Poradna duly
Jana Čurdová
Ach jo, Leni, je mi to strašně líto!!! Držte se a neztrácejte naději. Bude líp ![]()
Holky, to je teda den…jedna paní z MC, co taky čekala mimi - byla v 6.měsíci…tak už taky nečeká. začla krvácet a museli jí okamžitě vyvolat porod a miminko to nepřežilo
![]()
Peru - já vím, je to hrozně smutné
To jsou takové nespravedlnosti, ach jo. Ale ty na to moc nemysli a zbytečně se nenervuj, i když je to těžký.
Dneska už toho asi moc nenapíšu, jsem z toho všeho moc smutná, tak dobrou, holky .....
AHoj holky, ahoj Leni - je mi to moc líto. My se snažíme, ale zatím nic. ![]()
Zdravím z venkova. Ve středu jsem ráno skákla k doktorovi a dostala 4× obstřik, léky a zatím pohoda (tuk tuk). Výhoda placeného zdravotnictví, že je vždycky v pohotovosti. Agi hlášku jsi vystihla
![]()
Hlásím, že tady na venkově je pěkná kosa a venku docela hustě sněží.
Hanko gratulace k odstavení a cos nasadila? UM nebo krávu?
Jdu spát, jsem nějaká vyřízená. ![]()
Ahoj holky,
já jsem dneska jak opařená, nemůžu ani nic napsat. Zakládala jsem diskuzi o předkožce, tam si všechno přečtete.
Zanet - tady bylo dneska taky hnusně a zima. Už jsem byla tak jarně naladěná.....
Leni - tobě jdu ještě popřát pevné nervy a zítra na tebe budu myslet a posílat pozitivní energii. Drž se a nevzdávej to!
Jdu si lehnout, jsem hotovo, packo ![]()
Ahojky!!!
Zaneth - zakoupila jsem sunar s banánovou příchutí a moc se na to netvářil, párkrát si cucnul a dost. Uvidíme, zatím si, myslím, má mléčných výrobků tak akorát. A já ti gratuluju, že záda zatím nebolí
. Jinak tady je taky pěkná kosa a taky sněží…fůůůůj!!!!
Ostatním dobrou!!! ![]()
Agi, já to právě četla a to jste si teda užili…chudáčkové!!!! Já to ani nemohla číst
. Já bych taky určitě zůstala opařená, ale pak bych toho kretééééna snad bacila po hlavě
. Je to strašný…jsem úplně vytočená, chuďátko Tobíček!!! Posíláme pofoukání, jsem z toho smutná
.
Hani díky! Hlavně já jsem vůl, že jsem nedala na intuici a šla tam. Asi zítra zajdu k nový doktorce, jestli mě teda vezme, už mi kamarádka doporučovala jednu šikovnou. Aby nám dala aspoň nějakou mastičku nebo něco. Má to úplně …no ani na to nemůžu myslet. Luky se málem složil, když to viděl. Říkal,že když si představí tu bolest, tak by šel doktorovi nejradši rozbít hubu.
Leni- moc na tebe myslím a zítra budu ještě víc. Chtěla jsem se zeptat, jestli by náhodou doktoři už pomalu neměli řešit, co se to u vás děje? Drž se.
AGI- tý brďo. Já jsem to do konce taky nedočetla. Chudinka malinkatej. Dr je debil a bez pardónu. Taky bych šla spíš do řapíku. Nedělá se ti aspoň trochu mateřskýho mlíka? Nevymačkneš něco? Já tím jizvy a tak potírám.
Hani- jak jde nekojení? Tady je taky nechutně zima a já jí už nechcíííííííí. Ale sněží krásně a máme moc pěěkný pohled do ulice. Brzo ráno jedu autem, budu muset škrábat. Blé.
Zaneth- hlavně aby obstřiky vydržely dlouho.
5. a 6. června je v Teplicích zahájení lázeňské sezóny. Super akce vhodná i pro děti.
A v Nenačovicích by mohli dělat pěkné velikonoce.
Ahoj holky!!!
Leni - taky na tebe moc myslím
.
Agi - tak jak? Co Tobík? Hlavně si nic nevyčítej
.
Ali - čoveče, je to úplně v klidu. Malej si vzpomněla zatím asi 2×. Prsa jsou taky o.k., stále radši stahuju a piju tu šalvěj. Ten první den to fakt bolelo, pak už bez bolesti.
Jinak tento týden, je ve znamení změn. Jonášek na dnešek spinkal poprvé ve velké postýlce. My máme nábytek z Němec a tam u dětský se jenom odmontovaly šprušle a snížila se a má postýlku na dalších pár let. Dolů jsem mu dala polštáře, ale ani nespadl. Uspávám ale na gauči a pak ho tam přenesu…to jsme dělali i předtím. Z postýlky byl sice nadšenej, ale spát tam nenene
. Jo a od úterý spí celou noc, akorát se budí před šestou, tak to by si mohl o hoďku posunout.
Dnes je u nás tchýně, teď je s malým venku na spaní. Je to tam takový přeháňkový - chvíli sibérie, chvíli sluníčko, ale chtěla vozit a já půjdu uklízet.
Zatím
a budu nakukovat.
Ahoj holky!
Hani - tak to je super, že jste to ukončení kojení takhle zvládli!
A to se už i pěkně vyspíš celou noc, co? Sice jenom do šesti, ale lepší 6 hodin v kuse než 2× 3 s přestávkou, no ne?
A ty taky když máš chvíli, tak neodpočíváš a musíš něco dělat, viď?
Jinak Tobík už snad lepší, při čurání už neplače, mažu mu to framykoinem a máčim v řepíku. Ale furt to vypadá hrozně.
Holky, on je tak statečnej, pořád se usmívá, jenom,když mu to přetahuju, tak to trochu zaprotestuje. Což se mu tedy nedivím. A hrozně se mu líbí koupání pindíka ve štamprdlátku. Tam dám vždycky ten odvar a pindíka mu v tom vymáchám, přetáhnu, vymáchám..... Že já k tomu doktorovi lezla, bych sobě i malýmu ušetřila tolik nepříjemností
![]()
Tak my jedem reklamovat Agáty zimní boty, se jí totálně rozpáraly. Ještě že jsem koupila ještě jedny starší na aukru, tenkrát na podzim, jinak by neměla v čem chodit.
A letím pověsit prádlo.....
Agi - super, že je Tobík statečnej…o štamplátku jsem četla
, průběžně to sleduju!!!! ![]()
Ahoj holky!
Leni - jak je…?
Drž se, holka! Doufám, že jsi aspoň doma a ne ve špitále. A taky jsem se chtěla zeptat, jestli aspoň někdo řešil nebo hodlá řešit, proč se Vám to už podruhé stalo..?
Agi - tak to je masakr
! Úplně chápu taťku, Luboš by doktorovi asi taky tu hubu rozbil. Panebože takové týrání!
Hani - tak velká gratulace k odstavení i spinkání po dospělácku
! My se budem příští týden stěhovat zpět domů a chci to taky zkusit. Akorát my teda máme klasickou dřevěnou postel. Tak su zvědavá, jak to zvládne. Eminka spí pořád s náma v ložnici. Ale usíná teda sama bez uspávání a naší přítomnosti.No tak nějak myslím, že to úplně jednoduché nebude.
Zaneth - a jak u Vás? Vy se zatím snažíte nebo to i pro jistotu řešíte nějak přes doktory?
Já mám klidné odpoledne, Luboš jel pomalu něco stěhovat domů a nechal po cestě malou u svých rodičů. Jsem nějaká unavená. Mám zas malou rýmu a 2 noci jsem blbě spala. A včera jsem byla s malou na cvičení a dneska v solné - a ono to dojíždění a zvedání do auta a z auta furt je už fakt náročné. A to nemluvím o tom, že včera se naučila lézt Emi po žebřinách - ale jenom nahoru. Takže jsem ji asi 10 sundávala dolů…a taky se furt chodilo po hrazdě a lavečkách..no kdyby mě viděla doktorka
! Ale Eminka byla tak nadšená, že to za to stojí. A hned vidím, jak líp běží, zvedá nožičky - fyzicky to pro ni je fakt super.
Jdu udělat těstovinovej salát, nějak poslední dobou fixluju zeleninu.
No a aby toho nebylo málo, tak Jonášovi něco našli v testech na metabolický vady. Jako nepanikařím, protože tomu nerozumím. Ale prostě něco našli a budou další testy. V po jdeme v Motole k naší neuroložce a jsem zvědavá, čím mě zas vydeptá. ![]()