Tchánovci mají barák starej 30 let, stavěli si ho sami a nic mu není, nikdy tam neteklo. A my bydlíme 6 let, peníze jsme vynakládali hlavně na kvalitu a furt tomu něco je! Luboš je úplně hysterickej. Prej ten pitomej barák prodáme, koupíme si malej byt ve městě a většinu roku budem na chatě. No tak to určitě…
Jdu vytáhnout koláče z trouby aaaaaa…mládě vzhůru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.2.10 16:47

Já jsem někdy jak slon do police, Alčo, až když to napsala Perulka.....nedotkla jsem se tě nějak tím svým psaním? Jestli jo, tak se omlouvám a je mi to líto, promiň. :hug: Já vím, že jinej pohled má někdo, kdo s něčím takovým nemá zkušenosti a někdo, kdo si tím prochází.

Peru - tak vám ještě ke všemu zateklo, to je hrůza. 8-o :roll: Snad to nebude nic vážného.
Hele, a jestli už nehodíš foto pupku, tak ti asi přestanu věřit, že bude Julinka :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem nedávno přemýšlela, že prckům už budou dva roky. Je to síla. Teprve s dětma člověk pozná, jak ten čas letí.

Dneska hnijeme doma, prší tu a nic se mi nechce. Je to takový to klasický počasí na zalezení pod deku s knížkou. Akorát že tu mám dva rušivé elementy :lol: Ale dneska je musím pochválit, jsou moc hodní. Agi si malovala, prý už pro Ježíška, maluje samé princezny a kytičky…Tobík až na pár snědených granulek pro kocoura, dneska taky dobrý. Tedy až na to, že přišel z koupelny s kartáčkem na zuby namočeným v takovým tom gelu, co se dává do záchoda (je na to reklama, myslím, že je to Duck, taková ta jakoby injekce, co vytlačí gel přímo na stěnu WC a není potřeba žádnej držák, ve kterým se neusazujou bakterie.....mimochodem nevím nevím, už to asi nekoupím). To už mi jednou udělal, prasátko jedno :cert: Furt vymejšlí takový krávoviny. Je to pár dní, co mi půlku Agátky pasty na zuby přinesl vymačkanou v jeho dlani :cert: O vypití sprchového gelu (dětského) asi před týdnem ani nemluvim. Volala jsem dokonce toxikologickou linku :cert: :cert: No kluk, zlobí jak čert. A už je zas po…nej, jdu ho přebalit, lumpa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.2.10 20:42

Ježkovy voči holky, takové drobnosti se mě fakt nedotknou. Ale je hodně lidí, co neřeší problém dítěte. prostě to odsouvají a říkají, že má ještě čas. Podle našich jsem taky nejspíš hysterka, co má dítě nechat růst a jasně,že se z toho dostane sám. Já bych hrozně moc chtěla vědět prd a vykašlat se na všechno. Já těm lidem strašně závidim. Přesně si pamauju ty maminky, co přišly na rehabilitaci s dítkem a už na nich bylo poznat, že cvičit nebudou a předem se rovnou proti cvičení uzavřely.
Peru- magnetická rezonance se dělá na cokoliv. třeba na vazy v koleně. Jonáš půjde na mr mozku, jestli tam někde něco není. Je to v narkóze, tak proto nesmí být nastydlí a nemocný už vůbec ne. A hlavně na to oddělení nesmíš zatáhnout infekci. leží tam i onkologický děěti nebo vážné epilepsie, co se nemůžou při nemoci léčit.
Baráček- ať už vás nezlobí. a jak dlouho jste přes rok na chatě a jak dlouho doma?
Agi- Jonáš zas vším hází. Jako házenou by mohl hrát určitě. Třeba na vozíčku(naše hláška, ať už se vám zdá jakkoliv nevhodná). A včera mi tu vylil půllitr šťávy, plnou skenici džusu a já kvůli němu vylila mlíko. Ale to už jsem vřeštěla.

Tak papa. Jdu trávit úžasný páteční večer nad bakalářkou. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
27.2.10 11:18

Ahoj holky!!!
Kluci jeli na malý výlet, tak jsem vyprala, uklidila a navařila…ještě schází rýže, za chvilku jdu na ní.
Agi - teď u nás byla jedna kámoška a říkala, že jí malá prokousla tubu s vteřinovým lepidlem 8-o , ale praj zachovala klid, zavolala doktorce, vymila pusinu…prej spolknout to nemůže, že to s těma slinama opravdu rychle zasychá a co bylo na pusině, po pár dnech odrolila :-) . A vy máte koupelnu a wc dohromady?? Berta je úplně hysterickej a vše jsem musela dát pryč, i když máme záchod zvlášť a zavíráme tam a malej ještě naštěstí nic takovýho neochutnal.
Jinak na návštěvy taky samo radši chodím.
Peru - trápení s baráčkem nezávidím, to je asi fakt pořád něco. Já jsem se teda taky docela divila, že máte chatu i barák, mi to přijde jako moc na uklízení a obhospodařování a pak právě, když se něco se.e, ale jako přeju vám to, nemyslím ve zlým :wink: . Hele a ty jsi „jenom“ napekla koláče a udělala pomazánku 8-o , no to by ses měla stydět, né :wink: :-D :?:
Ali - ať je Jonášek zdravoučkej a máte Motol brzy za sebou!!!! A já mám tvůj smysl pro humor ráda :palec: …vždyť víš :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.2.10 20:10

Ahoj holky!
Dneska ti bylo krásně, šli jsme na vycházku - samozřejjě k našim, Emi jinam nechce - ale nechtělo se nám vůbec dovnitř, tak jsme vytáhli židle před barák a dali si první kafčo venku :lol: . Sice byla zima, ale to slunko!!!!!
No já samozřejmě nikdy nesnila o tom, že bych měla barák a chatu. Ale tady to bylo trošku jinak - to je chata, co před 25 lety stavěl vlatsníma rukama můj otec, já tam strávila půl života a je to v krásném prostředí. Tu chatu před 10 lety i rekonstruoval. Takže je to takový malinký zařízený útulný domeček. Můj táta se kdysi rozhodl udělat pořádek v majetku a tak tuhle chatu přepsal na sestru a na mě pozemek, kde jsme si postavili. Jenže moje sestra je typický velkoměstský člověk, nikdy to tu neměla ráda, ani sem nikdy nejezdila - pokud vím, tak tady byli vždycky jen přes silvestra. A tak domek chátral a chátral a tata zuřil…a pak jednou přišla ségra s návrhem, že potřebuje peníze a že to nevyužívá a že to chce prodat. a tatovi o tom nechtěla ani říct!!! Takže jsme sáhodlouze diskutovali, tata by ju zabil a i mně to bylo líto. Tak jsme se dohodli, že to od ní odkoupíme - na splátky. Tata sice taky zuřil, ale snesl to určitě líp, než jak by to bylo u té první varianty, že… Takže takhle vyplynulo, že máme 2 domovy. Původně jsem to chtěla fakt jako chatu - na oslavy, víkendy, dovču o prázdninách, vánoce…ale teď jsem ráda, že jsme měli kde bydlet, než se to doma opraví. Vždyť už jsme tu 3 měsíce! Představa, že bych takovou dobu bydlela u rodičů - to už bych vám psala z blázince :cert: . No takže tak :-D .
Hani - tak to lepidlo je masakr. Tdy těch nehod se já taky bojím. Jako Emi si nikdy nic moc do pusy nedávala, ale občas dostane nějakej blbej nápad - třeba dneska jsem ji načapala, jak olizuje odpadkovej koš!!! :roll: No doufám, že to dětství přežije nějak ve zdraví.
Před chvílí ji šel Luboš položit a po cestě jí zase říkal, že má Eminku moc rád…a ta žába vyčuraná hnedka" Táta lád? Jéééé, bude mejoun (meloun), Emi honá (hodná)!!!" :lol:
Ali - rozhodně je dobře, že toho hodně víš. Ono to člověku sice komplikuje život - ale pro Jonáška je to určitě dobře a třeba bez toho byste ten život měli do budoucna mnohem komplikovanější. potíž je ta, že nikdo nemá možnost vyzkoušet si prožít obě varianty a tak není srovnání. Takže maminy, co něco zanedbají, stejně nikdy v životě nepřiznají, že to byla jejich chyba.
MR - to je teda jakože operace? Já vlastně vůbec netuším, co to je.
Agi - fotka fakt bude, vím jsem děsná! Ale když já su furt doma v teplákách a připadám si celá nějaká hnusná a nechce se mi vůbec se fotit. Čekám, až mi dá tatin fotky z té oslavy, tam by se snad dalo něco vybrat.
Zítra mám volné dopoledne! Luboš jede stěhovat ten nábytek, bere malou k jeho rodičům a tchýně mi ještě volala, že nemám vařit, že mi pošle svíčkovou. To je žůžo! Pokud mi to Julinka dovolí (nemá ráda tohle moje sezení u počítače), tak budu lovit na MMB a Emi kočárek k narozkám…
Tak dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.2.10 21:38

Ahoj holky,
Hani- a odpočinula sis, když jsi byla doma sama? Koukám, žes vařila? Jestlis taky náhodou nedělala nějakou pomazánku a nepekla. :lol:
Nebezpečné poživatiny- Jako dítě jsem vypila lepidlo na tapety.Přilítla jsem do kuchyně žíznivá, nikdo nedával bacha a bylo. Zvracet mě nedonutili a taky jsem vyrostla. :mrgreen: Jedla jsem červený kuličky, bílý kuličky i oranžový kuličky ze stromů. Všechna možná pidiokrasná dvoucentimetrová jablíčka ozdobná z městské zeleně - protože říkali, že je to nebezpečný a já věděla, že jsem nesmrtelná. Asi jako v Obecný škole:" Neolizujte zmrzlé zábradlí". :mrgreen:
Já nevim, jestli jste postřehli nedávno ve zprávách, že zemřel malej kluk, co vdechoval - cíleně a vědomě plyn ze zapalovače. Vítek na to koukal a nechápal. Tak jsem mu to vysvětlovala a úplně jsem trnula, aby ho to naopak nelákalo. Třeba je pošuk po mě. Jako prdlej je, ale jestli ještě ke všemu prdlej po mě? :roll:
Perul- fotky nevyčítám. My samosebou ještě nemáme stažený ani fotky z vánoc a možná ani dřívější. Emi je šikovná, to je jasný.
Já bych chatu klidně brala. Ale neuklízela. :-) Ale při tvojí hyperaktivitě se divím, že nemáte ještě nějaký letní byteček u móře. :mrgreen: Že bys tam jako vždycky sjela auutem poklidit, než bys ho někomu půjčila. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele magnet rezonanci ti popíšu až po, jo. Já to raději nechci moc studovat předem. Operace to není. Je to vlastně krátký vyšetření - v tunelu( tos musela vidět v nějakém seriálu) I když teda v Nemocnici na kraji města ještě ne. :lol: Sem zas vtipná, na to, jak me to sejří. Pardon. Do narkózy děti musí - protože se nesmíš vrtět. Jinak narkoza potřebná není. Moje klaustrofobická tchýně měla narkózu taky dostat. Protože tak vyváděla, když jí snímali koleno,že snímek nevyšel. Je to něco jako 3D ultrazvuk. Nejdokonalejší zobrazení prostorový. Blíž popisovat a nastudovávat to nechci. Abych se ještě víc nebála. Já se hlavně bojim toho, že několik hodin před narkózou nesmí jíst ani pít. A jeden chlapeček, co byl v Motole minule s náma měl mít narózu v 9h ráno , takže jedl a pil naposledy při večeři den před tím a do narkózy šel nakonec až odpoledne. A že vyváděl a to mu bylo víc než 3 roky a dalo se s níím mluvit. Ale nevím, jak Jonášovi vysvětlím, že nedostane napít. :-? Jídlo mu bude jedno, ale když pije jak duha. :nevim:

Jsem za ty poslední týýdny taaaaaaaaaak nevypsaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
28.2.10 13:31

Ali - tak to už asi vím, co to je. Myslím, že tam byl Luboš, když na něho spadl v lese strom. Měl na dvou místech sešitou hlavu. Tohle mu pak dělali pro jistotu, protože se pak ještě 2× vyvrátil, ale na nic nepřišli. Pod narkózou nebyl, ale nějaké uklidňující léky dostal, protože nesměl pak řídit. Hm… tak asi nejhorší na tom je ta narkóza. s tím nepitím u dětí úplně! Jejda, tak na vás budem moc myslet.
A já fakt nejsem hyperaktivní, měla bys vidět, jak se teď flákám. Až nezřízeně! Třeba jsem teď za 3 dny přečetla 450-stránkovou knížku! Já si to prostě neumím šetřit :-D . Teď mi na týden odjeli naši, tak bude po hlídání. jen ve středu jedu na soud, tak bude hlídat švagrová. Nic, jdu vyhnat dítě od krtka a něco dělat. Odpoledne jedem na bazén. Hezký zbytek neděle všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
28.2.10 21:10

Ahoj holky,

tak konečně už jsme to jakštakš poukládali, uff, byla to zas makačka. Voda z vany byla až v chodbě :cert: .
Agule jde zítra kooonečně zas do školky, tak doufám, že tam chvíli vydrží a hned zas neonemocní. Teď byla skoro měsíc doma a už toho bylo až nad hlavu.

Peru - tak ti taky poslední dobou uvažujeme, že bychom pokoupili nějakou chatu nebo chalupu. Náhodou je to fajn, když člověk má kam v létě jezdit a relaxovat a je to jeho. Zatím se pořád „zveme“ ke tchyni a naší mamce, ale to taky pořád nejde. Ale asi až mi skončí mateřšká a trochu se nám zlepší příjem.
Kafčo venku závidím, dneska tu bylo hnusně, ale včera to fakt lákalo 8-)
Jinak sekundový lepidlo, tak to je mazec 8-o Ještě, že takový věci máme fakt dobře schovaný, protože náš malý pán všechnovyzkoušim by měl už určitě tu pusu zalepenou taky, jak ho znám. :cert:
Dneska ráno se vzbudil, odešel do koupelny a aniž bychom se s Lukym vzbudili, vylil 3/4 dětskýho šampónu na vlasy v koupelně na zem a předložku, popatlal se od hlavy až k patě a přišel mě s prázdnou flaškou od šamponu vzbudit. Nooo to bylo probuzení :cert: :cert: Takže to hned po ránu schytal, opičák. Už fakt musím Lukyho přesvědčit, že nutně potřebujeme poličku do koupelny.

Jo a Hani, máme v koupelně i WC. Dřív to tak nebylo, ale jak jsme předělávali jádro, tak jsme to spojili kvůli úspoře místa.

Alčo - a jak chutná lepidlo na tapety :mrgreen:
Tak zítra poreferuju, jak to ta moje známá na tý MR zvládla a malej taky. Jestli teda bude mít chuť to probírat.
A mám jednu urgentní prosbu: nevíš nějakej hmat, kterým by se nahodilo vyhozený žebro? Nějak se mi podařilo vyhodit si jedno žebro na pravý straně, bolí to a hejbat se taky moc nemůžu… :roll: Tak dík za jakoukoli radu.

Jdu relaxovat, papá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.2.10 21:18

A Jonáš pokašlává a má 37. Tak já nevim, jestli pojedeme.
Na zítra mi odřekla kadeřnice a já se tak těšila na stříhání, barvení a melírovnání. Byla jsem domluvená na ráno, ale prej jestli by to nešlo odpoledne. No, Jonáš po obědě spí. I když teda dneska nespal. Ve 4 musí Vítek na cvíčo a pak už by to s Jonášem nešlo. A já už to tak moc potřebuju. :cry:

Perul- to bude určitě ono.
Agi- tak co? Mastí zítra Agátka do školky?

A kdepak je Zaneth? Zas takovou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.2.10 21:23

Jsem to rozepsala a odešla a zatím napsala Agi. Malej je šikula. :-)
Hmat na žebra neporadím. To chce mobilizaci. Vem si na spaní pořádnou dávku brufenu. Ono jako jde kost uchopit a zkusit s ní v tom koubu zahývat. Nebo minimálně lehkým tlakem promačkávat ta bolavá místa kolem. Ale pomůže leda manipulace nebo mobilizace a nebo čas. Asi budeš pár dní trpět. :cry:

Lepidlo chutná hutně a mazlavě ,jinak nijak. Dobře se mi to zapsalo do paměti.

Jdu na půdu s prádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
28.2.10 21:34

Alčo - no já si to myslela, že to asi nijak srovnat nepůjde. :-(
Kadeřnice zamrzí, dala ti aspoň náhradní termín? Já taky potřebuju ostříhat, už nutně.
Tak držím palce, ať je Jonášek zdravej a už to konečně absolvujete a máte klid.

Dám si brufen, sprchu a půjdu zalézt. Jestli se tedy neohlásí kamarádka na skype, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí